Търся колоездачи за снимки в рекламен клип

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот MAN6 » Вто Май 23, 2006 11:13 pm

[quote="halcor"]

Скъпите протестиращи са прави в случая. Естествено е който си прави рекламата да има критерии за избор и да не е длъжен да ги споделя с потенциалните кандидати (въпреки, че на мен ми е адски странно да не го направиш, защото можеш да ориентираш хората дали да се занимават или не, но приемам, че има тънкости и причини да не го направи), но в случая е поел някакъв ангажимент и поне от морална гледна точка е длъжен да им каже "не, пич, мерси, че се обади, но нямаме нужда от теб" (може и имейл, въпреки обещанието да се обади лично на всеки, проявил интерес). Все пак отделния човек може да се е съобразил с потенциалната си ангажираност и да чака някаква яснота, нали?
Така че моите уважения, Емо, обаче приятелят ти съвсем не е прав и попада в личния ми blacklist (да, сигурен съм, че е зает да се занимава персонално с всеки, но да е внимавал в подвеждащите думи).
[/quote]

:agree:
не че аз лично протестирам, но си е така- като не можеш да изпълниш нещо, не го обещавай. особено толкова публично :)
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Мнениеот novice » Сря Май 24, 2006 5:25 am

Какво ми изнасяло в случая, че не разбрах?И ти горкия, просветителя на форума, обграден от лумпени, ако теб те нямаше, света щеше да свърши...горкия - да ти имам самочувствието.И какво да си гледам отстрани?Аз ли квалифицирам другите, без дори да ги познавам?
Къв ми е проблема ли?Че се навъдиха прекалено много разни, които много обещават и малко вършат.А ако се бяха обадили или не, понеже много скъпо щяло да струва, ако поне 1 мейл бяха пратили, щях поне да знам че са сериозни - казват, че ще пратят поне мейл на всеки и го правят.Ако обичаш, не ми казвай какво щяло да стане ако еди какво си...така и баба знае.Какво ли щеше да направи Левски, ако ЦСКА не се беше оакал през пролетта...Колко такива ако можеш да измислиш - сигурно много, щото си остроумен.
velco, ако за теб да квалифираш хората без да ги познаваш е нормално, иди да работиш за жълтата преса, а не да се заяждай тука, ОК?
Изображение
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Мнениеот itso123 » Сря Май 24, 2006 6:29 am

[quote="тучо чучо"]

Не мога да разбера, защо изобщо си мислите, че като сте заявили желание за участие трябва обезателно да ви одобрят, или ако не, някой трябва да ви дава обяснение по какви критерии прави избора си, колко, какви и защо, хора му трябват и т.н. Организация им липсвала, не разбирали хората, с връзки се уреждали... Вие мислите ли преди да пишете бе, момчета?
За целта си има режисьор, на който му трябват хора с определена визия, той си търси определени параметри и не дава обяснения на никого за това!
Не вярвах, че ще прочета толкова простотии!!! И това за петдесетина лева средно.
[/quote]

[quote][i]Originally posted by [/i]

Емо, просто не им обръщай внимание.

Те явно по-добре от режисьора знаят какво ще се рекламира, каква е концепцията...

скъпи протестиращи, ами ако колоездачите се снимат, за да се направи пародия на велосипедите и да се рекламират мотори (примерно)... Има още 1000 сценария, а вие сте решили, че макар нищо да не знаете, пак сте най-подходящите. Ааааа....

****** бе, просто неориентирани ******. Все едно някой им е казал "пуснете един и-мейл и ще ви дадем 80 лева!!! Гарантираме!!!".

... баси, че и сметка за "критериите" ще ти държат, и колко хора ще се снимат, и не знам си още кво. Все едно те плащат хонорара на режисьора.
[/quote]

Бе аз до колкото мога да чета горе в 1-вия пост се споменава нвщо за DH-a :dunno:
и да бяхте казали снимки да пратим ако режисьора е гледал определена визия "[color=red]За целта си има режисьор, на който му трябват хора с определена визия[/color][size=67][/size]"
Контакти:
гр. София
email:[email protected]
gsm: 0883 50 92 52
0898 82 45 84
Аватар
itso123

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Сря Май 24, 2006 7:57 am

@novice: нема смисъл да се пънеш повече, ясно се видя що за мамино синче си...

