от Metal_Psycho » Нед Мар 21, 2004 12:55 am
Abe,znam koi e,ma mi e neudobno da go spomenavam;)!Malko varvarsko izkazvaen,ba6 v negov stil,no kakvo da se pravi.
Harka,spoko man,ne sum go priel ostro.Drugo imah predvid.Stava6e dum za omezi temi,predi izvestno vreme,kadeto o6te malko 6tiahme da se iziadem,primer:Super-T vs.Boxxer Race i tn.Samo se po6eguvah.Ina4e ni6to protiv niamam da obsudim niakoi nov produkt na tezi firmi,daje 6te mi e priatno,samo da otpadnat predobejdeniata,a malko po-subektivno da gi razkostim rabotite.Tupo e kato niakoi za6titava niakoi produkt fanati4no bez argumenti,samo za6toto firmata mu e liubima i tva avtomati4no pravi vsi4ko drugo shit.A za drugite marki koito za ogromna jalost gi niama u na6ta poor durjava,ne vijdam za6to da ne se raziskvat,kakto kazah,padam si malko me4tatel:D i viarvam,4e ako se obogatim s pove4e znanie(respektivno pove4e firmi)6te stanem malko ve6ti i 6te po4nem da podbirame komponentite i ramkite si po-dobre,kato po tozi na4in boklucite nikoi niama da gi pogeldne i dilurite 6te budat prinudeni da vkarvat vse pove4e "istinski" kolela,po-ka4esveni,hem te 6te imat pove4e pe4albi,hem nie 6te sme dovolni.Dokato se primiriavame s ostatucite ni6to niama da se promeni [b]FACT[/b]!!!Vednaga moga da dam primer s politikata sega v momenta-pulen [b]SHIT[/b]
Sega neka malko da poospokoia strastite,4e taka sme si za uli4en boi prosto!
Stiga ste se psuvali,zapla6vali i tn,bezmisleno e!Za6toto kakto mnogo hora ve4e go kazaha taka reklama ne se pravi,a si e 4ista anti-reklama!
Sega,i tova go biah kazal v predi6en post,no 6te go kaja,glupavo e da se sravniavat ne6ta koito sa taka razli4ni,daje ednoto o6te ne sme go vidiali!
Scott Octane DH si ima + i -,kakto i RAM DH si ima,no sistemite im sa razli4ni.Scott-a ne e mislen za amortesiori s anti-bobbing klapa,ako se sloji takuv,ramkata se spi4a,stava tvurda...abe ne raboti!Eto zatova si e nai dobre s originalnia shok!Nastroikite sa adski mlako,no zaboga,zakakvo sa vi pove4e?Dane bi Giant DH Team da ima 50 reglaja,a?Niama nito edin,a tova e moje bi edna ot dobrite rakmi samo za DH!SantaCruz V10 danebi i tia da ima mnogo reglaji?NE!Ami togava ne vijdam za6to lipsata da im e v takuv minus!
Sega6nia RAM DH mnenieto mi ostava nepromeneno-nestava!Lipsva progesivnost bez zna4enie na koi ot milionite reglaji e naglasen ili s koi shok e!4etrito4kovoto oka4vane na RAM se su4e pove4e ot masivnoto ednoto4kovo oka4vane na Scott!FACT!(Ne mi se davat primeri s drugi ramki,za6toto niakoi pak 6te kaje,4e ne sum prav,ili ne6to ot toia rod,no edna ramka iskam samo da spmena:Cannondale,samo si pravete izvodite)!Kolkoto Scott-a se 4upi,tolkova i RAM-a se 4upi,ta daje pove4e!Pak fact!Stiga tolkova oba4e za tiah,temata ako ne se luja se kazva "RAM-ove 2004"
Ako tova koeto kaza man(osven glupostite:D)i ako RAM DH e s FSR oka4vane i 12mm zadna os,tolkova po-dobre za BAS!Zna4i se u4at ot ge6kite si!Kazal sum go,4e ne triava se gleda koi magazin ili koi turgovec,a produkta e vajen!Triava da se gleda produkat!Neznam kolko viarno e,no kato pristignat RAM DH i novia Dragomir DH,togava ve4e moje da gi obsujdame,siga sa si 4isti spekulacii!
Aide stiga tolkova,4e stana dosta dulgo!:8: