максим на 1-во място

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот JetLee » Пон Юли 24, 2006 8:50 am

[/quote]

Моля хора, които са в този форум от днес (23.07.2006) и имат цифром 5 и словом пет поста, от които 4 (четири) са несвързано бръщолевене с форумния идиот, да се приберат пак там, откъдето са изпълзели. стига да са си заработили надниците, разбира се...

[/quote]

Не смяташ ли, че това, че съм в този форум от днес не означава задължително, че не карам колело и не следя форума. Ето пример с теб- ти отдавна си спрял да караш колело, ако някога изобщо си карал мтб, но все още киснеш тук и даваш акъл.

Форумен идиот - нали и той душа носи?! Може той да е новия Болен- предводител на народа.

Относно заработването на надницата, ти знаеш най-добре как се работи и следи форум едновременно.

[/quote]

Що се отнася до пловдивските батаци - .... дъра-бъра ...не е нужно да си ходил на Луната, за да кажеш, че свети с отразена светлина...

[/quote]

Прав си не е нужно. Бих ти казал само, че миналата година пловдивското състезание бе най-хубавото нещо след Bikeweekenda. И за теб можеше да е, но нали не ходиш по състезания, така че гориш приятелю...

@ spinsession :beer:
JetLee

Рейтинг: 1200

Мнениеот JetLee » Пон Юли 24, 2006 9:04 am

[quote]Originally posted by bikerider

Колега, ти за фотоапарат чувал ли си? :bulb:
[/quote]

Ми не, аз идвам от луната. Но наистина то от снимките във форума се вижда 100% от трасето, нали?

[quote="JetLee"]
Но разбира се .. "TOYAGA както винаги уцели в десятката". Какво щеше да прави този форум без него?

Не знам какво щеше да е, нямаше да е толкова интересно всеки случай. Знам обаче и как форума я караше без теб - просто чудесно.
[/quote]

А без теб ще е лошо, няма да има кой да отговаря на всеки пост.:8D:

[quote="JetLee"]
(още повече практикуват планинското колоездене веднъж годишно и то в парка) да не се изказват.

"...колега... Не ме занимавай с глупости бе!"

Kритикуваш ме, че говоря неща, за които нямам представа, след което правиш същото? Издишаш, приятелю, напиши си домашното следващия път :)

[/quote]

От къде знаеш за какво имам и за какво нямам представа, Тояго поклиннико?:clap:
JetLee

Мнениеот batman » Пон Юли 24, 2006 9:20 am

@ *************************** /или за по-кратко: TOYAGA/

Не бих искал да падам до твоето ниво и това на ********* ти, но прочутото ви шопско дървоглавие поразклати и моите иначе доста здрави нерви. Вашата **** "симфония" вече взе да омръзва!
batman

Рейтинг: 1840

Мнениеот kww » Пон Юли 24, 2006 9:24 am

[color=red][size=200]имам едно предложение[/size][/color]нека отворим една тема в която да може да се плюете един друг на воля без да заривате всички теми с глупости и комплексарски изказвания:cussing:странното е 4е въпреки претенциите ви за членове на форума от доста време не сте разбрали какво е [size=167]off topic[/size]a 90% от писанията ви са точно такива
I LIVE FOR THIS SHIT!
Аватар
kww

Рейтинг: 1687

Мнениеот bikerider » Пон Юли 24, 2006 9:26 am

[quote="JetLee"]
Ми не, аз идвам от луната. Но наистина то от снимките във форума се вижда 100% от трасето, нали?
[/quote]

Не разбрах точно какво целиш, освен може би да докажеш колко е страшно трасето???? Не виждам целта на това безсмислено заяждане, освен нещо да изтъкнеш... ако имаш проблеми с мен, че да регистрираш специално ник да се заяждаш, ок, моля... пиши си.

За снимките - непрекъснато ме обвиняваш, че не съм видял нищо, а ти видял ли си какво съм видял? Може би ти и аз гледаме едни и същи снимки, или ти имаш достъп до ВСИЧКИ снимки снимани по трасето? Може би познаваш всички, които се интересуват от тези неща? Айде, моля те ако ще се заяждаш, дай поне с нещо по-сериозно и не ми губи времето.

