Добра група - добър сайт

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Добра група - добър сайт

Мнениеот bluskanie » Сря Юли 19, 2006 9:20 am

Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот spinsession » Сря Юли 19, 2006 9:34 am

хм,група е силно казано-на изпълнителя прякора му е The Streets! научих за него още преди година и нещо и то познай къде!!! в Америка! там музиката като цяло е с година и нещо по-напред от тука! ама иначе изрода рулира,сайта също е много як!
****LEKSUTAN PO DEFAULT****
Аватар
spinsession

Мнениеот bluskanie » Сря Юли 19, 2006 9:38 am

[quote="spinsession"]

хм,група е силно казано-на изпълнителя прякора му е The Streets! научих за него още преди година и нещо и то познай къде!!! в Америка! там музиката като цяло е с година и нещо по-напред от тука! ама иначе изрода рулира,сайта също е много як!
[/quote]

Да, изпълнител е...

А, за останалата част от поста ти... няма какво да кажа. Нищо общо с Америка. Човека е британец и е известен от 2002 насам... Музиката в Европа ВИНАГИ е била по-модерна, по-стойностна и всичко по-...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот spinsession » Сря Юли 19, 2006 12:30 pm

казах че съм научил за него в америка,не че е американец! тука в БГ не бях чувал за него! а за стойностна музика дай да не говорим че тея рапчета и двудневни хитчета са далече от нея! но като цяло европейската наистини е по-арна от американската! чалга на английски :puke:
Аватар
spinsession

Мнениеот bluskanie » Сря Юли 19, 2006 12:41 pm

[quote="spinsession"]

казах че съм научил за него в америка,не че е американец! тука в БГ не бях чувал за него! а за стойностна музика дай да не говорим че тея рапчета и двудневни хитчета са далече от нея! но като цяло европейската наистини е по-арна от американската! чалга на английски :puke:
[/quote]

Що бе дай да говорим... а, и на кое викаш рапчета и двудневни хитчета? Щот споменатите "улици" не отговарят на определението, поне според мен.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот spinsession » Сря Юли 19, 2006 1:39 pm

мхм The Streets е качествен и стойностен изпълнител със строга индивидуалност,чието творчество ще бъде помнено и ценено години напред!
ако разбираш какво искам да кажа!
Аватар
spinsession

Мнениеот JK » Сря Юли 19, 2006 1:40 pm

в последната година от съществуването си (май преди 3 години някъде) по радио Тангра цяло лято говориха за новия албум на The Streets
аз пък от там им се зарибих :)
"Той трябва да отива непрекъснато все по-далече, там е единствената му страна"
Аватар
JK

Рейтинг: 1614

Мнениеот bluskanie » Сря Юли 19, 2006 1:57 pm

[quote="spinsession"]

мхм The Streets е качествен и стойностен изпълнител със строга индивидуалност,чието творчество ще бъде помнено и ценено години напред!
ако разбираш какво искам да кажа!
[/quote]

Бе не знам кой написа "изрода рулира" :)
Не е кой знае какво, но е по-интересен от доста други. А, и както казах творчеството му датира от 2002г.

Времената са много по-различни от миналите. Днешните изпълнители не могат да се радват на толкова продължителна популярност, на каквото са се радвали динозаврите. Просто има много музика под небето...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Iron Man » Сря Юли 19, 2006 3:21 pm

[quote="bluskanie"]

[quote="spinsession"]

[/quote]

Да, изпълнител е...

А, за останалата част от поста ти... няма какво да кажа. Нищо общо с Америка. Човека е британец и е известен от 2002 насам... Музиката в Европа ВИНАГИ е била по-модерна, по-стойностна и всичко по-...
[/quote]

Ти пък ся... групи като Guns'N'Roses, Metallica, Pantera, Slayer, Red Hot Chilly Peppers, цялата сиатълска вълна и т.н. ги писа "втора ръка" музика.
Iron Man

Рейтинг: 1200

Мнениеот bluskanie » Сря Юли 19, 2006 3:33 pm

[quote="Iron Man"]

[quote="bluskanie"]

[quote="spinsession"]

[/quote]

Да, изпълнител е...

[/quote]

Ти пък ся... групи като Guns'N'Roses, Metallica, Pantera, Slayer, Red Hot Chilly Peppers, цялата сиатълска вълна и т.н. ги писа "втора ръка" музика.
[/quote]

Е, да не са първа? Аре Металика минават, ма другите... :) UK музикантите си рулират, няма к'во...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот gnao » Сря Юли 19, 2006 3:46 pm

Както сте я захванали - USA vs UK по отношение на музиката - всичко това ми напомня за класическия дебат "Кой е най-великия барабанист на света", който неизменно се води от безхаберни метъл фенове в крехка тийнейджърска възраст (и с участието на алкохол, разбира се)...
Feed me a stray cat
Аватар
gnao

Рейтинг: 1323

Мнениеот bluskanie » Сря Юли 19, 2006 4:01 pm

Нищо общо...:)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот spinsession » Чет Юли 20, 2006 10:31 am

блъсканйе,изрода наистина рулира! само че има разлика между ЯКА музика и СТОЙНОСТНА музика ;) Улиците може да го слушаш всеки ден и във всеки момент,с повечето стойностна музика не е така! това е и причината повечето съвременна музика да е с кратък срок на годност! аз за по-разнообразно слушам и двата вида! :)

Гнао: между другото стойностната музика рядко е от Англия или от САЩ! иначе за сравнението ти-Нищо общо...:)
Аватар
spinsession

Мнениеот bluskanie » Чет Юли 20, 2006 12:24 pm

Че рядко е от Щатите - рядко е. Ама никак не рядко, хубавата музика е от UK. Мога да споменавам имена до утре, но е ясно за музикалните хора.

Иначе модерната музика и качествената често се пресичат. Като е модерно значи не е стойностно, така ли? А, и нали нямаме предвис под "стойностна" музика, само когато има наличен духов или камерен оркестър? Никой не говори за Farel или 50 стинки...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот CYBER » Чет Юли 20, 2006 12:42 pm

Мене ме кефи DRY YOUR EYES.Що да не ме кефят вас като не ви харесва напишете тема за ваша лиубима група:nono:
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот gnao » Чет Юли 20, 2006 4:22 pm

@all
Пояснявам си идеята: смятам, че глупаво да се правят генерални изводи за музика (което си е дяволски обширно понятие) на базата на несъществени признаци като държава, в която е създадена /в която е създаден музикантът/ :)

Та така.

ПС: Мда, доста може да се изпише по въпроса. Струва ли си труда ? :beer:
Feed me a stray cat
Аватар
gnao

Рейтинг: 1323

Мнениеот Iron Man » Пет Юли 21, 2006 11:45 am

:thumbu:

И аз горе-долу това имах предвид, ама някак си не успях да го кажа като хората.
Iron Man

Рейтинг: 1200

Мнениеот bluskanie » Пет Юли 21, 2006 1:24 pm

[quote="Iron Man"]

:thumbu:

И аз горе-долу това имах предвид, ама някак си не успях да го кажа като хората.
[/quote]

Мхм, кофти проблем, а още по-кофти е, че сте мнозинство...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Назад към Други