Нови галерии

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Нови галерии

Мнениеот Liohman » Пет Мар 12, 2004 11:25 am

Има 2 нови галерии в <hr noshade size="1">www.velos.varna.net/gallery.htm

18, 19, crashed parts section
L.B.M.P.
Liohman

Рейтинг: 1700

Мнениеот simo » Съб Мар 13, 2004 7:06 pm

[quote="Slidesite"]

Има 2 нови галерии в <hr noshade size="1">www.velos.varna.net/gallery.htm

18, 19, crashed parts section
[/quote]

Bravo
:fire: Тука на Бахамите е идеално за FR ;) .
Само Bender , Gracia , Root i Klassen . :P
simo

Мнениеот screamBoy » Нед Мар 14, 2004 9:57 am

Slidesite на счупения Truvativ продават ли му се венците ?? заинтересуван съм ако са на прилична цена - [email protected]
***трябва ми основно средния, но няма да откажа и другите 2 :)
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Liohman » Пон Мар 15, 2004 9:33 am

Ami primerno 10 lv, ako iskash nqma problem.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот screamBoy » Вто Мар 16, 2004 12:38 am

да, искам :))
не виждам email адрес в профила ти
пиши ми за да ти пратя пощенски адрес (нали ще се праща като колет с наложен платеж?)
ако е по пощата самото изпращане ще струва към 3.40лв така че сложете да платя и тях, ако е по куриер директно той ще си събере таксата от получателя (мен) та но проблемос
ако примерно решиш може да се обадиш на 602-049 (нали си във Варна? това е за ЕконтЕкспрес там)
казваш от кога до кога да дойде куриер (при мен са идвали и след 21ч)
увиваш венеца (или венците) в няколко листа и лепваш малко тиксо да не се разтварят и толкова; ако пращаш по пощата задължително трябва да е бял или светлосив цвета на опаковачния материал и задължително с прозрачно или бяло тиксо и задължително пълните пощенски адреси да са написани + това ще трябва да попълниш 2 бланки - за колета и за платежа (той е обикновен (телеграфен) пощенски запис)
куриера те пита за моя адрес телефон пита те дали аз ще плащам и най-късно на по-другия ден е при мен и най-късно след още 2 дни пак ще ти дойде куриер да ти даде парите !
пращането на точно това е елементарно щото е малко като обем и нечупливо и недраскаемо т.е. непридирчиво към опаковката
Аватар
screamBoy

Мнениеот screamBoy » Вто Мар 16, 2004 12:40 am

да, искам :))
не виждам email адрес в профила ти
пиши ми за да ти пратя пощенски адрес (нали ще се праща като колет с наложен платеж?)
ако е по пощата самото изпращане ще струва към 3.40лв така че сложете да платя и тях, ако е по куриер директно той ще си събере таксата от получателя (мен) та но проблемос
ако примерно решиш може да се обадиш на 602-049 (нали си във Варна? това е за ЕконтЕкспрес там)
казваш от кога до кога да дойде куриер (при мен са идвали и след 21ч)
увиваш венеца (или венците) в няколко листа и лепваш малко тиксо да не се разтварят и толкова; ако пращаш по пощата задължително трябва да е бял или светлосив цвета на опаковачния материал и задължително с прозрачно или бяло тиксо и задължително пълните пощенски адреси да са написани + това ще трябва да попълниш 2 бланки - за колета и за платежа (той е обикновен (телеграфен) пощенски запис)
куриера те пита за моя адрес телефон пита те дали аз ще плащам и най-късно на по-другия ден е при мен и най-късно след още 2 дни пак ще ти дойде куриер да ти даде парите !
пращането на точно това е елементарно щото е малко като обем и нечупливо и недраскаемо т.е. непридирчиво към опаковката
Аватар
screamBoy

Мнениеот Liohman » Вто Мар 16, 2004 10:05 am

Май има и по-прост вариант ако ходиш често до БАС. Ще ги пратя по куриер в БАС от името на магазин Велос (просто много често има пратки и в двете посоки), а за парите по обратния път. Пощата ми е [email protected].
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот chrome » Вто Мар 16, 2004 10:26 pm

q si gi pratete pls po kurierska firma, ili po6tite, 4e ina4e stava slojno ;), az ne se angajiram, nito iskam da angajiram drugi people ;), ai uspeh, i po princip kurierite sa ot sf kym varna, vse o6te nqma ot vn kym sf, stava vypros mejdu dvata magazina ;)
Just Be!
chrome

Рейтинг: 2000

Назад към Архив