Northwave

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Northwave

Мнениеот TOYAGA » Сря Мар 24, 2004 6:03 pm

С риск някой да ме обвини, че правя реклама на БАС, искам да ви обадя, че от днес в магазина има 5-6 модела обувки на Northwave на доста смислени цени. Реших да ви информирам, щото до момента в BG аз поне обувки за MTB с качество от този ранг не съм виждал.

При всички положения си заслужава да отидете и да ги видите - стига да не носите номер по-малък от 41 (като мен), щото иначе само ще се ядосвате:xx(::xx(::xx(:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Shimana » Сря Мар 24, 2004 7:05 pm

[quote="TOYAGA"]

С риск някой да ме обвини, че правя реклама на БАС, [/quote]

За да има баланс, аз пък ще кажа, че от миналата седмица във Веломания
има 4 модела обувки на Shimano.
Shimana

Рейтинг: 1200

Мнениеот TOYAGA » Сря Мар 24, 2004 7:12 pm

[quote="Shimana"]

[quote="TOYAGA"]

С риск някой да ме обвини, че правя реклама на БАС, [/quote]

За да има баланс, аз пък ще кажа, че от миналата седмица във Веломания
има 4 модела обувки на Shimano.
[/quote]

Аз пък за да поддържам разговора ще те попитам кои модели и дали случайно сред тях има нормални обувки с номер 40 или всички са плавници и лодки с извънборден двигател :D:D:D
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Shimana » Сря Мар 24, 2004 7:27 pm

[quote="TOYAGA"]
Аз пък за да поддържам разговора ще те попитам кои модели и дали случайно сред тях има нормални обувки с номер 40 или всички са плавници и лодки с извънборден двигател :D:D:D
[/quote]

Понеже си ми симпатичен, няма как да не ти отговоря, че има:
SH-M021 от 40 до 47 номер на 87,90лв
SH-M038 от 43 до 46 номер на 109,90лв
SH-M071 от 43 и 46 номер на 119,90лв
SH-SD60B от 43 до 46 номер на 129,90лв
Shimana

Рейтинг: 1200

Мнениеот axelmax » Сря Мар 24, 2004 8:52 pm

a nesto kam 30-tina leva :D:D:D ili ste hoda na ilienci

taka tezi obuvki sas kakvo se razlichavat ot obikanovennite i nali mogat da se izpolzvat kato normalni prez ostanaloto vreme
i tezi obuvki imat li nekvi sistemi,specialni graiferi,dizain,
i toyaga napishi cenite vav bas i imali polovinki -naprimer 42.5 nomer

ne se karaite a karaite
marian
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Black » Сря Мар 24, 2004 9:33 pm

всички са плавници и лодки с извънборден двигател :D:D:D
[/quote]are de sa 6ese ybi6dame li plavnici aa:D:D ne taka az kvo sam vinoven 4e nosa 47 nomer a vlezte mi v polo6enie:D:D:^::^:
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот nikitzo » Сря Мар 24, 2004 10:39 pm

E Northwave ne praveha li obuvki za snowboard. Tiq ne sa li toq tip cvi4ki deto spored men samo geizeri s klin4eta gi nosqt.
Az imam obuvki sa mtb ama sa si tip maratonka s qko plastmasa v podmetkata i NE stavat za hodene iz grada povervaite mi
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот КапитанПланета » Чет Мар 25, 2004 1:26 am

@Toyaga
[quote]
...стига да не носите номер по-малък от 41 (като мен), щото иначе само ще се ядосвате
[/quote]

Хе хе, и за над 45 вАжи същото :xx(: Иначе са много добри обувките... язък, надах им се ама нема...

<hr noshade size="1">
[color=brown][size=67][useless info, offtopic (изливам си мъката - няма полезна информация)]
Аз съм малко над такива неща като колко съм висок, кога съм роден, къде съм си оставил колата и какъв номер обувки нося, просто не ги считам за толкова важни (по-важна е душата, пък и що да ангажирам с тях и без това малкото хартисали мозъчни клетки). Та сега като стана въпрос за обувките подразбрах че скоро в БАС може да има номер 47 на 661 а сега тук видях че и шимански са вкарали маниаците, та възрадвах се в сърцето си един вид - рекох си излезе ми късмета и най-сетне ще закача миксерите! Пък и избор между две марки имам ... Прочее (викам си) абе я да видя тука имам два чифта обикновени маратонки гдет по чудо съм намерил да ми стават, та какъв ли номер ще да са. Гледам първите - номер [b]четиридесет и осем[/b]... на втория чифт - същото :xx(:... А дано 47 на 661 или шимано да пасне, щото инак ше си карам XC със запаряващо (но за сметка на това водопропускливо) и тежко combo Bulldozer+платформи. А, BTW погледнах сайта на Northwave и се оказа че те такъв номер въобще не произвеждат [:p].

[/useless info, offtopic (изливам си мъката - няма полезна информация)][/size][/color]
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот TOYAGA » Чет Мар 25, 2004 9:17 am

[quote="Shimana"]

[quote="TOYAGA"]
[/quote]

Понеже си ми симпатичен, няма как да не ти отговоря, че има:
SH-M021 от 40 до 47 номер на 87,90лв
SH-M038 от 43 до 46 номер на 109,90лв
SH-M071 от 43 и 46 номер на 119,90лв
SH-SD60B от 43 до 46 номер на 129,90лв
[/quote]

Абе знам си аз, че пълно щастие няма...:xx(: Ако имаше такова, тогава сред изброените по-горе модели щеще да присъства

"SH-M180G от 40 до 47 номер на 229,90лв"
или примерно
"SH-M221 от 40 до 47 номер на 329,90лв"...

Но не - вместо това по-горе присъства "SH-SD60B от 43 до 46 номер на 129,90лв". Изумително!!! Защо някой решава, че в уникалната ни държавка има пазар за нещо такова
[img]http://www.shimano-europe.com/cycling/phpimages/product/picture/SH-SD60.jpg[/img]
т.е. за сандал (!!!), а не вземе да помисли върху вероятността някой да се поинтересува от нормални висококачествени обувки с нормални номера?

Уникално!
Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Чет Мар 25, 2004 9:26 am

[quote="nikitzo"]

E Northwave ne praveha li obuvki za snowboard. Tiq ne sa li toq tip cvi4ki deto spored men samo geizeri s klin4eta gi nosqt.
Az imam obuvki sa mtb ama sa si tip maratonka s qko plastmasa v podmetkata i NE stavat za hodene iz grada povervaite mi

[/quote]

Продължават да правят обувки за сноуборд, но преди да започнат да правят обувки за сноуборд, правеха обувки за велосипедизъм.

Що се отнася до "цвичките" и "гейзерите с клинчета", искам да те информирам, че не е задължително всички да се влачат с карго-гащи, които ти висят на задника все едно една седмица си ходил по голяма нужда в тях... Още по-малко е задължително да се кара с платформени педали и цървулки за скейтборд...

Така че запази собствените си вкусове за собствена консумация и недей да се изказваш несполучливо...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Чет Мар 25, 2004 9:29 am

[quote="КапитанПланета"]

@Toyaga
[quote]
...стига да не носите номер по-малък от 41 (като мен), щото иначе само ще се ядосвате
[/quote]

Хе хе, и за над 45 вАжи същото :xx(: Иначе са много добри обувките... язък, надах им се ама нема...

<hr noshade size="1">
[color=brown][size=67][useless info, offtopic (изливам си мъката - няма полезна информация)]
Аз съм малко над такива неща като колко съм висок, кога съм роден, къде съм си оставил колата и какъв номер обувки нося, просто не ги считам за толкова важни (по-важна е душата, пък и що да ангажирам с тях и без това малкото хартисали мозъчни клетки). Та сега като стана въпрос за обувките подразбрах че скоро в БАС може да има номер 47 на 661 а сега тук видях че и шимански са вкарали маниаците, та възрадвах се в сърцето си един вид - рекох си излезе ми късмета и най-сетне ще закача миксерите! Пък и избор между две марки имам ... Прочее (викам си) абе я да видя тука имам два чифта обикновени маратонки гдет по чудо съм намерил да ми стават, та какъв ли номер ще да са. Гледам първите - номер [b]четиридесет и осем[/b]... на втория чифт - същото :xx(:... А дано 47 на 661 или шимано да пасне, щото инак ше си карам XC със запаряващо (но за сметка на това водопропускливо) и тежко combo Bulldozer+платформи. А, BTW погледнах сайта на Northwave и се оказа че те такъв номер въобще не произвеждат [:p].

[/useless info, offtopic (изливам си мъката - няма полезна информация)][/size][/color]
[/quote]

И кво са? Греда и за двамата?:D:D:D Нема да се косиш, ше докарат и други номера... То пък остава за едни обувки да се ядосваме - сякаш няма за кво друго...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот nikitzo » Чет Мар 25, 2004 3:36 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="nikitzo"]

[/quote]

Продължават да правят обувки за сноуборд, но преди да започнат да правят обувки за сноуборд, правеха обувки за велосипедизъм.

Що се отнася до "цвичките" и "гейзерите с клинчета", искам да те информирам, че не е задължително всички да се влачат с карго-гащи, които ти висят на задника все едно една седмица си ходил по голяма нужда в тях... Още по-малко е задължително да се кара с платформени педали и цървулки за скейтборд...