[quote="JetLee"]
А без теб ще е лошо, няма да има кой да отговаря на всеки пост.:8D:
[/quote]

Още една причина да не спирам да пиша, нали? Форума не е твой, не е и мой, така че въздържай се да раздаваш правосъдие. Нямам навика да се отчитам какво съм видял и какво не, така че ако държиш да продължиш със смешките, давай, кефи се...

[quote="JetLee"]
От къде знаеш за какво имам и за какво нямам представа, Тояго поклиннико?:clap:
[/quote]

Същия въпрос важи и за теб, умнико. Сламката и гредата...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Пон Юли 24, 2006 9:31 am

[quote="batman"]
********* ти
[/quote]

Майна, що ме изкушаваш да обидя целия Пловдив???

Яж ми шопския ... и си гледай Коратеците. Или най-добре организирай състезание, вместо да се пенявиш от злоба...

Ааа щях да забравя, не можах точно да разбера с какво не ти угодих този път, нито съм обиждал Максим, нито съм писал за него. Би ли ми казал, какво предизвика този твой изблик на откровение?

Може би нещо свързано с темата или?

Edit: всъщност не ме и интересува, не искам да знам... от хигиенни съображения.
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пон Юли 24, 2006 9:35 am

@kww: извинявай, разбирам за какво приказваш, но не мислиш ли, че темата се изчерпа?

или имаш още какво да кажеш по темата? не искам да те спирам, ама хайде моля те вникни по-надълбоко в понятието офтопик.

Ако имаш какво още да кажеш по темата, приеми моите извинения - ще прочета с интерес това, което ще напишеш.
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Пон Юли 24, 2006 9:54 am

[quote="batman"]

@ ****************************** /или за по-кратко: TOYAGA/

Не бих искал да падам до твоето ниво и това на ********* ти, но прочутото ви шопско дървоглавие поразклати и моите иначе доста здрави нерви. Вашата **** "симфония" вече взе да омръзва!
[/quote]

Горд съм с прочутото си шопско недодялано дървоглавие, да. :^: Вие от осма глуха с кво се гордеете? С нещастието си?

Що се отнася до ****** симфония във форума, тя е дело на няколко ***************************, изритани от господаря си - явно не можеш да чуеш собственото си ******* от старателния *** на явно по-младото и гладно **** JetLee...

Кукли на конци...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот batman » Пон Юли 24, 2006 10:08 am

[quote="TOYAGA"]

[quote="batman"]

@ ********************
[/quote]

[/quote]

batman

Мнениеот bikerider » Пон Юли 24, 2006 10:17 am

[quote="batman"]
[/quote]

Сладур, не знам дали знаеш, но И в тая държава има закони. Вземи ги прочети, че някой ден някой добре ще те одруса...

И още - не вярвам след тия твои редове, някой свестен и уважаващ себе си човек да пише за списанието ти. Доказваш убедително, че наистина си ******.

Спестявам си по-нататъшен коментар, излишно е.
Аватар
bikerider

Мнениеот spinsession » Пон Юли 24, 2006 10:20 am

@bikerider,toyaga: айде кажете на всички с какво аджеба вие сте по-добри от пловдивчани? от МТВ гледна точка-с нищо! от не-МТВ гледна точка-толкова простотии пишете че изглеждате като ************************,даващи акъл и мнения по форумите защото на живо никой не ви слуша!

@майни: не съдете за софиянци от изказванията на двама *******************************!

@байкрайдър: ***********************?
****LEKSUTAN PO DEFAULT****
Аватар
spinsession

Мнениеот JetLee » Пон Юли 24, 2006 10:23 am

:offtopic:
@ batman
Мисля, че отдавна е трябвало да разбереш, че Господарят Тояга се държи така с всички.

@ VYAGRA
Джаф, джаф, джаф ... тук някой май се е вкиснал.

