Държавен личен отборен шампионат,Пловдив,14-16юли

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот F1-MAN » Вто Юли 18, 2006 8:55 am

[quote="octane"]

Колкото до Крос кънтри и награди, считам, че хора, които са захвърлили пистарката за един ден и са се качили надрусани с всякакви химий на планински бегач, не заслужават никакви награди. Те даже трябва да са доволни, че са получили медал (не го заслужават и него). Отдвана минаха времената, когато Корс кънтри се караше от любители на планинското колоездене.
[/quote]

Всезнайко, я ми кажи кой от тези хора е захвърлил пистарката за един ден и е дошъл на състезанието??? Може би Жоро или Пешо, или Николай, а може би Жеко или Игнат? Идват и шосейки, но в повечето случаи не успяват да се класират. Това което каза беше пълна ГЛУПОСТ и неуважение, а може би и завист към тези хора.

Симо, съгласен съм, че всички го правим за кеф, но това че на едната дисциплина дадоха награди, а на другата не, все едно ХС-то е нещо като запълване на времето докато се извозят спускачите. Същото отношение се усети и на Драгалевци, но от самите хора. Тогава имаше хубави награди за ХС и се чу "Щом са такива наградите за ХС кви ли ще са за ДХ". Това беше потъпкване на труда и възможностите на много хора.

едит: Чудесно е, че на Иван му няма нищо, дано скоро отново е на колело:)
Аватар
F1-MAN

Рейтинг: 2000

Мнениеот nk » Вто Юли 18, 2006 9:02 am

[quote="octane"]

Колкото до Крос кънтри и награди, считам, че хора, които са захвърлили пистарката за един ден и са се качили надрусани с всякакви химий на планински бегач, не заслужават никакви награди. Те даже трябва да са доволни, че са получили медал (не го заслужават и него). Отдвана минаха времената, когато Корс кънтри се караше от любители на планинското колоездене.
[/quote]

Внимавай с поставянето под общ знаменател. С колко от тези хора караш или прекарваш част от времето си за да твърдиш такива неща?
nk

Рейтинг: 1200

Мнениеот Myxa-TePoPuCT » Вто Юли 18, 2006 9:19 am

[quote="Editor"]

добре де да речем че организацията като цяло е била добра...да речем че лекари е имало...
МА ЩО НЕ ГО ОТРЕЗАХТЕ ТОВА ДЪРВО ПРОСЛОВУТО БЕЕЕЕ :banghead::banghead::rofl::dark::flamethr::qright::sniper:
[/quote]

Е за кво трябва да се реже дървото бе ? имаше си предостатъчно място да се мине без никакъв проблем...защо никой друг не го нацели дървото ?
Човека като не си е направил сметка от каде да мине, за какво обвинявате организаторите ... нямало дюшек тук... нямало дюшек там ...да бехте резнали тва дърво, да бехте резналу онова дърво ... ми и асфалт от горе до доло да бяхме сложили пак щеше да има някой дето да каже... тва защо сте го оставили там, или защо няма дюшек .. и.н. аре стига глупости...изписали сте 7 страници навятъра...

пък за времето на Калин... ако бяхте вие на негово място и бяха зели вашето време от квалификацията щяхте ли да приказвате така ?? или просто за спорта ?

За лекаския екип ... съгласен съм донякаде

и още нещо, класирането някой знае ли кога ще излезне ?
Myxa-TePoPuCT

Мнениеот MAN6 » Вто Юли 18, 2006 9:41 am

@C_Mo: аз не че нещо, ама първо сте били карали за кеф, а после споменаваш някакви часовници и ала-балa... :)
то вярно че цялата тема е такава, но все пак... :)
:peace:;)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот spinsession » Вто Юли 18, 2006 9:54 am

@Симо :clap::clap::clap: напълно съм съгласен със всичко което написа!

@Октан много пишеш без да знаеш нищо! изглеждаш смешно!

