Помощ !!! ПОМОГНЕТЕЕЕЕЕЕ !!!!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Помощ !!! ПОМОГНЕТЕЕЕЕЕЕ !!!!

Мнениеот screamBoy » Пон Мар 29, 2004 1:27 pm

Хорааа
та да ви разправям
от месец и нещо разни хора ми разправят че съм понапълнял
гледам се аз не ми стават разни дънки, малко шкембенце - е кво толкова
докато днес не ми хрумна генийната идея да се премеря на кантара - ГОЛЕМА ГРЕШКА !!!
сега ми трябват много и най-страшни диети - казвайте всичко, от 7 дена само на чай до лазер, всякакви работещи методи ми трябват
и малко си позагубих съня та казвайте и тук какво да правя, да не зема да стана с торбички под очите че няма да ме аресват момите
качил съм 13% !!!
нормалните ми кила са 62-63, а сега съм 70 ... ужааас :((((((((((
кво да правя че така съм като някой двукрак шопар :`[
кажете нещо плз
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот velco » Пон Мар 29, 2004 1:28 pm

[quote="screamBoy"]

Хорааа
та да ви разправям
докато днес не ми хрумна генийната идея да се премеря на кантара - ГОЛЕМА ГРЕШКА !!!
сега ми трябват много и най-страшни диети - казвайте всичко, от 7 дена само на чай до лазер, всякакви работещи методи ми трябват
и малко си позагубих съня та казвайте и тук какво да правя, да не зема да стана с торбички под очите че няма да ме аресват момите
качил съм 13% !!!
кажете нещо плз
[/quote]

Имам жестока идея - КАРАЙ КОЛЕЛО !!! :D
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот did » Пон Мар 29, 2004 2:11 pm

[quote="screamBoy"]

Хорааа
та да ви разправям
качил съм 13% !!!
кажете нещо плз
[/quote]

Бори се с гравитацията с всички сили! Не се поддавай на вредното и въздействие, като се спускаш по надолнището, а мъжки и се опъни и карай нагоре! Може при катеренето да си възседнал и хипопотам, но по-удобно е върху сравнително леко XC колело. Ако усещаш около себе си аура на вредно DH въздействие, вземай си през лятото отпуската, пристигай в Пловдив и ще видиш как за месец-два ще си върнеш килограмите-мечта! Рецептата е изпитана! Само бягай тука по-далече от Undertaker-а и ZK, че може още по-лошо да стане положението:D.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот mus » Пон Мар 29, 2004 4:26 pm

[quote="screamBoy"]

Хорааа
та да ви разправям
качил съм 13% !!!
кажете нещо плз
[/quote]

Пробвай с разделното хранене.На доста хора е помогнало ще помогне и на теб.Трябва само да разделяш храната.Не трябва да ядеш месо с хляб,картофи,ориз хапва се с разни салатки.Млечни продукти и месо заедно също не трябва да се консумират,ей такива работи но за повече информация трябва да си намериш книгата за разделно хранене.Това е от мен за сега:):D
mus

Рейтинг: 1200

Мнениеот MOD » Пон Мар 29, 2004 4:42 pm

Всъщност, това е много добра тема ..
Аз също съм много заинтерисуван .. ( в момента съм около 94/95 кг )

Само да кажа на @velko и @did, че само каране на колело не помага ( по принцип карането на колело е аеробно натоварване и по принцип развива предимно мускулите на краката ) за бързо сваляне на килограми ( а и леко шкембенце не се маха с колело .. иначе до сега да съм се избавил от моето :D:D ) ....

Ако целиш бърз ефект - колело + Fat Loss зоб ....

Но в дългосрочен план без хранителен режим и посещаване на фитнес ми се струва невъзможно ...

