[quote="simo"]
A na mene nqkoi nqma li da mi otgovori

:?::?:
Vuprosut mi be6e dali znaete nqkakuv hardtail deto da go ima v BG i da nqma nikakvi problemi ako mu se sloji Super T
[/quote]
Симо, не разбирам много-много от FR-рамки и вилки, но разбирам достатъчно от XC-рамки, за да ти кажа, че споменатите RAM HT и Drag Climber (действително може би най-добрите, предлагани на българския пазар) са рамки, чиито възможности стигат най-много до поемане на натоварването от EXC/Enduro и евентуално DJ/UA.
От друга страна, доколкото ми е известно, Marzocchi Super T е двукоронен дзвер с ход 170 мм, предназначен за FR/XFR, който ще схруска предниците на споменатите рамки (пък и на доста по-здрави от тях) още на първия по-сериозен скок. Съветът ми е да не поемаш опасни рискове, смесвайки low-end ХС-рамка с middle range/high end FR-вилка – резултатите ще бъдат плачевни!
Ако толкова държиш да използваш българска рамка, по-добре изчакай резултата от проекта за твърда CrMo-рамка на batman, въпреки че се съмнявам и тя да е подходяща за твоя Super T...
BTW, след като си казал "А", изръсвайки се за подобна вилка, защо не кажеш и "B", купувайки си свястна рамка?