ATV -info

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

ATV -info

Мнениеот ATVfan » Съб Май 20, 2006 7:26 pm

Здравеите, Може ли някои да ми даде малко инфо за АТВ-та и по-то4но някои дали знае някъде да се дават под наем и ако се дават на каква цена и за колко време ?Сь6то така ако някои има представа от кьде мога да се сдобия с някое по вьзможност 200 кубика и да е с авотомати4на скоростна кутия .
ATVfan

Рейтинг: 1200

Мнениеот Ozzie » Съб Май 20, 2006 7:37 pm

' ми то си има цял форум на тази тема, но не е тук, ами [url=http://www.atv-bg.net/]ТУК![/url];) Хайде със здраве.:agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот blizzard » Съб Май 20, 2006 7:37 pm

[quote="ATVfan"]

Здравеите, Може ли някои да ми даде малко инфо за АТВ-та и по-то4но някои дали знае някъде да се дават под наем и ако се дават на каква цена и за колко време ?Сь6то така ако някои има представа от кьде мога да се сдобия с някое по вьзможност 200 кубика и да е с авотомати4на скоростна кутия .
[/quote]

И защо реши, че най-компетентните по този въпрос са в този форум?Вярно, че и тук има фенове, но другаде би получил доста повече и по-полезни отговори.;)
@Ozzie 6 sec:beer:
Аватар
blizzard

Рейтинг: 1835

Назад към Други