По темата - не знам дали съм те разбрал правилно, но май ти смяташ че щом жените се радват на свободата си така и сами няма да се спрат, то трябва ние мъжете да ги вкараме в правия път по някакъв начин? А да те питам кой си ти че да решаваш как и накъде трябва да ги променяме, кой съм аз че да го решавам това, или пък който и да е друг мъж? Идеалния вариант е на мъжете да не им пука ония колко съблечени ходят, и съответно да нежния пол да им писне от това, както ти сам каза обаче никой мъж не е луд да не се възползва от това, което му се предлага наготово, така че единствения начин за оправяне на положението май е да се ограничи предлагането. Така излиза че за коригиране на морала трябва да се ограничи личната свобода, с което посмъртно не бих се съгласил. Също така забравяш и момента на конкуренцията - на мъжете хич да не им дреме коя мацка колко секси е, те пак ще си се конкурират помежду си, от елементарно самоуважение. То и при нас е така - на колко момичета мислиш им пука колко коня има новия ти Skyline? Скъп ли е, скъп е, бърз ли е, бърз е, точка по въпроса. Обаче ти ще си купиш ли N2O система за него ако имаш възможност - ще си я купиш разбира се, ама не защото ти трябва или защото момичето ти ще й се радва, а защото иначе някой каубой с Roush Mustang или друг пък ненормалник от rice тайфата ще те издухат я на магистралата, я на dragstrip-а. И в това няма нищо лошо, всеки се състезава в нещо (вече доколко го осъзнава е друг въпрос), само дето при някои от нас състезанието е доста по-очевадно, отколкото при други. Тъй че тия идеи за оправяне на цялото общество ги зарежи по-добре, просто няма да стане така номера

Edit: post count = 1761, yeehaw!