@ bikerider
Извинявай ако съм те засегнал, но света не се върти само около теб.
JetLee

Мнениеот bikerider » Пон Юли 24, 2006 10:24 am

[quote="spinsession"]

@bikerider,toyaga: айде кажете на всички с какво аджеба вие сте по-добри от пловдивчани? от МТВ гледна точка-с нищо!
[/quote]

Мили ми момко, знам, че в бедното ти въображение всичко е черно или бяло. Би ли ми казал, къде си видял да казвам нещо срещу пловдивчани? Цитирай ако обичаш? Прочети темата отначало и цитирай. И спри да плюеш срещу вентилатора...

[quote="spinsession"]
[/quote]

[quote="spinsession"]
@майни: не съдете за софиянци от изказванията на двама ************************************!
[/quote]

не ми пробутвай проблемите си, ако обичаш :rofl::rofl::rofl::rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пон Юли 24, 2006 10:28 am

[quote="JetLee"]
@ bikerider
Извинявай ако съм те засегнал, но света не се върти само около теб.
[/quote]

Ама верно ли? :idea:
Колко съм тъп...
Аватар
bikerider

Мнениеот kww » Пон Юли 24, 2006 10:32 am

тъъп ти не усещаш ли че ставаш като тях:argue:
I LIVE FOR THIS SHIT!
Аватар
kww

Рейтинг: 1687

Мнениеот TOYAGA » Пон Юли 24, 2006 11:01 am

[quote="batman"]

[/quote]

Хм... Изключително некоректен си! От кого излезе предложението да напиша нещо? От теб... Казах ли ти колко ще ти струва това? Казах ти... Свърших ли си работата? Свърших я... Пито - платено... "Рекламации само на касата!"

Няма да цитирам първото ти мнение за "средно-скопосаните" редове, за да не лъсваш тук и като долен лъжец - хората са достатъчно грамотни, за да преценят дали редовете ми са скопосани или не... Затова ще ти кажа само, че здраво си объркал човека, чиято работа можеш да си позволиш да коментираш и да те предупредя, че тоягата има и дебел край!
Аватар
TOYAGA

Мнениеот spinsession » Пон Юли 24, 2006 11:06 am

еее,тъп недей така бе!!! не мога да съм нито умен колкото тях,нито начетен колкото тях,нито велик колкото тях! може би трябва да напиша 5-6 хил. поста за да стана като тях!

@байкрайдър: мили ми момко,трябва да знаеш,че нищо не знаеш! аз проблеми очевидно нямам! а при тебе нещата са много прозрачни! и ако ще се е*аваш с мене се постарай малко повече че това дето написа е меко казано тъпо!
Аватар
spinsession

Мнениеот TOYAGA » Пон Юли 24, 2006 11:07 am

За мен случаят е ясен и темата е приключена...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bikerider » Пон Юли 24, 2006 11:34 am

[quote="spinsession"]
и ако ще се е*аваш с мене се постарай малко повече че това дето написа е меко казано тъпо!
[/quote]

Не се ебавам бе човек, казвам каквото мисля!
Ако имаш да ми кажеш нещо по същество, давай.
Аватар
bikerider

Мнениеот mod Maugli » Пон Юли 24, 2006 11:37 am

mod Maugli

Мнениеот F1-MAN » Пон Юли 24, 2006 11:40 am

[quote="mod Maugli"]

[/quote]

Ебати страхливата постъпка, като толко имаш нещо против него кажи си му го от твое име, не се крий под разни никове.

