Търся колоездачи за участие в рекламен клип

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Търся колоездачи за участие в рекламен клип

Мнениеот тучо чучо » Вто Май 16, 2006 1:06 pm

Предварително се извинявам, че пускам темата в повече от един форум, но тъй като времето е ограничено, разчитам, че така ще се информират повече хора.

Здравейте,
Мой приятел и колега, търси колоездачи за участие в рекламен видеоклип.
Клипът е за излъчване в Испания, не в България, и е за тамошен мобилен оператор.
Ще се снима на 23 и 24. май.2006 г., вторник и сряда. Необходими са 300 (триста) колоездачи, които ще са ангажирани само в единия от тези два дни. Датата ще бъде уточнена възможно най-скоро.
Необходими са хора с велосипеди и аксесоари. Особено добре е, ако има такива със странни модели велосипеди – стари балканчета, украйни, тип “Chopper”, BMX-и, велосипеди с едно по-голямо колело от другото, двуместни тандеми – въобще всякакви налудничави модели.
За хората от нашия форум, занимаващи се с планинско колоездене, е желателно да бъдат с пълно предпазно облекло – каски, наколенки, налакътници, fullbody брони, протектори за гръб и т.н.
Снимачният ден е 12 (дванадесет) часа. Желаещите да участват трябва да са на разположение през цялото това време. Заплащането е 80 лв., ако сте със собствен велосипед и аксесоари, и 40 лв., ако сте статист, ползващ велосипед, предоставен от екипа на MVM International.

Всеки, който проявява интерес за участие, може да се свърже с Ивайло Минов на адрес: [email protected]
или на телефони: 02/958 18 29, 0899/86 69 38

Добре е желаещите да се обадят най-късно до петък, за да могат организаторите да съставят окончателните списъци и да знаят на колко хора могат да разчитат.

Всеки е добре дошъл, идеята е да е приятно и забавно преживяване!

Моля, звънете на горепосочените телефони или пишете на e-mail-a, а не тук, защото Ивайло Минов не посещава нашите форуми и няма възможност да отговаря на запитвания и коментари в тях!

Успех!
Аватар
тучо чучо

Рейтинг: 2000

Мнениеот novice » Вто Май 16, 2006 2:09 pm

Ами понеже не знам дали твоят познат разбира от велосипеди, и понеже ти май не си разрешил получаването на ЛС-и от членове на форума(пробвах да ти пратя, но не стана), пиша тук.
Имам 1 Балкан-че, като това от снимката, само че червено, със сиви калници и кръгли тръби на рамката.Абе истинска антика в перфектно състояние!
http://www.eenk.com/images/balkantourist.jpg
Освен това, понеже в момента разпродадох всичко друго и нямам нито планинска машина, нито протектори, мога да ползвам Спринта на 1 приятел(ако не го продаде до тогава)
Ето за това колело иде реч:
http://picvalley.net/show.php?2006/05/1 ... d55371.jpg
Обаче имам проблем с идването на 23 - та ако искате, ако снимките са на 23, може да се уговорим да наемете само колелото за 1 ден, пък аз да не идвам.Е това е от мен, ако съм те заинтригувал, пиши ЛС.:beer:
Изображение
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Мнениеот тучо чучо » Вто Май 16, 2006 2:43 pm

Моля, ако има желаещи да участват, да пишат на горепосочения e-mail и да описват велосипедите си или да прилагат снимки!
Аватар
тучо чучо

Мнениеот тучо чучо » Сря Май 17, 2006 12:05 pm

[color=red]По молба на Ивайло Минов публикувам негово съобщение.[/color]

Здравейте,

Интересът към участие в снимките на 23/24 е голям, и вече са ми се обадили около 30-35 човека. Тъй като ми е много трудно да отговарям лично на всеки имейл, пускам това съобщение във форума. Снимките ще бъдат в един от споменатите дни (23 или 24), от рано сутринта до вечерта – около 12 часа, и най-вероятно някъде в покрайнините на София, където има природа и условия да се снима такава голяма група. Най-вероятно в петък аз и моите колеги ще прозвъним лично всеки заявил интерес, и ще уточним с него часа и мястото на среща за начало на деня, както и как ще транспортираме всички хора и велосипеди до мястото за снимки. Така че за момента е напълно достатъчно да изпращате мейли на [email protected], в които да споменавате име, телефон за връзка, и дали разполагате с колело (каквото и да е, по възможност пращайте снимка). Така ние ще имаме списък и ще се обадим на всеки – когато всички подробности, и най-вече конкретния ден, в който ще снимаме голямата група колоездачи, са вече уточнени. Ако имате приятели колоездачи (независимо дали те имат велосипед или не) – предавайте им за снимките, търсим общо 200 човека, така че място за още хора има.

Благодаря и доскоро...