@стефан: ако имаше дюшек падналите по начина по който падна иван най-вероятно щяха да са повече! колкото и да се търси друг виновен за самото падане освен самия иван няма да се намери! гледах го когато падна,гледах го и вчера на камерата на жорко-скоростта му беше ненормално висока(щеше да прелети попивката) грешката си е негова! за ненавременната намеса на доктор обаче-адски неприятно! дори и без линейка на финала,ако имаше доктор нещата щяха да са много по-спокойни!

@едитор и другите на неговото мнение-ми то най-безопасно ще е да отсечем ВСИЧКИ дървета и да махнем ВСИЧКИ камъни! и да караме само напред с ограничение от 20км/ч! схващаш ли ми мисълта?

@всички организацията на цялото мероприятие беше много добра! благодарности на БКС и Макском! Калин Рахнев напълно заслужи първото си място-с време 6и18 на КВАЛИФИКАЦИЯТА(това време съдиите взеха за класирането му)! говорих с него и каза че на финалното е карал по-добре и не е направил грешки преди да го спрат! тои просто е много бърз,особено на ТОВА трасе! вместо да се радвате на такива хубави и добре организирани събития хапете като побеснели кучета и се чудите кой за какво ви е виновен!

за организаторите отново :clap::clap::clap:
за състезателите-само ние знаем колко беше яко,така че моля другите без коментари!
****LEKSUTAN PO DEFAULT****
Аватар
spinsession

Мнениеот Alien » Вто Юли 18, 2006 9:59 am

Добре, де, айде обяснете за хората, които не са били там, какво точно е станало? Това дърво къде се намира? По средата на попивката ли? Ако не - с какво то е по-различно от всяко друго дърво?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот MAN6 » Вто Юли 18, 2006 10:02 am

рагледай снимките- там се вижда :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Вто Юли 18, 2006 10:10 am

[quote="Zozka"]

[quote="MAN6"]

мноооооо е яко да се пада на равно.... :)
[/quote]

Чи кой е падал на равно бре Атанасе?
[/quote]

ми сигурно аз...
[img]http://www.bikedir.com/usr/naka/sprint/images/p7167764.jpg[/img]
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Zozka » Вто Юли 18, 2006 10:23 am

тфа не се брои :D
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот spinsession » Вто Юли 18, 2006 10:24 am

@МАНШ: много е яко да се пада на равно,ама е по-яко да се пада 2 пъти един след друг на равно:) след приземяване на равното на скока при висока скорост излиташ отново прелитайки попивката и се приземяваш отново на равно! много яко,скоро и снимки ще сложа!:)
Аватар
spinsession

Мнениеот ddevil » Вто Юли 18, 2006 11:11 am

[quote="MAN6"]

рагледай снимките- там се вижда :)
[/quote]

Предполагам става дума за тва дръвце, което е зад задната му гума(фиданката;)) или греша, защото на снимките то се вижда потенциално застрашено:?:
[img]http://store2.data.bg/velotoc/%d5%d1%20%e8%20%d1%ef%f3%f1%ea%e0%ed%e5%20%e2%20%d5%f0%e0%e1%f0%e8%ed%ee%20%de%eb%e806/images/img_5006.jpg[/img]
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот Димитър Вергиев » Вто Юли 18, 2006 11:12 am

Стига вече сме го коментирали някои са прави организацията беше супер но за "ДАНХИЛА"както уж му се вика аз лично спечелих бронзов медал на кросс кънтрито и нищо друго петък видях едни блузки на спринт и попитах за кой са и ми отговориха и то садийте че са за последните утешителни награди а кво се оказа че блузите отидоха в рацете на МАРШАЛИТЕ дето хал хабер си нямат от велосипеди и даже им се плаща а ние 1-я,2-я,и аз всички се познаваме и БОНИТО дето заварши парви уж РЕПОБЛИКАНСКИ шампион една блузка за 5лв.не му дадоха да се зарадва момчето незнам при такива условия дали някога пак ще карам!!!:dunno:
skype-vektor4o7
Местонахождение:Пловдив
E-mail:[email protected]
http://www.vbox7.com/play:20e60ad9
Димитър Вергиев

Рейтинг: 1698

Мнениеот Димитър Вергиев » Вто Юли 18, 2006 11:16 am

да това е дървото и от голямата скорост не можа да влезне в средата на скока и се удари в него а дървото си беше големичко!
skype-vektor4o7
Димитър Вергиев

Мнениеот Alien » Вто Юли 18, 2006 11:28 am

Тоест той се е ударил ПРЕДИ да излети от скока? Дървото ми изглежда да е преди и до скока... нещо не ми е ясно как се е блъснал в него...
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот one » Вто Юли 18, 2006 11:56 am

Вижте клипчето и снимките и ще разберете как се е ударил!до колкото аз видях тои беше прекалено близо до дървото и при скока си закачи рамото от там нататак изгуби баланс и падна след това си удари гърба на един камък и се претъркули!това е което аз видях
one

Мнениеот spinsession » Вто Юли 18, 2006 12:01 pm

няколко сантиметра преди предната гума да излети от ръба на скока дясната ръкохватка се удря в дървото! това стана 2 пъти-първо на квалификацията,после на финала! кората на дървото е обелена на 2 места! на квалификацията иван влезе с висока скорост,но правилно, и само дървото пострада! на финала обаче се качи на рампата наклонен към дървото и след като си удари ръкохватката се извъртя целия,удари си и главата в дървото,падна на равното на тяло и глава,отскочи и почти прелетя попивката като пак падна на тяло и глава!
Аватар
spinsession

Мнениеот bikerider » Вто Юли 18, 2006 12:28 pm

[quote="Димитър Вергиев"]
уж РЕПОБЛИКАНСКИ шампион една блузка за 5лв.не му дадоха да се зарадва момчето незнам при такива условия дали някога пак ще карам!!!:dunno:
[/quote]

ЕЙ ТОВА Е ТИПИЧЕН СЪСТЕЗАТЕЛ!!! :bowdown:
та каквито състезателите, такива и състезанията.
все бях виждал мизерщина и еснафщина, ама това минава всякакви граници - явно наистина вече смисъла на състезанията е във фланелките и бонбонките :usclap:

чудя им се на тъпия акъл на организаторите, да бяха купили 20 фланелки по 5лв и да ви ги дават вместо медали... особено на репОбликанския шампион, да не тъжи момчето :crazy:

смешна и жалка история...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Димитър Вергиев » Вто Юли 18, 2006 12:56 pm

не мога да разбера какво намекваш састезателите на даунхил получиха бая тлъсти награди а ние едно голямо НИЩО а между 2-те састезания няма база за сръвнение кросс-а заслужава много по големи награди и го казвам щото карам най-вече ДХ и за 1 пат кросс и кросс-а е много по трудна дисциплина!
skype-vektor4o7
Димитър Вергиев

Мнениеот spinsession » Вто Юли 18, 2006 1:08 pm

дай да не избиваме на религия че ще стане една... плюс това помисли от гледна точка на този дето плаща! тогава може да не се налага да питаш повече! иначе и аз не съм съгласен с такова разпределение на наградния фонд! също и с цялостното отношение към старта по ХС-мина някак хей-така между другото! аз тази дисциплина не я харесвам,но това ми направи впечатление!
Аватар
spinsession

Мнениеот bikerider » Вто Юли 18, 2006 1:16 pm

не мога да разбера какво намекваш
[/quote]

Не намеквам нищо - казах го директно - такава пресметлива еснафщина отдавна не бях виждал.

с[b]а[/b]стезателите на даунхил получиха бая тлъсти награди а ние едно голямо НИЩО
[/quote]

Ми карай ДъХъ бре... нали зора е за наградите...

кросс-а [b]заслужава[/b] много по големи награди
[/quote]

Ах тяхната мамка, НИЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ, а те не дават, бойкот, бойкот :usclap::emlaugh:

Човече, осъзнаваш ли какво приказваш? Ма кво ли се занимавам... дерзай дано догодина спечелиш фланелка за 10 лв...

