Тема за вицове, глупости и тн

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Sp0nG » Пет Юли 14, 2006 11:17 am

[img]http://thefreerider.data.bg/storage/Pictures/rock_rule.jpg[/img]

:rofl:
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот halcor » Пет Юли 14, 2006 12:26 pm

:)
[img]http://www.t-shirthumor.com/Merchant2/graphics/fullsize/skbl_lg.gif[/img]
Аватар
halcor

Рейтинг: 2000

Мнениеот Alien » Пет Юли 14, 2006 1:53 pm

[quote="halcor"]

:)
[img]http://www.t-shirthumor.com/Merchant2/graphics/fullsize/skbl_lg.gif[/img]
[/quote]

:rofl::rofl: Ето нещо ново. Другото го имах, но това е ново. Якооооо. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот TOYAGA » Пет Юли 14, 2006 3:10 pm

[img]http://www.t-shirthumor.com/Merchant2/graphics/fullsize/ckps_lg2.gif[/img]
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Alien » Пет Юли 14, 2006 4:00 pm

Речта на Хитлер, когато напада Съветския Съюз. Интересно, вярно ли е всичко това, което говори? Не говоря за това, че той е искал мир със Съюза, разбира се.

[b]Download Attachment:[/b] [url=http://www.mtb-bg.com/forum/data/Alien/200671465711_Реч на Хитлер.txt][img]images/icon_paperclip.gif[/img] Реч на Хитлер.txt[/url]
19.83 KB

Пускам го тук, защото е доста забавно на места, хората са му вярвали, чудно е дали и той си е вярвал. А и не ми се пускаше тема. :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот PtD » Пет Юли 14, 2006 9:07 pm

[quote="Alien"]

Речта на Хитлер, когато напада Съветския Съюз. Интересно, вярно ли е всичко това, което говори? Не говоря за това, че той е искал мир със Съюза, разбира се.

Пускам го тук, защото е доста забавно на места, хората са му вярвали, чудно е дали и той си е вярвал. А и не ми се пускаше тема. :)
[/quote]

Намери си "Ледоразбивачът" на Виктор Суворов. Иначе от тема за вицове и глупости тази ще се превърне в "История и методи на изопачаването й". Общо взето, не бих се чувствал комфортно ако 300 дивизии ми седят на източната граница, точно когато искам да довърша Англия на запад, панимаеш, праграмистчег?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот screamBoy » Съб Юли 15, 2006 4:39 am

[img]http://www.ohoboho.com/pics/47c4034babc738bf6a4e6b29b04d0704.jpg[/img]
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот mih » Съб Юли 15, 2006 6:54 am

[quote="bluskanie"]

[quote="mih"]

http://usa.worldcupblog.org/group-e/sec ... video.html :emlaugh:
[/quote]

Т'ва е бая старо, но е яко:) Всеки отбор, дори и в България има такива тренировки :D
[/quote]

не думай :O
а съдиите как ли тренират?:baby:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Editor » Съб Юли 15, 2006 10:24 pm

виц за веломанияци МНОГО ТЪП Homemade направо:
Мъртво пиян мъж се прибира в къщи и бива посрещнат от жена си.
жената: безсрамник пак ли си на щаига ?! аз съм те предопредила че ако още един път те вися в такова състояние ше те напусна и ше си ебеш вилката !!!
Мъжът:
е пъ махаи се мъ....за кфо си ми
вилкътъ си има 19 см стержен и не хърка за разлика от тебе !!:banghead::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот Ozzie » Нед Юли 16, 2006 1:57 pm

Съдят се еврейн и арменец. Изхода от делото- три годишна присъда за съдията.:D
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Morpher » Пон Юли 17, 2006 8:32 am

Total Posts: [color=red]661[/color]
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 18, 2006 10:46 am

Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Alien » Вто Юли 18, 2006 11:30 am

[quote="NovemberCharlie"]

http://de.fishki.net/picsp/podbor99995_29.jpg
[/quote]