[quote="novice"]

Какво ми изнасяло в случая, че не разбрах?И ти горкия, просветителя на форума, обграден от лумпени, ако теб те нямаше, света щеше да свърши...горкия - да ти имам самочувствието.
[/quote]

Нещо си в дълбока грешка, ако обичаш не проектирай комплексите и желанията си върху мен.
Относно самочувствието - ми имай го бе пич :D

@TOYAGA:
"Продуцента не ме обича, а аз съм ебати пича..." :rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот nunoH » Сря Май 24, 2006 8:15 am

еми яд ме :banghead: е че не са ме избрали щото 80 кинта щеха добре да ми дойдат :crap: ама кво да направя? :^:
Неприятното в случая е ,че трябваше да бъде споделена визията,която искат да бъде постигната за да не хранят празни надежди доста хора :confused:
Аватар
nunoH

Рейтинг: 1312

Мнениеот alcoholyday » Сря Май 24, 2006 9:10 am

[quote="bikerider"]

[quote="alcoholyday"]

организаторите определено са смешници... един тип от квартала дето е карал 3 пъти колело през живота си и дори няма собствено а зима от някви други хора са го избрали защото леля му е в снимачния екип
това само по себе си показва какви са им критерийте и какви хора ще има там...
но докато сме в България едва ли ще може да постигнем нещо без връзки,пари,услуги или каквото и да било друго:censored:
[/quote]

извинявай но ти какво очакваш от рекламна продукция? мащабни интервюта, тестове кой е най-добър? ма това е шоу бизнес бре човек, не е състезание по MTB. :dunno:
[/quote]

да бе ясно ми е ама тогава защо още от началото ставаше дума за колела които да се набиват на очи, екипировка и така нататък... просто в началото изглеждаше, че търсят хора занимаващи се с това. А иначе аз нищо не съм очаквал щото просто ми звучеше малко нереално от начало 300х80лв - 24000лв(само за статистите) а и не подходих с нужната сериозност, предвид че дори нямах как да им пусна снимка...
Въпроса е, мислиш ли че е редно да се допускат роднини на участващи в продукцията да заемат местата на други хора които се вписват по-добре в критерийте изнесени официално във форума?
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Рейтинг: 1630

Мнениеот TOYAGA » Сря Май 24, 2006 9:57 am

[quote="bikerider"]

"Продуцента не ме обича, а аз съм ебати пича..." :rofl:
[/quote]

Tва явно се превръща в избора на новото поколение...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот bobyknot » Сря Май 24, 2006 9:58 am

[quote="bikerider"]

bikerider out.
[/quote]

:jumpref::jumpref::jumpref::jumpref::jumpref:
Пънк, цици, наркотици...
Аватар
bobyknot

Рейтинг: 1180

Мнениеот TOYAGA » Сря Май 24, 2006 10:31 am

[quote="bobyknot"]

[quote="bikerider"]

bikerider out.
[/quote]

:jumpref::jumpref::jumpref::jumpref::jumpref:
[/quote]

Леко да се не изсипеш! :D
Аватар
TOYAGA

Мнениеот novice » Сря Май 24, 2006 11:55 am

Еми мамино съм, от нормални родители, не съм татово...нормално.
Само че ти продължаваш с определенията...А комплекси не проявих аз, наричайки 50 души от форума, които са останали неодобрени, мързеливи келеши и лумпени...Комплекси дотук проектираш само и единствено ти.
Изображение
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Мнениеот alcoholyday » Сря Май 24, 2006 12:18 pm

[quote="alcoholyday"]

[quote="bikerider"]

[quote="alcoholyday"]

организаторите определено са смешници... един тип от квартала дето е карал 3 пъти колело през живота си и дори няма собствено а зима от някви други хора са го избрали защото леля му е в снимачния екип
това само по себе си показва какви са им критерийте и какви хора ще има там...
но докато сме в България едва ли ще може да постигнем нещо без връзки,пари,услуги или каквото и да било друго:censored:
[/quote]

извинявай но ти какво очакваш от рекламна продукция? мащабни интервюта, тестове кой е най-добър? ма това е шоу бизнес бре човек, не е състезание по MTB. :dunno:
[/quote]

да бе ясно ми е ама тогава защо още от началото ставаше дума за колела които да се набиват на очи, екипировка и така нататък... просто в началото изглеждаше, че търсят хора занимаващи се с това. А иначе аз нищо не съм очаквал щото просто ми звучеше малко нереално от начало 300х80лв - 24000лв(само за статистите) а и не подходих с нужната сериозност, предвид че дори нямах как да им пусна снимка...
Въпроса е, мислиш ли че е редно да се допускат роднини на участващи в продукцията да заемат местата на други хора които се вписват по-добре в критерийте изнесени официално във форума?

