Нов байк- моля за съвет

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Мнениеот mih » Пон Юни 12, 2006 5:36 pm

не, ти си уникален случай просто :bigeyes:[img]http://www.mtb-bg.com/album%5CNightwolf%5Cdoh.gif[/img]
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Admin » Пон Юни 12, 2006 5:46 pm

[quote="Nightwolf"]

...Издразних се и казах една шега и всички се вързахте сериозно...
[/quote]

Нима? Ако това е било шега, мога само да ти кажа, че имаш най-дървеното чувство за хумор, което мога да си представя. Егати шегаджията! И напълно заслужено си сърбаш попарата за такива "шеги".
Според мен обаче просто толкова си знаеш, т.е. николко. Всички ще сме ти благодарни, ако ни спеставаш подобни "шеги" в бъдеще.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Пон Юни 12, 2006 6:15 pm

умажаеми колеги, хайде да проявим малко въздържаност, за да може тук да се получи дискусия, която би била полезна за Христо. Той го заслужава!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот did » Пон Юни 12, 2006 7:08 pm

Nightwolf, хайде да проявиШ малко въздържаност, за да може тук да се получи дискусия, която би била полезна за Христо. Той го заслужава!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TOYAGA » Пон Юни 12, 2006 8:17 pm

@ Nightwolf

Драги, с добавката[img="http://www.sportdelivery.com/catalog/product_info.php?cPath=50&products_id=306"]Contessa[/img] се обозначават ДАМСКИТЕ версии на Scott. hri100 търси велосипед за около 50-годишен МЪЖ. Мисля да спреш със съветите си дотук...

@ hri100

Смея да твърдя, че знам кътните зъби на NRS и наистина мисля, че на твоя човек не му трябва толкова голям таралеж :) Не казвам, че няма да му върши работа - напротив, но от една страна той няма да използва възможностите му на 100%, а от друга NRS НЕ Е най-комфортното возило с двойно окачване, когато не се юрка на 100%.

Позволих си да препоръчам хибрид (и да се съглася на 100% с предложенията на mih и tailor), защото карането на твоя човек е "хибридно" - велосипед като TREK SU и Scott Sportster или SUB ще му върши чудесна работа, няма да му тежи и няма да го принуждава да плаща за неща, които няма да ползва...

Нямам какво повече да добавя по тази тема.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Admin » Сря Юни 14, 2006 4:51 pm

@did
Май нямаше друг начин молбите ти да бъдат удовлетворени, освен гумата.
Някои отговори към Nightwolf съм ги оставил нарочно, за да помогнат на четящите да не останат в заблуда и да си имат едно наум като четат съветите му. Други заминаха, дано никой не се сърди заради избирателността.
Nightwolf, изглежда шегите ти са смешни само на теб...Възпитаните хора в такива случаи млъкват.
Моля оттук нататък да се пише само по темата, че иначе изявите на Nightwolf могат да запълнят няколко форума като този с коментари. Моля дори настоящият ми пост да не се коментира, включително от Nightwolf! (Макар че се надявам Христо вече да се е ориентирал).
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот hri100 » Чет Юни 15, 2006 7:23 am

Благодаря ви на всички за мненията. И аз имах съмнения, че по-добре байк без задна амортизация за целта, но след като човекът държеше на нея, по вашите мнения направих проучване и телефонни разговори с магазините. За Giant NRS не ми намериха подходяща рамка в наличност- само 21''. Накрая го насочих да си вземе RAM XC2 kit1. От BAS ме увериха, че втърдяването на амортизацията на този модел благоприятства удобното каране и по асфалт и реших, че това устройва клиента. Ще сменят седалката с възможно най-мека, за да не го откажат преждевременно от удоволствието да въртиш педали сред природата.
Приятни моменти на всички по баирите.
hri100

Рейтинг: 1200

Мнениеот Гост » Чет Юни 15, 2006 3:45 pm

wamalama bamalama и кво стана на края?Човека избра този велосипед,който единствено аз предложих.Но любо ми е изтрил поста естествено.
Гост

Мнениеот F1-MAN » Чет Юни 15, 2006 5:03 pm

Nightwolf, нужно ли беше да заливаш темата с толкова офтопик?(представям си какво е било преди за да го изтрие Любо)

ХС2 е хубаво колело за планинска употреба, с оригиналния шок малко клати нагоре, но ако човека твърдо иска нещо, което да е с двойно окачване колелото е добър избор, на добра цена, пък може и да се запали повече по планинското:). Иначе както вече казаха задният(минаването ми на твърда рамка беше безпроблемно, стига да карам ХС без да се опитвам да си троша колелото по ДХ трасета твърдата рамка не ми пречи по никакъв начин), дори предният амортирсьор не са нужни за града, гумите също е добре да са градски или полуслик, няма смисъл от грайфер, тойто ще свърши бързо на асвалта. Все пак той си решава. Седалката е най-малкият проблем, нека пробва първо тази, която си върви с колелото, на мен лично ми е удобна, ако не му е вече може да си търси нещо друго.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Admin » Чет Юни 15, 2006 7:54 pm

[quote="Nightwolf"]

...един RAM HT 2 с възможно най-добрия монтаж до 3000лв...
[/quote]

Този пост ли съм ти изтрил? Или просто ти си мислеше да препоръчаш XC2, ама видиш ли, скапана клавиатура, та се е получило HT2? Ма то за теб може и да няма разлика...
Що се отнася до другото, мисля че ти отделих предостатъчно размисли и страсти на РМ...за кой ли път!
Аватар
Admin

Предишна

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