да ги е *** тия рамки ДРАГ

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Genata » Нед Юни 11, 2006 6:00 pm

Заваряване струва 15-20лева.Не се притеснявай-и аз чупих рамка самоче на SPRINT.Счупването беше при захващането на задния шок.Заварих я икарах с нея.Сега един приятел я кара и още не се е преебала заварката.Рамката е на около 3години.
Genata

Рейтинг: 1200

Мнениеот tailor » Нед Юни 11, 2006 9:26 pm

[quote="ene"]

... а и както казах те отказаха на оригиналния собственик при положение,че нз че той я е продал ...
[/quote]
Тия от Веломания са известни с това, че пасат трева :dunno:

Иначе гаранционната карта на DRAG е [url=http://www.mtb-bg.com/album/tailor/warranty05.jpg]тук
[/url]
Аватар
tailor

Рейтинг: 2000

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Юни 12, 2006 9:17 am

Глей сия: и ти си прав...и ти си прав. Време е Веломения да се поинересуват от едни системки наречени TQM, EFQM, BSc и т.н.
@TAILOR ако ви интиресува кви са тия работи отгоре с удоволстние ще ви светна по въпроса. Безплатно за принципите им, а ако искате да ви се направи свястна система ще се разберем.
П.П. Макском не спят.
@DRAG clients - ползвайте колелетата си според предназначението им.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот spirit » Сря Юни 21, 2006 10:46 pm

[quote="NovemberCharlie"]
@DRAG clients - ползвайте колелетата си според предназначението им.
[/quote]

ОК по предназначение казващ.Според мен проблема не е в нас (клиентите) ,а в производителя (Drag).Аз имам F5 и досега съм чупил веднъж рамка ,от Drag ми я смениха веднага :agree: ,освен това каквото и да съм чупил ми сменят всичко на момента без пари ,докато съм бил в гаранция.За тва няма какво да кажа ,супер коректни са към клиентите ,но не във всички отношения.Когато си копувах байка още не знаех за какво става въпрос и естествено питах в магазина за МТБ за фриирайд и те ми казаха F5 и кво ? Тръснах маса пари ,а още на 2-рия месец се строши от каране в парка .Даже не бях се качвал на Витоша.
Jedem das Seine .
Аватар
spirit

Рейтинг: 1701

Мнениеот bikerider » Чет Юни 22, 2006 8:17 am

[quote="spirit"]
ОК по предназначение казващ.Според мен проблема не е в нас (клиентите) ,а в производителя
[/quote]

Ама разбира се.

[quote="spirit"]
магазина за МТБ за фриирайд и те ми казаха F5 и кво ? Тръснах маса пари ,а още на 2-рия месец се строши от каране в парка .Даже не бях се качвал на Витоша.
[/quote]

А би ли ми казал как се кара фрийрайд в парка?

[quote="spirit"]
и досега съм чупил веднъж рамка ,от [b]Drag ми я смениха веднага[/b]
[/quote]

Тогава от какво се оплакваш?
Че не си си купил колело, което никога да не се счупи? Няма такива приятелю. По твоята логика всеки производител, който ти смени продукт в гаранция е леко некоректен, щото изобщо ти го е продал. Не мислиш ли, че разсъждаваш доста повърхностно???
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот spirit » Чет Юни 22, 2006 2:58 pm

идеята ми беше че неможе едно колело за фр да се счупи от каране в парка.А съм недоволен от тва ,че не ми предложиха някой друг модел който наистина да става за фр.
Но въпреки всичко до някаде и аз съм си виновен ,че когато си го вземах не проучих достатъчно.

Поздрави.
Jedem das Seine .
Аватар
spirit

Рейтинг: 1701

Мнениеот bikerider » Чет Юни 22, 2006 3:06 pm

Ама виж сега, аз точно това имам предвид. "Колело за фр" е много разтегливо понятие, надали има и двама човека които да разбират едно и също под "фр".

Искам да кажа, че Ф5 си има качествата, има си и недостатъците. Ако просто си взема една Ф5-ца и се взра САМО в недостатъците й, да може би бих реагирал като теб. Ако трябва да съм честен, аз наистина реагирах така преди време спрямо някои модели на RAM. Само дето после видях Drag и RAM
какво правят с годините и мога да те уверя, че моделите и на двете фирми непрекъснато се подобряват. Тогава осъзнах колко глупаво съм се държал и си взех поука. Никой не е роден научен и нищо не става перфектно от първия път. Така че, такива изказвания, че колелото се счупило и подобни са си твое право, но моля отчитай, че първо хората работят и второ не бягат от задълженията си по гаранция. След като са ти сменили рамката без нищо да ти кажат, според мен е некоректно да се говорят такива неща.

Приятно каране.
Аватар
bikerider

Мнениеот klmn » Чет Юни 22, 2006 9:53 pm

[quote="bikerider"]

Ама виж сега, аз точно това имам предвид. "Колело за фр" е много разтегливо понятие, надали има и двама човека които да разбират едно и също под "фр".

Искам да кажа, че Ф5 си има качествата, има си и недостатъците. Ако просто си взема една Ф5-ца и се взра САМО в недостатъците й, да може би бих реагирал като теб. Ако трябва да съм честен, аз наистина реагирах така преди време спрямо някои модели на RAM. Само дето после видях Drag и RAM
какво правят с годините и мога да те уверя, че моделите и на двете фирми непрекъснато се подобряват. Тогава осъзнах колко глупаво съм се държал и си взех поука. Никой не е роден научен и нищо не става перфектно от първия път. Така че, такива изказвания, че колелото се счупило и подобни са си твое право, но моля отчитай, че първо хората работят и второ не бягат от задълженията си по гаранция. След като са ти сменили рамката без нищо да ти кажат, според мен е некоректно да се говорят такива неща.

Приятно каране.
[/quote]
Според мен това изчерпа темата..:thumbu:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот bikerider » Пет Юни 23, 2006 7:03 am

И според мен :):beer:
Аватар
bikerider