За националния изпит след 7 клас ....

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

За националния изпит след 7 клас ....

Мнениеот UVEX » Чет Май 18, 2006 8:40 pm

здрасти ! :) Тази година съм 7 клас и смятам да кандидатствам. може ли някои, КОЙТО е кандидатсвал да ми каже какъв пищов да си направя или да си у4а темите . ( става въпрос за ЛИТЕРАТУРАТА ) аз мисля да си у4а темите наизуст оба4е все пак кажете да имам за всеки слу4аи едно наум БЛАГОДАРЯ ви предварително. :beer:
For every day you don`t train there is somebody who trains to become better than you...
Аватар
UVEX

Рейтинг: 965

Мнениеот Nymphetamine » Чет Май 18, 2006 8:54 pm

Учи си темите, трудно се преписва на тоя изпит, пък ако те хванат става спекано, леко у гъзО.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот hlebarka » Чет Май 18, 2006 8:55 pm

Ако имаше лична карта можеше да те пуснат в някое стрелбище, там има вече направени пищови, и да се застреляш. Така и теми нямаше да учиш (наизуст wtf)
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Чет Май 18, 2006 8:57 pm

[quote="UVEX"]

аз мисля да си у4а темите наизуст
[/quote]

недей! няма да успееш! по-добре прави пищови.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот gnao » Чет Май 18, 2006 9:10 pm

Искам и аз да помогна, и аз съм кандидатствал след 7-ми клас ! Ето тук има една много дълга и подробна тема за пищовите :thumbu::
[url]http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=13171[/url]
Feed me a stray cat
Аватар
gnao

Рейтинг: 1323

Мнениеот Besen na Kolelo » Чет Май 18, 2006 9:10 pm

ЧОВЕКА си го е казал:

[quote="hlebarka"]

Ако имаше лична карта можеше да те пуснат в някое стрелбище, там има вече направени пищови, и да се застреляш. Така и теми нямаше да учиш (наизуст wtf)
[/quote]
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот Nazgull » Чет Май 18, 2006 9:17 pm

Ако досега не си си начуил темите вече нямаш шанс. За пищови пък ще те хванат, а и случайно ако влезеш някъде(по мат. нз как си, но спред поста ти си правя изводи, че и там си зле) ще се личи, че не си за там.
В моето училище, примерно(1ва немска) много си личат парашутистите.
дойчен комунистен мит трабантен

Последната промяна е направена от Nazgull на 29 Апр 2007 12:39; мнението е било променяно общо 17928 пъти
Аватар
Nazgull

Рейтинг: 1700

Мнениеот TOYAGA » Чет Май 18, 2006 9:18 pm

И аз съм от кандидатствалите след 7-ми клас. По наше време тая работа ставаше със ЗНАЕНЕ и може би затова се кандидатстваше за десетина училища в цяла България.

Имаше и привилегии, разбира се - за деца на кравари/стругари и за внуци на активни борци. Първите по правило бяха по-напред от вторите...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот par4ok » Чет Май 18, 2006 9:33 pm

не бе човек не учи на изуст.по добре си чети лекцийте в училище който сте писали и по уроци разни и чети чети и чети и тва е.пищови няма да можеш да ползваш не е лесно а и по литература ... не ме кефи нещо пищов.чети си и то ще ти остане в главата надявам се е едно 4:50 да хванеш (като мен) на страничка и половина писано не е много като обем ама ако пишеш нормални неща и мислиш ще се справиш.аиде и успех дано го вземеш и тоз по математика :)
par4ok

Рейтинг: 1200

Мнениеот hlebarka » Чет Май 18, 2006 9:37 pm

[quote="Besen na Kolelo"]

ЧОВЕКА си го е казал:

[quote="hlebarka"]

[/quote]

[/quote]

Майтап, де, явно е пуснал темата за да разбере какъв точно пищов да си направи, а не какво да прави изобщо.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот Гост » Чет Май 18, 2006 11:11 pm

Приготви си gsm-а и едно 100-150лв за сметката после и кажи на някой да ти продиктува темата по телефона.Така направи един бивш съученик ама на кандидат-студентския по литература.:)
Гост

Мнениеот shaggy86 » Пет Май 19, 2006 12:14 am

[quote="Nightwolf"]

....
[/quote]

да ,но после тези хора са смешни и не са за уни...
то за това са тези изпити,за да не гори сухото покрай суровото...
@UVEX пич старай се за литературата да прочетеш всички произведения на авторите и да вникнеш в това което желаят да ти кажат ,чрез написаното, научи си един универсален увод и едно заключение като ги напишеш по няколко пъти за тренировка и напиши за всяко произведение по една тема ,дай на някой да ти ги провери и си готов,аз с моя грознопис изкарах 5,5 преди много време с тази тактика
късмет ,а ако все пак решиш да преписваш
http://market-uv.net/product_info.php?products_id=32
комбинирано с добра христоматия или както се казваше книжката там с произведенията написани заедно с темите при произведението...
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот MAN6 » Пет Май 19, 2006 1:26 am

сега си отговорих на някои въпроси

ебаси простотията...
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот nikitzo » Пет Май 19, 2006 9:58 am

Ти пък за какво ти е?
Нали имаш 7ми клас я си живей живота!
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот Lubo » Пет Май 19, 2006 10:11 am

То не е въпроса само да влезнеш. Нали трябва и да изкараш, а като ти гледам начина на разсъждаване (умствени ябагаж) не бих ти дал шансове в реномирано (свясно) у-ще.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот Makintier » Пет Май 19, 2006 3:53 pm

да ти кажа аз мн учих тогава и сега като съм си в училището което желаех ми е супер приятно,и не ми говори,че няма смисъл от кое училище си излезнал:)
Не е важно да си пръв, важно е да си единствен!
Skype - Makintier
Аватар
Makintier

Рейтинг: 1641

Мнениеот MAN6 » Съб Май 20, 2006 12:19 am

лелеее дрън дрън та пляс, дето имас еднас приказка..
ееебаси смеха,,,,,,,,,,,
исфиняфам се за нефъздържабиосста ми..........
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот F1-MAN » Съб Май 20, 2006 9:33 am

Слушай Shaggy88, времето все още е достатъчно, стига да си седнеш на гъза и да имаш нещо в главата. Аз цяла година се занимавах с математика и физика, накрая 15 дена преди изпита седнах и почнах да пиша, не да уча на изуст, а да се опитвам да си пиша темите и така изкарах по-добра оценка от половината ми съученици, дето цяла година учат сложни теми наизуст. Тактиката с наизустяването е много лоша и тъпа, ако се опиташ да си напишеш темите ще научиш много повече, защото измислянето минава през главата ти и така научаваш поне основните неща, на който трябва да обърнеш внимание. Трябва също да можеш да пишеш грамотно.

Успех:)
Аватар
F1-MAN

Мнениеот did » Съб Май 20, 2006 9:43 am

[quote="F1-MAN"]

Трябва също да можеш да пишеш грамотно.
[/quote]

А, в десЕтката!

Ама грамотното писане очевидно на UVEX не му се отдава, а и той не се старае много да използва писането във форума за упражняване по грамотнопис. А обикновено липсата на грамотност идва от малко четене (писане), което означава липса на фактология по темите, по които трябва да се пише... То е навързано - като синджир. Може за 1 месец човек да прочете някакви произведения и да понаучи нещо, но грамотност и умение за мислене не се овладяват за 1 месец.

.. та за това аз съм песимист и му казах да пише пищови. пък белким го хванат...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alien » Съб Май 20, 2006 5:43 pm

[quote="did"]

А обикновено липсата на грамотност идва от малко четене (писане), което означава липса на фактология по темите, по които трябва да се пише... То е навързано - като синджир. [/quote]

Ще ме прощаваш, ама това хич не е така. ;) Грамотността няма общо с броя изчетени книги. Ама хич. Грамотността е свързана с ЕЛЕМЕНТАРНИ усилия за даден човек - да отвори речника и да види как се пише дадена дума. Това дали си изчел всичко що е написано черно на бяло на таз земя не е от значение. Лично мое мнение, разбира се.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот did » Съб Май 20, 2006 5:56 pm

[quote="Alien"]

Грамотността няма общо с броя изчетени книги. Ама хич.
[/quote]

Ей, извънземен, не знам как е на вашта планета, ама шта замоля да не вкарваш децата тука в заблуждение! Ако продължаваш така, ща напия с бира до главобол! Само да ми паднеш!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alien » Съб Май 20, 2006 6:20 pm

[quote="did"]

[quote="Alien"]

Грамотността няма общо с броя изчетени книги. Ама хич.
[/quote]

Ей, извънземен, не знам как е на вашта планета, ама шта замоля да не вкарваш децата тука в заблуждение! Ако продължаваш така, ща напия с бира до главобол! Само да ми паднеш!
[/quote]

Скоро ще е, скоро. ;)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот PtD » Пон Май 22, 2006 10:57 am

[quote="Alien"]

Ще ме прощаваш, ама това хич не е така. ;) Грамотността няма общо с броя изчетени книги. Ама хич.
[/quote]

Не е. Няма. Ако, разбира се, имаш пълна липса на визуална памет.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот kagami » Пон Май 22, 2006 12:20 pm

Ами да. За себе си съм сигурна, че познанията ми по български се дължат главно на количеството и качеството на прочетените досега книги. То четенето си е вид промивка на мозъка - все някакви следи остават, независимо дали го осъзнаваме.
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Назад към Други