@marshall__ - е па все едно не съм те питал и тебе дали има ... Все едно...
@lacho_m - ти знаеш ли как трябва да изглежда 1 дроп ? Мислиш ли че не съм гледал и влизал там и т.н. ?
@Alien - Да и аз съм съм навит да има нещо такова ама самите "уреди" да са ДОСТА по-големи.... Иначе и за по малки бих помогнал , ама за сега сам на себе си не мoга да помогна...
Днеска или утре ще питам за един багер дали ще се навие да помогне малко срещу заплащане

ама незнам какво ще каже/стане.
Все едно... Аз и за ХС пътека съм готов да помагам и т.н. ама дайте да си направя ПОНЕ 1 ДРОП сериозен, па после ме бройте и мене за квото искате... Искам да се развиваме всички независимо какъв стил кара всеки един от нас...
ПС: Ako ще дропа да е до АЕЦ Белене - БОЛИ МЕ К*р-а ... ебах ви и претенциите... Аз искам да карам... Вас катео не ви кефи да дропите - мене не ме кефи да dh-a... Все едно... Вие поне иамте къде да карате а аз кво имам ? кой ми помага да имам нещо - НИКОЙ ... Все едно...
Ясно е че тука нито помощ мога да намеря, нито подкрепа, нито нищо относно дропове... Писнало ми е от некви 1-2-3м .. Искам нещо сериозно... Move on...