Съжалявам, че ви цапам "състезателната" тема, но просто не издържах на тая пошлотия в стил "нощен труд"... желая успех и фланелки на всички.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот one » Вто Юли 18, 2006 1:21 pm

разбираемо е да сте ядосани за наградите но все пак е важно участието
one

Мнениеот F1-MAN » Вто Юли 18, 2006 1:43 pm

Димитър Вергиев, изказването ти за това, коя дисциплина заслужава по-големи награди е смешно. Това беше и най-гадното на липсата на награди за ХС, така то демонстративно беше принизено до нещо като фон на спускането. Все едно да кажеш, че пилотите във Формула 1 заслужават повече от тези в МотоГП. Те състезателите си го казаха-"по една гума да ни бяхте дали нищо нямаше да кажем", ама това за едните да има, а за другите не е гавра, както с дисциплината, така и с достойнството на състезателите.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот ddevil » Вто Юли 18, 2006 2:35 pm

[quote="one"]

Вижте клипчето и снимките и ще разберете как се е ударил!до колкото аз видях тои беше прекалено близо до дървото и при скока си закачи рамото от там нататак изгуби баланс и падна след това си удари гърба на един камък и се претъркули!това е което аз видях
[/quote]

А клипчето къде го има по-принцип, че не го намерих...
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот username » Вто Юли 18, 2006 2:53 pm

Не мога да разбера какво толко ги разтягате тия локуми! Състезанието беше каквото беше. За мен - една чудесна възможност да покарам с организиран транспорт и без "уплашени туристи, покрай които да минавам със злоба".
Евалла на организаторите и спонсорите! Ще участвам пак, независимо от надписа на медала и наградите!
БОЗИЧКА - леко резлива...
Аватар
username

Рейтинг: 1255

Мнениеот kotka12 » Вто Юли 18, 2006 3:47 pm

още веднъж казвам, макар че темата е приключена - не мисля, че е справедливо откровеното пренебрежение към ХС състезателите. Тук не говоря за награден фонд и фланелки и гуми. Та на старт/финала нямаше дори озвучаване, за да стане ясно на публиката коя обиколка е, кой води, ей такива елементарни неща. Ако не познаваш състезателите, можеш само да гадаеш кой кой е. Не че на ДХ беше по-добре с непрекъснатото бъркане на имената на състезателите и времената.
И двете дисциплини имат своята красота и динамика, така че нека има взаимно уважение, като състезатели, като хора, като приятели.
:beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот nik » Вто Юли 18, 2006 4:58 pm

Една снимчица от мен ..... другите по-късно...

[url]http://photo.argon.acad.bg/album_Nik/DH/DH_1198_1.jpg.html[/url]
nik

Мнениеот Crimson » Вто Юли 18, 2006 5:01 pm

[quote="nik"]

[/quote]

:bigeyes::D:eyebrow: COOOOL
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Вто Юли 18, 2006 5:08 pm

[quote="nik"]

[/quote]

ъм....
Снимка на седмицата?
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Димитър Вергиев » Вто Юли 18, 2006 5:13 pm

Не че нещо но бях много ядосан че въртях 20км.на горе и на долу за един медал ако знаех че е толкова слаба организацията нямаше да се мъча нито публика нито звук нито нищо а и бях ядосан още преди това защото тренирах на трасето по ДХ до последно си мислех че ще карам даунхил дано на следващите састезания да е по добре но пак ще се кара!:beer: а и м/у другото извиняваите за острите думи но поне за мен кросс-а е страшно трудно нещо.
skype-vektor4o7
Димитър Вергиев

Мнениеот AgentOrange » Вто Юли 18, 2006 5:32 pm

[quote="nik"]

[/quote]

Много добра! :agree:
С нетърпение очаквам да видя и другите :)
Аватар
AgentOrange

Рейтинг: 1965

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив