или "Трябва ли да се съмняваме във всеки с колело"
Заради изпитите не бях излиза от доста време да карам. Днес най-накрая излязах да покарам малко и към края на обиколката точно на НДК някакъв пич с драг фактори се набира като луд изпреварва ме и спира с въртене.?!?!?! О.К. (тъй като съм световно... неизвестен и не ме познава) тръгва и ме пита доста заплашително откъде съм си купил колелото. Това добре казах му, той ми каза, че има приятел със същото колело и затова ме спиря, нали щото неговия приятел със същата окомплектова, абе байковете 1 към 1. Това пак добре. Казах му да си звънне на приятела да го пита, и ония ми вика НЕ айде чао?!?!?!?!? Добре гонил ме е 100м като луд спира така, че за малко не се удархме е защо не му звънна една жица?
Да известно ми е че колелата са доста скъпи и определено не съм против това, че ме е гонил и спрял, ПРОТИВ съм това, че не се убеди, че колелото не е крадено!! В крайна сметка обявите за откраднати колела за 9 страници!! При това само тези които за се сетили да ги обявът тук!
Това, че беше загрижен за приятеля си е ОК (хвала) ама само така да се прави:bigmout::banghead::banghead:
Съжалявам ако съм отегчил някого, но ако хората предприемат такава проверка да я вършат до край. Защото при други условия наистина можеше да е откраднато колелото, някой да види крадеца и ей така да го пусне.