[/quote]

:offtopic:
леле колко пъти съм повторил "начало" в тоя пост не е реално... повечко книжки трябва да се четат:stupid:
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Рейтинг: 1630

Мнениеот bobyknot » Сря Май 24, 2006 1:02 pm

:D:D:D:D:D:D:D
Пънк, цици, наркотици...
Аватар
bobyknot

Рейтинг: 1180

Мнениеот velco » Сря Май 24, 2006 3:30 pm

[quote="novice"]
Къв ми е проблема ли?
[/quote]

Ми мноо ясно къф ти е проблема, яд те е, че не си
ударил кьоравото.
[quote]
velco, ако за теб да квалифираш хората без да ги познаваш е нормално, иди да работиш за жълтата преса, а не да се заяждай тука, ОК?
[/quote]

1. Какво се пише под прикритието на криворазбраната Internet анонимност е доста добър начин да опознаеш хората.
2. Имам си много по-добра работа, благодаря.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот velco » Сря Май 24, 2006 3:32 pm

[quote="bikerider"]
"Продуцента не ме обича, а аз съм ебати пича..." [/quote]

Хахахахахахахахаха :rofl::rofl::rofl::thumb:
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот Гост » Сря Май 24, 2006 4:34 pm

Недоволните,не е лесно и позьор да си нали?:rofl:
Гост

Мнениеот bikerider » Сря Май 24, 2006 4:51 pm

@velco: :D:beer:

@bobyknot:
bikerider in :8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот WrathChild » Сря Май 24, 2006 7:43 pm

Както винаги - морална касапница! :banghead:
Но и аз да се изкажа спазвайки благоприличие и неутралност ...
Участвал съм като статист (не в пословичната испанска реклама с байкове :) и наистина усеането е страхотно, освен това работата е същинска песен, а за капак и ти дават някакви пари :), честно казано и без тях може да се мине , имайки предвид как си изкарваш през това време. Като видях обявата в симбиоза с култовата дума БАЙК направо се разтреперах :) веднага изпратих снимка на въпросния адрес, отхвърляйки куп други приятни мероприятия, защото ЧОВЕК ВЕДНЪЖ ИМА ЩАСТИЕТО ДА БЪДЕ СТАТИСТ СЪЩЕВРЕМЕННО ДА ПРАКТИКУВА ЛЮБИМОТО СИ ХОБИ. Може би звучи наивно но байка е болест все пак :) , а и 300 места звучи страхотно обнадеждаващо, нали?
Така, а то как било : Имало специални условия, е добре то е ясно, но когато съм се записвал на кастинг за статисти винаги е имало изнесени условия , чрез които можеш сам да определиш на 60% вероятност дали си подходя или не.
А като няма изисквания? Как да определиш каква снимка да им пратиш? Лесно е да се преобразиш по техен вкус, ако ти се участва нали?
Сякаш човек не може да си намери брони или шлем или кичозен шосеен екип или ламаринени калници, багажник от щайга, балканче, лястовичка, школник или украина за двата дена, ами може, но кой да ти каже какво иска...
Пределно ясно ми е , че никой не може да задължи организаторите да дават такава информация, но е въпрос на етика да го направят...
И нека никой да не говори за позорщина и т.н. В подобни сцени и масовки човек сам не може да се познае после на телевизорчето :), а да не говорим за другите (така се гупи шанса за позиране) :)

И за финал - честито на избраните, дано се забавляват искрено !!!
благодаря..
Sometimes the same is different but mostly it's the same.
Аватар
WrathChild

Рейтинг: 1711

Мнениеот TOYAGA » Сря Май 24, 2006 8:02 pm

Ебати сеира стана за 80 кинта! :D Ми ако беха 100? :rofl::rofl::rofl:
Аватар
TOYAGA

Мнениеот WrathChild » Сря Май 24, 2006 8:07 pm

@TOYAGA ако говориш конкретно за моя пост , да знаеш, изобщо не говоря за тия левченца !
А ако не - извини ме !
Аватар
WrathChild

Мнениеот bikerider » Сря Май 24, 2006 9:12 pm

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

:eek2::bigeyes::eek:
:lolup::lolup::rofl::rofl:
:hbang:
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Сря Май 24, 2006 9:29 pm

[quote="WrathChild"]

@TOYAGA ако говориш конкретно за моя пост , да знаеш, изобщо не говоря за тия левченца !
А ако не - извини ме !
[/quote]
Но не ги и изключваш левчетата нали?;)А тия хитреци,на наще години мислиш ли,че инак са мислили?Като гледам как си менят мнението някои и за по-мало време...А и интересното е,че ту са материалистчета-мислят само за пари и без никакви ценности,а сега пък обратното-моралистчета,които ти се карат,че видиш ли,си се поблазнил от едни 80 кинта.Абе чалгата е пълна...:banghead::bowdown::evil::laugh:
Гост

