@axelmax
Не става както си го мислиш, освен ако не си направиш мостчета между спиците и на тях да ги завиваш - хипер тъпо според мен, също и хипер ненужно, но ако се чудиш как да си пилееш времето и парите защо пък не [:p]
@Damian
Не знам дали светодиодите са за коли, но предполагам че и на тях може да се сложат, друг е въпроса доколко е законно (щото ония светлини под купето можеш да ги изключиш ама тия са автоматик). Доколко е гъзарско всеки си преценява сам, аз лично смятам че велосипеда трябва да впечатлява с компонентите и възможностите си, а не с това колко е "лъскав". Светлините за вентилите съм ги взел за да се забелязвам по-лесно в тъмното, това че привличат вниманието не само на шофьорите е съвсем страничен ефект. От първа ръка обаче знам един още по-добър начин да събереш погледите на минувачите (и минувачките

) - научи се да караш добре, не познавам човек който не би се шашнал ако го подминеш на преден баланс

:D:D
Сега вече по-конкретно - по-добре забрави да си кичиш планинския велосипед с глупости, не знам дали си даваш сметка за следните две неща:
1) времето изгубено в сваляне слагане на въпросната екипировка преди/след излизане в планината, както и износването на крепежните й елементи (болтове, гайки, скоби и т.н.);
2) ако решиш да си спестиш горната процедура и да караш offroad с всичките му финтифлюшки шансът е да се прибереш без по-голямата част от тях.
Ако все пак искаш да се правиш на рекламен камион на Кока Кола за това си има специални велосипеди, тук ги наричаме cruisers (букв. "кръстосвачи") - само с една предавка, дебели и гладки гуми (обикновено с бял кант отстрани), капли с по 48 спици (обикновено хромирани или боядисани в златисто), удобна ниска и дълга/широка седалка, извито кормило в стил стар рокерски мотоциклет, вилка с успоредни тръби и централна външна пружина в същия стил, хромирани фарове, калници с боя металик и лак, висулки от дръжките на кормилото и т.н. Тези "зверове" са най-полулярни в Калифорния, но смятам че ако направиш нещо подобно в България 99% от хората които срещнеш с него ще се обърнат след теб

:D