Ивайло (прод. къща „МВМ Интернационал”)
Аватар
тучо чучо

Мнениеот blizzard » Сря Май 17, 2006 2:39 pm

[quote="тучо чучо"]

[color=red]По молба на Ивайло Минов публикувам негово съобщение.[/color]

Здравейте,

Интересът към участие в снимките на 23/24 е голям, и вече са ми се обадили около 30-35 човека. Тъй като ми е много трудно да отговарям лично на всеки имейл, пускам това съобщение във форума. Снимките ще бъдат в един от споменатите дни (23 или 24), от рано сутринта до вечерта – около 12 часа, и най-вероятно някъде в покрайнините на София, където има природа и условия да се снима такава голяма група. Най-вероятно в петък аз и моите колеги ще прозвъним лично всеки заявил интерес, и ще уточним с него часа и мястото на среща за начало на деня, както и как ще транспортираме всички хора и велосипеди до мястото за снимки. Така че за момента е напълно достатъчно да изпращате мейли на [email protected], в които да споменавате име, телефон за връзка, и дали разполагате с колело (каквото и да е, по възможност пращайте снимка). Така ние ще имаме списък и ще се обадим на всеки – когато всички подробности, и най-вече конкретния ден, в който ще снимаме голямата група колоездачи, са вече уточнени. Ако имате приятели колоездачи (независимо дали те имат велосипед или не) – предавайте им за снимките, търсим общо 200 човека, така че място за още хора има.

Благодаря и доскоро...

Ивайло (прод. къща „МВМ Интернационал”)

[/quote]

Понеже не съм получил още отговор на mail-а ми да попитам и тук-няма проблем да съм непълнолетен, нали?
Аватар
blizzard

Рейтинг: 1835

Мнениеот novice » Чет Май 18, 2006 1:45 pm

Само да кажа - и аз не съм получил никакъв отговор на мейла, въпреки че писах още онзи ден - даже се бях притеснил да не изпусна крайния срок, понеже нямах нет вчера.Е, вярно, днес ще пратя и снимки на Балкан-чето, но мейл не съм получил.Btw сигурно ли е, че пичовете от въпросната продуцентска къща са сериозни, а няма само да ни завлекат някъде си, да си снимат каквото трябва и да ни изгонят после или да ни завлекат с нещо, без да платят обещаното?Щото, хайде, бих се прежалил ако съм сам(т.е. не бих), ама смятам и френдове да доведа...А иначе за колко такива случай на свършена и незаплатена работа съм чул...затова питам с недоверие.

ПС:Тея пичове да не са същите, които снимат нещо при централата на Софийска вода в Зона Б-5 в момента?
Изображение
Аватар
novice

Мнениеот Lubo » Чет Май 18, 2006 2:32 pm

Човече, ти представяш ли си да закараш 100, 200-300 човека някъде, да ги караш да правят разни неща и накрая да не си платиш :) Трябва да си заклет любител на погото и отявлен мазохист.
От друга страна, щом ти го е написал тучо чучо, а той не е на 15 години с привкус за лоши шеги, то значи работат е СЕРИОЗНА.
Тръпни в очакване за обаждане и т.н.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот novice » Пет Май 19, 2006 5:44 pm

ОК, току що пуснах мейл със снимки, име и телефон.Надявам се не съм закъснял много, защото трябваше да го пусна вчера, но имах някои проблеми с правенето на снимки...И дано снимките са на 24., защото ако са на 23. със сигурност ги пропускам.А иначе ето я антиката

http://picvalley.net/show.php?2006/05/1 ... 6f704c.jpg
http://picvalley.net/show.php?2006/05/1 ... 66fb87.jpg
http://picvalley.net/show.php?2006/05/1 ... 98f360.jpg
Изображение
Аватар
novice

Мнениеот Cipokrila Zizibaga » Нед Май 21, 2006 9:07 am

Времето си тече , а никои не се обажда...:eek::eek3::indiffe:
Аватар
Cipokrila Zizibaga

Рейтинг: 1334

Мнениеот Phantom » Нед Май 21, 2006 10:40 am

Аз реших че няма да пиша нищо,докато конкретно не се знае кога ще е.
Лесно ми е, защото се задоволявам само с най-доброто.
Phantom

Рейтинг: 1200

Мнениеот тучо чучо » Пон Май 22, 2006 4:37 pm

[color=red]Току що говорих с Ивайло Минов и публикувам неговото съобщение. Моля, успокойте се, има определени изисквания, на които трябва да отговарят участниците, за да бъдат поканени.[/color]

Здравейте от продуцентска компания МВМ,

Към днешна дата, 22 Май 2006, спираме да приемаме заявки зa yчастие в нашият рекламен клип и бихме желали да благодарим на всички, които откликнаха на обявата ни. Поради неочаквано големият интерес днес ще се свържем с всички избрани от нас участници лично по телефона, а на останалите още веднъж благодарим за желанието да ни помогнат. Надяваме се да работим заедно в бъдещи наши проекти, и ще се радваме да бъдем отново в контакт за евентуални бъдещи снимки.

С Уважение,

Ивайло Минов,
МВМ.
Аватар
тучо чучо

Мнениеот WrathChild » Сря Май 24, 2006 4:02 pm

Някой ще се похвали ли , че е бил избран и съответно участвал ? :P
Sometimes the same is different but mostly it's the same.
Аватар
WrathChild

Рейтинг: 1711

Мнениеот did » Сря Май 24, 2006 4:06 pm

[quote="WrathChild"]

Някой ще се похвали ли , че е бил избран и съответно участвал ? :P
[/quote]

Виж темата със същото заглавие в "Мероприятия". Там кръФ фърчи!

а тая тема е редно някой да я заключи.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот velco » Сря Май 24, 2006 4:57 pm

[quote="did"]
Виж темата със същото заглавие в "Мероприятия". Там кръФ фърчи!
[/quote]

Ами. Предимно плюнки.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Назад към Други