Така че запази собствените си вкусове за собствена консумация и недей да се изказваш несполучливо...
[/quote]

Iskah samo da spodelq kolko sa mi smeshni muje v klin4eta ili puk muje v sandali 4ehli i drugi takiva. Bednata mi fantaziq moja da izmisli samo 1 po gnusno neshto i to e velislava dureva gola[:0][:0][:0]
Ataka sega sled kato povurnah moga da vi kaja az kakvo napravih s moite obuvki za kolelo - poru4ah si gi po internet i to ot stranicata na vans i s dostavkata do bulgaria mi izleznaha samo 80$. Kazvam "samo" zashtoto sa po evtni v sravnenie s tezi meko kazano grozni.
I nakraq iskam da znaete 4e izkazvam li4no mnenie i ne iskam da obidq nikoi.
Аватар
nikitzo

Мнениеот Windstream » Чет Мар 25, 2004 6:51 pm

[quote="nikitzo"]
Iskah samo da spodelq kolko sa mi smeshni ... muje v sandali 4ehli i drugi takiva.
[/quote]

А ти през лятото по плажа с кубинките ли ходиш? [:p];):D:D
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот MOD » Чет Мар 25, 2004 7:21 pm

:offtopic:
@nikitzo
Е добре де ... с какво вярно ходиш през лятото ?:?:
[/offtopic]

@nikitzo - ако не те затруднява, постни линк към това, което си си купил през нет-а ..
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот screamBoy » Чет Мар 25, 2004 11:20 pm

ми те кубинките са летни обувки ве, извинете ?!?
само жени педалоси и чалгоси ходят с някви сандалки и еспадрили ах деа техната мамица кривокрака (на последните) ай тука и аз повърнах

ей неможахте да се научите на Женския пазар са истинските обувки за колело и те са 2 вида
за 9лв гуменки с лепенка, перфектна подметка стават дори и за ходене (но не много)
за 16лв кецове, е с връзки са наистина, но пък могат да се носят всекидневно
и двата вида обувки държат на яко ХС по цял сезон !! лсно се перат, лесно се изчеткват, приятно тъмносин цвят (много си пасва със съсирена кучешка кръв), просто идеални !!!
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот MOD » Чет Мар 25, 2004 11:38 pm

Е .. сандалите са нещо и практично и удобно според мен ..
Само като си помисля как спарва крака маратонка ( говоря за съжаление от опит ), а кубинката - още по-зле .. бррр ...:D
Вярно е, че за колело сандалите абсолютно не стават ...но това да им е проблема ...[:p]:D

Иначе аз карам със стари маратонки :( :( ( и ако е много топъл денят .. не е истина просто :( ) ;):D

MOD

Мнениеот axelmax » Пет Мар 26, 2004 12:35 am

[quote="screamBoy"]

, приятно тъмносин цвят (много си пасва със съсирена кучешка кръв), просто идеални !!!
[/quote]

sled nekoi poboi nad ulichnite pomqri

ne gi biite te ne sa vinovni
marian
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот nikitzo » Пет Мар 26, 2004 8:36 am

[quote="MOD"]

:offtopic:
@nikitzo
Е добре де ... с какво вярно ходиш през лятото ?:?:
[/offtopic]

@nikitzo - ако не те затруднява, постни линк към това, което си си купил през нет-а ..
[/quote]
http://www.bikemagic.com/review/reviewp ... 1592912272
samo tuka gi namerih zashtoto v site-a sa izlezli novite modeli
a ina4e ot stranicata si gi kupih tam si ima shop ama bea 65 $. Dostavi mi gi sestrata
A letoto si hoda po maraton4ici
Sandali nqma da sloja dori ako ot tova zavisi jivota mi
Ima nqkolo neshta koito mrazq:
1. Nqkoi da mi mlqska na glavata
2. Muje v sandali, 4ehli i dr
Molq ako sum zasegnal nqkoi ne e naro4no
Аватар
nikitzo

Мнениеот MOD » Пет Мар 26, 2004 11:26 am

[quote]http://www.bikemagic.com/review/reviewproduct/mps/RPN/4868/v/1/sp/360350692971592912272
samo tuka gi namerih zashtoto v site-a sa izlezli novite modeli
a ina4e ot stranicata si gi kupih tam si ima shop ama bea 65 $. Dostavi mi gi sestrata
[/quote]

Мерси много за линк-а

MOD

Мнениеот Windstream » Пет Мар 26, 2004 12:30 pm

[quote="nikitzo"]

A letoto si hoda po maraton4ici
Sandali nqma da sloja dori ako ot tova zavisi jivota mi
Ima nqkolo neshta koito mrazq:
1. Nqkoi da mi mlqska na glavata
2. Muje v sandali, 4ehli i dr
Molq ako sum zasegnal nqkoi ne e naro4no
[/quote]
[big offtopic]
Ааа, никого не си засегнал, споко - то ако само от толкова се засягахме...:D Пък това за сандалите за някои е не толкова предпочитание колкото необходимост, щото като походят малко на оная ми ти жега с маратонките и след това ги събуят... абе сещаш се ;) Общо взето, както и доста други неща, цялата работа си е въпрос на вкус... и на крака [:p] BTW това първото смятам че всички го мразим ;):D
[/big offtopic]
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Назад към Архив