[quote]....И понеже образованието ни е на ниво пещерна култура, тук поне имаме рядкия шанс да се научим един друг на по-добро.
Не забравяй и другия момент - аз лично едва ли мога да изброя нещата които съм научил от този форум. Да ти казвам ли от кого съм научил 80% от тях?
[/quote]
bikerider:agree::beer:
Много си прав,ако не беше форумът още щях да бъда голям профан относно колоезденето,а вероятно и за други неща в живота(надявам се в момента да не съм такъв:)).Съжалявам,че нямам удоволствието да познавам лично никой от вас,освен Пешо.Видяхме се само за един ден и ми направи много добро впечатление.Най-много съм му благодарен,че изтърпя всичките ми безбройни въпроси относно изборът на колелото ми.Благодарен съм и на bikerider,защото ако не беше той,вероятно щях да давам пари за посредствени неща...

Може да прозвучи като подмазване,което ни най-малко не ме интересува,но именно той ми е отворил очите за доста неща чрез постовете си,които са ме карали да погледна и от другата страна.Въпреки малкото ми контакти с TOYAGA бих казал,че ако се държиш възпитано и нормално,не би имал проблеми с него.Изхождам от един много стар PM пратен от мен на TOYAGA,в който получих изчерпателен отговор и проблемът беше отстранен:beer:.
Още в началато си мислех,че did е голям заядливец,но разбрах,че по този начин иска да стимулира хората да мислят преди да пишат.Благодаря и на него,защото той ми повлия до голяма степен:beer:.
Admin,който е виновникът за съществуването на форума заслужава само уважение:beer:Същото заслужава и afterburner за доброто отношение и множеството технически съвети:beer:.Ако съм пропуснал някого се извинявам.Като се замисля,едни от най-свестните хора присъстващи в живота ми,макар и виртуално са членове на форума...