И ако някой има опит с разделното хранене - нека да го сподели .. но в Нова тема .. предполагам на много хора ще е интересно ...
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот axelmax » Пон Мар 29, 2004 6:01 pm

znachi kupi birena maq bogata e proteini ,vaglehidratii mineralipravi koremni presi ,karai kolelo,qz razdelno i qz 2 sedmici po 6 pati na demn po malko taka ste se zabarza metabolizma i ste se osbojdavash po barzo ot nenujnite ti sastavki a i ste poluchavash po barzo taka nujnite ti
za da prevarnesh skembeno vav muskyl nema da sta parvo treba da semashe shkembeto i pose sas trenirovki i dieta ste se pokajat koremnite muskoli na i vajnoto ne se pretovarvai moje da dovede do travmi i golqma umora

ne se karaietea karaite
marian
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот PtD » Пон Мар 29, 2004 6:01 pm

[quote="MOD"]
Само да кажа на @velko и @did, че само каране на колело не помага
[/quote]

Помага, помага и още как! Миналата година за 2 седмици "загубих" 5 кг (от 78 -> 73). Всичко зависи от начина на каране.

Ако проблемът за отслабването беше мой, щях да постъпя така:
Намирам си някой хубав голям баир, превключвам на предавка, на която трудно се върти и бича с максималната скорост, която може да предложи тялото, при това без никаква почивка за въздух или каквото и да е. Упражнението се повтаря в продължение на 30-60 минути - докато на човек му прималее.

Хубав критерий за ефективността е количеството вода, стичаща се от лицето/гърба. Лично за мен за сполучлив опит се брои този, при който можеш да изцедиш вода от фанелката.

Много е важно човек да е упорит и да повтаря, потретя и т.н. в продължение на няколко месеца, без оправдания като "сега ме боли нокътчето на малкото пръстче", "порязах се докато се бръснех" и тям подобни :o)

Друг важен момент е, че с течение на времето тялото свиква с конкретния режим/натоварване. Точно тогава е моментът да се увеличи темпото или броя изкачвания - да не му се дава "аванта".

Мога да ви уверя, че ефектът е много добър - хем губиш килограмите, хем ставаш по издържлив, хем на всичкото това отгоре се чустваш добре и жив.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Пон Мар 29, 2004 6:10 pm

[quote="screamBoy"]

Хорааа
та да ви разправям
качил съм 13% !!!
кажете нещо плз
[/quote]

повечко секс му е майката, ве майна :D:D:8D::8D::8D:
много калории сваля, особено от шкембенцето :D:D:8D::8D:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот mr.jungle » Пон Мар 29, 2004 6:41 pm

Според мен е най добре да си хапваш каквото ти е сладко обаче в ограничени количества.Като съчетаеш това с яко каране, но не надолу, ще се вталиш за нула време.Аз лично не съм фен на диетите щото май единствено водят до отслабване , но умствено.Разделното хранене може и да помогне, на MUS му помага като гледам.Но така или иначе каране му е майката.
mr.jungle

Рейтинг: 1205

Мнениеот КапитанПланета » Пон Мар 29, 2004 6:46 pm

[quote="MOD"]
И ако някой има опит с разделното хранене - нека да го сподели .. но в Нова тема .. предполагам на много хора ще е интересно ...
[/quote]

Аз имам опит с разделното хранене, но не е достоен чак за нова тема. Различните видове храни са разделени на групи на база веществата от които са съставени - примерно мазнини, въглехидрати и тям подобни. Значи, на едно ядене може да ядеш храни само от дадена група, и след това трябва да минат няколко часа преди консумиране на храни от друга група. Така храносмилателната система лесно и бързо разгражда храната без много да се товари организма и без оставане на отпадъчен материал, който причинява затлъстяването. По принцип чувството за засищане (на което сме свикнали) се получава като се хапват манджи които не са съвместими, и товарят храносмилателната система. Така се чувства някаква тежест и си викаш "ах, как хубаво си хапнах". Жена ми купи някаква книга и готвеше по нея. Наистина имаше ефект (в смисъл че отслабнах доста). Изкарах на тая система 6 месеца и ми писна... Примерно не може да ядеш боб чорба със запръжка. Не може и с обикновен бях хляб а с разни измислени. Не може да ядеш шопска салата - сиренето не е съвместимо с доматите и т.н. и т.н. Може да ядеш колкото си искаш и все гладен се чувстваш. Не е за мен тая работа... Друг метод за отслабване който при мен работи добре - оставяш всякакви видове клиенти и контрагенти да ти вдигат кръвното, ти им отвръщаш с усмивка, търпиш им глупостите и им вършиш работата. Така се отслабва. Лошото е че не работи при всички - някои дебелеят от ядове [:p]:D:D:D.
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот TheUndertaker » Пон Мар 29, 2004 7:44 pm

