Ся па ми попадна един AVerTV GO 007 FM Plus с Philips чип. С оригинални драйвери и глупости... Май работата ще излезе, че аз нещо непреднамерено, системно омазвам
Изчетох де що има да се изчете по форумите, ама така и не намерих лекарство.
Този DsCaler не ми предлага избор на моята платка, нито ми дава да сканирам програми, когато е ориентиран към тунера(произволно избран от програмата). Има вариант да се обърне към WDM драйверите, ама тогава нищо не намира. Лично подозирам, че веднъж инсталирани драйвери (каквито и да са) омазват системата и ебават всеки софт за тунера, дори и когато съм ги манАл. Ебати сложното, искам да съм ламер и да ми е на готово... нали за тва давам пари за компютър...
Ако ви се занимава, пишете...
Важно уточнение: Забравих да спомена, че с оригиналната програма вади картина, но звука е само на няколко програми, обединени от незнам какво. Така или иначе е неприемливо, защото намира различните програми по различен път( кабел или антена) и иска ръчна смяна при всяко преместване на каналите... безумие!
TOYAGA, та да ми станат 2 кенефите у нас, а? Тоест 3, като прибавим традиционния...