В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
До сега си сглабях колелото.
И така срещата е на Тъжа в 12.30 часа
Айде ФЕНОВЕ от всички страни присъединявайте се. За тези които няма да дойдат вище снимките в понеделник или още в неделя И ни пожелайте късмет и хубаво време.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Да, като човек, отбиращ малко от прогнози за времето, мога да кажа, че ще има доста сериозни валежи през този уикенд в Централна България, включително гръмотевични бури. Не че злорадствам, но ще ми е интересно да разбера как е било и да гледам снимки, ще да е шоу...
В крайна сметка точно около Ботев не валя чак толкова много, с известен късмет групата може даже да е останала почти суха. Чакаме снимките!:bouncy::eyebrow:
Съжелявам пичове не мога да пусна веднага снимките.
Добре изкарахме в събота ,но в неделята (днес) заваля още преди юрошка грамада малко беше хладно и запалихме печката в заслона Маринка поисушихме се и Габровците (имаше 2ма от тях които се качиха до Ботев) през Тъжа-Острец-Габрово ,а ние към Калофер и по живо по здраво.
:hbang2::beer::hbang2::drunk::hbang2:
На хижата имаше някакви гнусни пияници от Острец и цяла вечер не можахме да си починем от чалга и пиратки.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Явно доста ви е валяло в неделя. В Габрово цял ден валя ...
А тея пияници немогат ли да се напият в някоя кръчма, ами на планина отишле да пият и гърмят ...
Поздравления за тези, които са се качили! Почти си представям какво е било, предполагам че Cholla се е качил и почти се сещам с кой, да вземе "отмъщение" за предния път
На другите - браво че не са се отказали, надявам се че следващия път ще се съберем всички и времето ще е благосклонно към нас за да не бърза никой за никъде. Очакваме снимките с нетърпение.
Жалко за вечерта в хижата, не знам как аз бих го понесъл, но може би един лек скандал с еУементи на , и .....
vlassadare съжалявам, че ще те разочаровам, аз бях в заслона и правих опити да запаля печката:angel2:. След около половин час успях и това помогна да се изсушим. nikoi беше човека, който ти познаваш + още едно момче от Габрово. Tе се качиха на върха.
Все пак отидохте и покарахте - това е
важното. Иначе жалко за хижата. Ама това е защото има
удобен път за кола до там. Иначе не ги
виждам тия елементи да се придвижат до там
пеша пък и в дъжд. Имаме си ги такива и при
нас - като капне някоя капка и веднага на
топло при пиенето и чалгията.