[quote="did"]

Бори се с гравитацията с всички сили! Не се поддавай на вредното и въздействие, като се спускаш по надолнището, а мъжки и се опъни и карай нагоре! Може при катеренето да си възседнал и хипопотам, но по-удобно е върху сравнително леко XC колело. Ако усещаш около себе си аура на вредно DH въздействие, вземай си през лятото отпуската, пристигай в Пловдив и ще видиш как за месец-два ще си върнеш килограмите-мечта! Рецептата е изпитана! Само бягай тука по-далече от Undertaker-а и ZK, че може още по-лошо да стане положението:D.
[/quote]

6 kolega kvo e tva sq ?! namekva6 4e nie s kolegata sme nekvi super pulni kopeleta ,a nema nujda tolkova sum otslabnal ,4e nqmam dumi .
Kolkoto do vuprosa kaks e svalqt da 4ukna na durvo na men kila ot qdene ne mise lepqt , no se pridurjam kum kazanoto ot bikerider + vsemi si digni guza ot Pc-to i posportuvai malko ne samo koulelo :)!
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот Harka » Пон Мар 29, 2004 8:21 pm

@screamBoy:
За шкембе бих ти препоръчал коремни преси.Като за начало започни с 60-70 преси и постоянно ги увеличавай.Има ефект-повярвай ми.
Аватар
Harka

Мнениеот Harka » Пон Мар 29, 2004 8:25 pm

[quote="bikerider"]

[quote="screamBoy"]

Хорааа
та да ви разправям
качил съм 13% !!!
кажете нещо плз
[/quote]

[/quote]

Чак много калории не се сваля, пък и е доказано, че след секс се и огладнява...
Аватар
Harka

Мнениеот mus » Пон Мар 29, 2004 10:13 pm

[quote="bikerider"]

[quote="screamBoy"]

Хорааа
та да ви разправям
качил съм 13% !!!
кажете нещо плз
[/quote]

[/quote]

И цигарките влизат готно след секс:D
mus

Рейтинг: 1200

Мнениеот screamBoy » Пон Мар 29, 2004 10:22 pm

оо, ама секс правя редовно, затова ме болят ръцете :(
Аватар
screamBoy

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Мар 29, 2004 10:27 pm

Abe az puk znam ot sigurni izto4nici;):D(ot Magadanskia institut za sex problemi[:p]),4e sled seks daje se ka4vat kilca!Vsi4ko v promi6leni koli4estva e vredno:D,no nai ve4e zastoia pred kompa(viziram moia slu4ai:D)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Мар 29, 2004 10:30 pm

[quote="screamBoy"]

[/quote]

Ami zna4i ne go pravi6 kakto triabva be man!To si ima 4alum,ako te zaboli ednata raka,smenia6,no za o6te po-dobri rezultati se izpolzva i smazka,nai-4esto VAzalin ili ne6to drugo plioka6to i mazno:D:D[:p]
But seriozno mAn,get a jena!:D
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот rough » Пон Мар 29, 2004 10:35 pm

az taia godina reshih da postia (za pruv put v jivata mi se sluchva)
ot kakto go pravia sum svalil 8kg ot 76 na 68...
po princip niamah maznini po mene ili drugi izlishni kilogrami i oshte se chudia kakvo i ot kade svalih!! iavno sum si stopil ot muskolite...
smiatam che ako beshe postil shteshe i ti da svalish dosta!!
tova postite sa si super neshto bre...tamun da se prchisti chovek ot maznoto svinsko i vinsko koeto e poel prez zimata :)
..samo deto nito mliako..nito sirentse..kashkavalche..daje i panirani tikvichki ne moje chovek da hapne...
Имам тарикатско колело...със дискови и централен ресор!
А ти?
rough

