Помощ в избора на гуми

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Помощ в избора на гуми

Мнениеот vasu » Вто Юли 11, 2006 10:19 pm

Гумите вече на нищо заприличаха и съм решил да ги сменям, обаче направо незнам от толкова много гуми кои да избера. Колелцето е едно Ram-че fr ac 2003 с което обичам да ходя на витоша, да скачам по скокове, както и да го използвам за превоз в града :) Сегашните ми са 2,35 и мисля пак такива да взема понеже май нямам място за 2,50 ... чакам някакви предложения, само ако може да не е нещо което след 2 месеца да трябва да го сменям пак :thumb:
Аватар
vasu

Рейтинг: 1209

Мнениеот GECKO » Вто Юли 11, 2006 11:26 pm

И аз ЧАКАМ предложения, искам да е здраво като Nokian леко като Continental, да има поведението на Michelin, бордовете като на Specialized, двуслойна като Maxxis и цена като на CST. Искам да се търкаля като гладка гума, ама и в сняг да се държи добре, да не поднася никога и да не се пука. ПРЕДЛАГАЙТЕ!!!!!

Абе всички ли са толкова разглезени и ги мързи да потърсят [url=www.mtbr.com]мнения[/url]
Аватар
GECKO

Рейтинг: 2000

Мнениеот vasu » Сря Юли 12, 2006 11:08 am

Пич мислиш ли че ако бях наясно щях да пускам такива тъпи теми!? Толкова ли е сложно да кажете 2 думи за някой модел гума и ще съм ви благодарен .... просто като вляза в някой online shop и има по 50 различни модела и незнам кой да избера.
За сега съм се спрял на Maxxis HighRoller 2.35 но незнам дали е за терените които съм описал по горе ....
Аватар
vasu

Рейтинг: 1209

Мнениеот GECKO » Сря Юли 12, 2006 11:30 am

Еми като те интересува се поинтересувай. Защо трябва да задаваш излишни въпроси. За гуми е писано ама с тонове! Щом си успял да намериш електронен магазин намери и старите теми и чети, или пък ревютата изписани от чужденците. Толкова ли е сложно, или не можеш сам да си изградиш мнение спрямо [url=http://www.mtbr.com/reviews/tire/]"лютите пиперки"[/url].

Ох какво ли се занимавам!
Аватар
GECKO

Мнениеот naka76 » Сря Юли 12, 2006 6:46 pm

[quote="GECKO"]

И аз ЧАКАМ предложения, искам да е здраво като Nokian леко като Continental, да има поведението на Michelin, бордовете като на Specialized, двуслойна като Maxxis и цена като на CST. Искам да се търкаля като гладка гума, ама и в сняг да се държи добре, да не поднася никога и да не се пука. ПРЕДЛАГАЙТЕ!!!!!
[/quote]

Купи си КЕНДА
Аватар
naka76

Мнениеот airborneone » Сря Юли 12, 2006 7:06 pm

[quote="GECKO"]

Абе всички ли са толкова разглезени и ги мързи да потърсят [url=www.mtbr.com]мнения[/url]
[/quote]

@Gecko ако намериш гумите казвай баце. Да си зема и аз:D
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