Мнениеот WrathChild » Сря Май 24, 2006 9:55 pm

Виж, Nightwolf, пари трябват, за да ги заменяш за удоволствия , за които светът е решил да задължително да иска кеш. Но защо за Бога, е тази лакомия, като в случая, получаваш (ако те изберат господата режисьори) страхотно забавление без да даваш нищо?
Аватар
WrathChild

Мнениеот TOYAGA » Сря Май 24, 2006 10:01 pm

[quote="WrathChild"]

А ако не - извини ме !
[/quote]

Разбира се, че не говоря за твоя пост...

@ bikerider

:beer:

@ Бау-ауууууууу-квиииииии-квиииииииииииии

Копанката ли ти е празна?
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Гост » Сря Май 24, 2006 11:00 pm

[quote="WrathChild"]

Виж, Nightwolf, пари трябват, за да ги заменяш за удоволствия , за които светът е решил да задължително да иска кеш. Но защо за Бога, е тази лакомия, като в случая, получаваш (ако те изберат господата режисьори) страхотно забавление без да даваш нищо?
[/quote]

Така е,разбира се.Аз имах предвид друго,но няма значение.По долния пост съдя,че който трябва ме е разбрал.:D
Гост

Мнениеот WrathChild » Чет Май 25, 2006 11:50 am

Aаааааааааа да !!!
:offtopic:Между другото като стана възпрост за хората, които си менят мнението ей така: Хоп - и ново мнение. Скоро на въпроса "Кажи ми, слушаш ли чалги?" отправен към един субект разпространен като клонинг из цяла България, ми бе отговорено "Аз не се ограничавам като теб само с твоите елементарни метали, рокови и джазови музики, аз съм освободен човек и харесвам и слушам всякаква музика"
:banghead::banghead::banghead: . Спуках се от смях, а после ми се дорева, та те еволюират, ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ...
Аватар
WrathChild

Мнениеот Гост » Чет Май 25, 2006 12:57 pm

[quote="WrathChild"]

Aаааааааааа да !!!
:offtopic:Между другото като стана възпрост за хората, които си менят мнението ей така: Хоп - и ново мнение. Скоро на въпроса "Кажи ми, слушаш ли чалги?" отправен към един субект разпространен като клонинг из цяла България, ми бе отговорено "Аз не се ограничавам като теб само с твоите елементарни метали, рокови и джазови музики, аз съм освободен човек и харесвам и слушам всякаква музика"
:banghead::banghead::banghead: . Спуках се от смях, а после ми се дорева, та те еволюират, ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ...
[/quote]
аха :lol:
Гост

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Май 25, 2006 1:13 pm

[quote="blizzard"]

[quote="тучо чучо"]

И това за петдесетина лева средно.
[/quote]

Нали бяха 80?
[/quote]

А данъците и осигуровките?:deal::evil:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот SMITH » Чет Май 25, 2006 2:58 pm

батка, недей да заблуждаваш и другите хора:lolup:
rip! rip! rip!
Аватар
SMITH

Рейтинг: 1330

Мнениеот nunoH » Чет Май 25, 2006 4:39 pm

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

според теб 80лв малко ли са??? :boring:
за мен са си доста пари, защото съм ученик,а мисля че тук има доста други ученици
Но проблема не е в парите-ако знаех какви са им изискванията нямаше да се заблуждавам,защото хранех големи надежди да ги зема тея пари и да си купя шина...А сега :confused:
Аватар
nunoH

Рейтинг: 1312

Мнениеот bikerider » Чет Май 25, 2006 5:42 pm

некои хора упорито отказват да проумеят, че света се мени непрекъснато.
некои хора упорито отказват на другите правото да се развиват.
изобщо некои хора са толкова зле, че е по-добре да млъкнат и да мислят, вместо назидателно да ровят в минали постове и да квичат от кеф, че видите ли еди-кой-си преди една година е говорел нещо различно.

прощавайте, некои хора, ама храните такива илюзии, които само ще ви докарат злоба, завист и БЕДНОСТ.
другото са комунистически промивки. тоя дето ми рови миналите постове, можеше поне да изрови ВСИЧКИТЕ и да помисли малко, щото каквото съм писал съм го мислел. Каквото пиша сега също го мисля и далеч не считам, че това че съм се променил към ПО-ДОБРО е някакъв проблем.
Проблем е само за неориентирани младежи, които знаят да критикуват без да влагат капка мисъл.

Те си знаят кои са, а избора си е техен.
Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща

Назад към Архив