Рейтинг: 1199

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Мар 29, 2004 10:57 pm

EEEE mi to jivot li e bez sirence,ka6kaval4e,mlekce daje za boga!!!To,4e sum zloiad,ma pone kat mi se obadi stomaha na alert,geldam pone da e ne6to vkusni4ko pone!
Az poprincip vinagi sum bil adski klio6tav.Predi okolo 2-3 godini niakude(kogato ne prekarvah 24 4asa pre kompa:D)biah visok 1.70 i tejah sigurno 68-70 kila,ma nemah gram mazno po sebe si!Daje iak si beh:^:,a sega napravo sum se uni6tojil-1.73 visok,75 kila(toku6to se izmerih[:p])i gledam nasre6ta si edno bireno 6kembe,sle dtova lgedam nekva snimka ot predi i si vikma basi tva az li sum be,bah ma**mu!
Vsi4ko se dulji na zastoia,nujno e 3-4 puti sedmi4no fitnes,pove4e karane,a i leko razpredeliane na hranate vse pak,za korem oba4e koremni presi do pripaduk,niama drug na4in,vervaite mi:8D:Tva e,mislia si,mai niama kakvo drugo da se napravi v podobno polojenie!
Abe bama**mu(tva mi e vleznalo iako u tikvata[:p])cepi me glava,pi6em nesvurzano,aide stiga......(v koma:xx(:)

To be Continued...
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот PtD » Пон Мар 29, 2004 11:25 pm

[quote="mr.jungle"]
се вталиш за нула време.Аз лично не съм фен на диетите щото май единствено водят до отслабване , но умствено.[/quote]

Хехе, един пълничък приятел каза, че единственият ефект от диетите е че ходиш гладен и дебел :D:D:D
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Zozka » Пон Мар 29, 2004 11:26 pm

[quote="screamBoy"]

[/quote]

Кефиш ме, шти се обадйя[:p][:p]
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот screamBoy » Вто Мар 30, 2004 12:13 am

бла
не знам закво ше ми се обаждаш ама ако не е за каране - забрави !
пости и диети ми влиаят много слабо, остават другите варианти
точо_чучо това с нервите в работно време преди да започна да карам го прилагах успешно, вече не мога, в смисъл държа същото поведение но не мога да получа този стрес който преди ме държеше на жица. Оценявам положително че съм загубил това си качество :)
Предполагам че е нещо като 'воля за живот', или нещо за което си струва да се бориш. Е, в момента съм загубил това нещо, наистина. Сигурно при някои е работата, при други може би секса.
Ако не ми пречеше това шкембе като се кача на колелото изобщо и нямаше да се сетя че нещо не е както трябва. Обаче какво от това - мога да карам по-малко :(((
Ей това искам да преодолея, защото това е причината, а че съм дебел е само вторичен ефект.
А за това никой не може да ми помогне :))) Така че писанията по темата ги приемам като израз на благоразположение, един вид загриженост - благодаря искрено за това !!!
Аватар
screamBoy

Мнениеот КапитанПланета » Вто Мар 30, 2004 1:23 am

ScreamBoy, всичко ми се изясни, разбирам те напълно.
[quote]
Предполагам че е нещо като 'воля за живот', или нещо за което си струва да се бориш. Е, в момента съм загубил това нещо, наистина. Сигурно при някои е работата, при други може би секса.
[/quote]

Това е много интересна тема, силно ме вълнува и мен, и с удоволствие бих дискутирал на по бира. Разсъждавам си по въпроса от четвърти клас, ама ше се сърдят колегите ако задълбаем тука... та (за да се приземя малко) ако беше само до мен - няма проблем, много съм си спокоен даже, обаче като зинат тука едни гърла (служители, щерка, жена и т.н.)... Но е хубаво че съм се насадил така, иначе е самотно и тягостно. Та човек трябва да дава плодове, иначе засъхва. Ако това коства няколко бели косъма повече - нищо, заслужава си... ох абе дебела тема... ае живот и здраве на по бира...
Само не ми стана ясно горкия [color=blue]точо_чучо[/color] какви проблеми с нервите има... поне тук във форума не е споменавал :o):D:8D:
КапитанПланета

Мнениеот MOD » Вто Мар 30, 2004 7:57 am

[quote="КапитанПланета"]