Едит: Де да знам, може и да не си някой от дотук писалите.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот mod Maugli » Пон Юли 24, 2006 11:49 am

mod Maugli

Мнениеот spinsession » Пон Юли 24, 2006 11:50 am

"Свободно, избърши си сополите..."
"не ми пробутвай проблемите си, ако обичаш"
байкрайдър,сложни мисли протичат в твоята глава...:rofl::rofl::rofl:
Аватар
spinsession

Мнениеот batman » Пон Юли 24, 2006 11:53 am

[quote="TOYAGA"]

За мен случаят е ясен и темата е приключена...
[/quote]

:offtopic:Как стана така, че без да си присъствал на "случая" той ти се е изяснил напълно. Проблемът ти е, че се намесваш във всяка тема със "страшна" компетентност.
Извинявам се и съжалявам малко, че те сръгах в "ребрата" против правилата, но ти минаваш всякакви граници на благоприличие. Твоите "епитети" по мой адрес няма как да ги преглътна и те съветвам да си пазиш за други кочовски сблъсъци "рогата".

Темата е: "Максим на 1-во място"
Да - Максим е на 1-во място при ветераните и при това съвсем заслужено!!! Ако все пак се допусне, че е станало нещо от рода на грешно времеизмерване или някаква друга съдийска неразбория /което въобще не ми се вярва/, то затова няма никаква вина Максим.
batman

Мнениеот bikerider » Пон Юли 24, 2006 11:56 am

[quote="spinsession"]

"Свободно, избърши си сополите..."
"не ми пробутвай проблемите си, ако обичаш"
байкрайдър,сложни мисли протичат в твоята глава...:rofl::rofl::rofl:
[/quote]

Така е сладур. Някои от нас си имат сложни професии и мислят за сложни неща. Например в момента, докато си губя времето с теб, чакам да се компилира една прекрасна игричка за телефон, която пиша. Радвай, се че живота ти е толкова лесен и прост, радвай се, че още те храни мама, след време ще проумееш колко си бил смешен отстрани.
Аватар
bikerider

Мнениеот spinsession » Пон Юли 24, 2006 12:53 pm

хахаха какво сега и мания за величие ли изкара? повярвай ми това е в следствие на комплекс за малоценност!(поразтършувай и ще видиш че съм прав)
а ти имаш ли представа какво правя аз докато се е*авам с тебе? както вече казах,трябва да знаеш,че нищо не знаеш!
ама нищо де,разказвай ми за себе си и колко много си постигнал в живота си! не пречиш!
Аватар
spinsession

Мнениеот bikerider » Пон Юли 24, 2006 1:07 pm

комплекс за малоценност? :wavey:
мания за величие? :wavey:

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Edit: момко, несвързаните ти бръщолевения са си твой проблем. Не ме занимавай повече с глупости.

Нямам намерение да ти доказвам каквото и да е. Ти си приказвай колкото щеш - мен има кой да ме преценява и да казва какъв съм.
Аватар
bikerider

Мнениеот spinsession » Пон Юли 24, 2006 1:09 pm

мхм! смешно е наистина! особено от страни!
Аватар
spinsession

Мнениеот bikerider » Пон Юли 24, 2006 1:12 pm

[quote="spinsession"]

мхм! смешно е наистина! особено [b]от страни![/b]
[/quote]

Както винаги си прав...
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Юли 24, 2006 1:54 pm

Боже, нямяше ме пет дни и глей кво станало във форума. Първо, за тези, който не знаят аз съм пазарджиклия. Второ, пак за тях, живея в София и се чувствам положително:D. Трето, кефя се на приятелите, които имам в Пловдив.
Са по същество. Не съм бил на състезанието и няма да коментирам факти от него. Обаче! Въпросите, свързани с финансирането на подобни прояви винаги поставят под съмнение резултатите, ако основният спонсор е заел първо място. Като прочетох цялата тема (включителво и оф-топика) си направих следния извод: г-н Максим дори и наистина да е минал перфектно трасето, вече никой няма да го повярва, и то не защото очевидците са много, а защото твърде много хора започнаха да го защитават по начин, който определено буди съмнение за тяхната искреност.
@batmаn: това, което написа ВЪОБЩЕ не ти прави чест. Да не говорим, че аз лично дори и да имам желание, никога не бих ти предал материал за публикуване, щом така се отнасяш с авторите.
@TOYAGA & bikerider: моля за малко повече географска толерантност [b][u]nobility obliges[/u][/b]
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

ПредишнаСледваща

Назад към Архив