от novice » Нед Май 21, 2006 12:08 am
Здравейте!
Вероятно като много от вас се чудя какви половинки ръкавици да избера.Наскоро ходих в БАС и мислех да си взема 661 Comp(понеже има немалко добри отзиви за тях), обаче си помислих, че понеже са цели, няма да са най-удачното решение за летните жеги и затова погледнаx Altis-а.Като модел не бяха лоши, обаче като видях, че едната беше се разръфала отстрани още в магазина, се отказах и от тях.И сега нямам читави ръкавици.Преди, а и все още карам с едни половинки на TCM - тези с бялата кожа отдолу и съм много доволен от тях(макар, че тези, с които карам в момента, отдавна плачат за смяна, още се държат), но от едно време насам не мога да си намеря този модел никъде.Навсякъде казват, че не се внасял или че са свършили.И се чудя защо?!Защо навсякъде, където преди ги продаваха, вече продават по-скъпите и по-калпави ръкавици с марка Драг, а тези, които хем бяха по-евтини, хем бяха немски изчезнаха?Или все са свършили, а Драг-ските си стоят из магазините в изобилие...Да ме извинява tailor, но политиката на Драг тук е повече от агресивна - разбирам да предлагаха някакъв кой знае колко качествен продукт, та да залеят пазара с него, ама не предлагат нищо кой знае какво.
Та въпроса ми е, какви по-здрави ръкавици половинки за лятото ще ми препоръчате?Ако разбира се някой знае къде мога да намеря въпросните TCM-ки, да казва, ще съм му безкрайно благодарен!:)