ScreamBoy, всичко ми се изясни, разбирам те напълно.
[quote]
[/quote]

Това е много интересна тема, силно ме вълнува и мен, [color=red][b]и с удоволствие бих дискутирал на по бира[/b][/color]. Разсъждавам си по въпроса от четвърти клас, ама ше се сърдят колегите ако задълбаем тука... та (за да се приземя малко) ако беше само до мен - няма проблем, много съм си спокоен даже, обаче като зинат тука едни гърла (служители, щерка, жена и т.н.)... Но е хубаво че съм се насадил така, иначе е самотно и тягостно. Та човек трябва да дава плодове, иначе засъхва. Ако това коства няколко бели косъма повече - нищо, заслужава си... ох абе дебела тема... ае живот и здраве на по бира...
Само не ми стана ясно горкия [color=blue]точо_чучо[/color] какви проблеми с нервите има... поне тук във форума не е споменавал :o):D:8D:
[/quote]

Приемате ли още един дъртак на следващата дискусия на по бира ?:?::D ...
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот F1-MAN » Вто Мар 30, 2004 8:02 am

Ще ти кажа на мен какво ми помогна и то доста.Значи преди около 2 години бях стигнал 108кила(сега съм висок 1,93 а тогава 1,88).Значи прасе отвсякъде.Като за начало спрях сладкото, ама никакво, не да кажеш днеска ще си хапна, ама утре няма да ям.После намалих и храната, ядех по-толкова, че все да си остана леко гладен. Като се развали времето почнах да тренирам в къщи. Всяка вечер скачане на въже(мисля че е едно от упражненията, което най-много помага), коремни, лицеви, гирички.И така станах 80 кила за по-малко от година. Така че ако не те мързи скачай на въже, поне на мен доста ми помогна. Ако не си скачал ще ти е малко трудно в началото, ама след някоколко седмици ще ти е безпроблемно. Плуването е другото нящо, което много помага. Ама не бавно плуване, а средно бързо и бързо, така че да чувстваш как си се загрял.Горят се 500-700 калории на час, което си е доста. Проблемът след всичките тези неща е, че ако се отпуснеш и пак качваш. Тази зима обилно си мързелувах и резултатът е 6 кила отгоре. Така че и аз почвам да изпълнявам тия препоръки дето ти ги казах горе. Аз средно свалях по 600-700 грама на седмица, което е нормалната граница при отслабване. Над 1000 грама вече е много. Така че ако се потиш доста и намалиш малко(без да прекаляваш, щото се стига до гадни неща като анемия) храната, трябва да успееш да ги свалиш за 2-3 месеца.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот КапитанПланета » Вто Мар 30, 2004 8:15 am

[quote="MOD"]
Приемате ли още един дъртак на следващата дискусия на по бира ?:?::D ...
[/quote]

Разбира се, с удоволствие :8D:.
КапитанПланета

Мнениеот Black » Вто Мар 30, 2004 9:48 am

[quote="bikerider"]

[quote="screamBoy"]

Хорааа
та да ви разправям
качил съм 13% !!!
кажете нещо плз
[/quote]

[/quote]
a az se 4ydih ot de ima6 takava figora hahaahah;);)
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот Black » Вто Мар 30, 2004 9:56 am

abe hora karaite kolelo za 1 mesec svalih 3 kilograma ot 6kembeto si s redovnokarane iz grada ni6to pove4e neti triabva
a za fitnes tva e drygo ne6to :D:D dosta hybavo e
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот bikerider » Вто Мар 30, 2004 10:58 am

[quote="Harka"]

[quote="bikerider"]
[/quote]

Чак много калории не се сваля...
[/quote]

Е... зависи от секса :D:D:D:8D::8D::8D:

[quote="Harka"]
...пък и е доказано, че след секс се и огладнява...
[/quote]

Ако човек не може на един глад след секс да устиска... за какво отслабване си говорим??? :D:D:8D::8D::8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Мар 30, 2004 10:59 am

[quote="screamBoy"]

[/quote]

почни и с краката... :D:D:8D::8D::8D:
Аватар
bikerider