:thumbu::rofl::rofl:
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот kibikoff » Сря Юли 19, 2006 10:07 am

По думите на мениджъра: "Компютъра не щя да се включи - викам админа. Дойде той, вдигна ръце към небето, промърмори някакви неясни думи, завъртя ми стола 10 пъти около оста му, ритна компютъра и той тръгна. Пак вдигна ръце към небето, промърмори нещо и излезе."
По думите на админа: "Отивам при юзъра - тоз глупак така са'й въртял на стола че, намотал на крака му захранващия кабел. Псувах тихичко, разплетох кабела, ритнах компютъра по-далеч под бюрото, включих го и си излязох"
kibikoff

Мнениеот никой » Сря Юли 19, 2006 11:11 am

[url=http://www.amazon.com/gp/product/B000FVKC8O/qid=1152299977/sr=8-2/ref=sr_1_2/104-9313052-6328700?redirect=true&%5Fencoding=UTF8&v=glance&n=1036592]Kiss me, I'm from Pernik[/url]
никой

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Сря Юли 19, 2006 11:32 pm

Един се сецнал, мазал се с разни мазила, мачкали го разни масажисти, никакъв резултат! Отишъл на лекар, докторът го поогледал и му казал да ходи да купи един стрък праз. Върнал се нашият и докторът му казал да се съблече, застанал зад него и започнал лечебната манипулация, обяснявайки му какво прави: "Притискам втори шиен прешлен, притискам и първи кръстен прешлен и вкарвам праза..." РЪЦ! Нашият изцъклил очи и се опнал като върлина, ама чудо! След края на манипулацията от сецването ни помен! Платил той 50 пари на доктора и си тръгнал облекчен.
На следващата седмица пак нещо се сецнал, ама решил тоя път да мине тънко, купил праз и право в къщи при жена си, на която се паднало да извърши лечебната процедура. Съблякъл се нащшият и нарежда на жена си:
- Сложи едната си ръка горе на врата ми и натисни!
- Готово.
- Притисни с другата долу кръста ми.
- Готово.
- А сега ми вкарай праза!
- Ама на мен не ми останаха свободни ръце!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Чет Юли 20, 2006 8:57 pm

[url=http://photo.pinkbike.com/photo/931/pbpic931841.jpg]Много къси почнаха да ги правят...[/url]
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот RAM-FR » Съб Юли 22, 2006 5:22 pm

[img]http://images08.snimka.bg/000835727.jpg[/img]
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот screamBoy » Пон Юли 24, 2006 2:40 pm

[img]http://free3.bol.bg/files/Pictures/fun/Hoe_behaag_je_een_vrouw-man.gif[/img][img]http://free3.bol.bg/files/Pictures/fun/bidon.gif[/img]
Аватар
screamBoy

Мнениеот mih » Пон Юли 24, 2006 6:28 pm

[img]http://photo-forum.net/imgs/197/u_1153689990_P7220182.jpg[/img]
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот CYBER » Пон Юли 24, 2006 6:37 pm

[b]Download Attachment:[/b] [url=http://www.mtb-bg.com/forum/data/cyber/200672493721_mariqspasova-monalisa_850.jpg][img]images/icon_paperclip.gif[/img] mariqspasova-monalisa_850.jpg[/url]
58.82 KB
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот screamBoy » Вто Юли 25, 2006 12:31 am

http://haha.nu/amazing/a-samurai-sword-vs-bullet/

thz to seamless-pictures (които са уникално красиви за мен)
Аватар
screamBoy

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 25, 2006 9:07 am

Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот mih » Вто Юли 25, 2006 8:17 pm

@NovemberCharlie
поздрав:[url=http://otkrovenia.com/new_works/19180.mp3]песен за данъчния инспектор[/url] ;)
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот CYBER » Сря Юли 26, 2006 8:12 am

:yawn2:
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 26, 2006 4:07 pm

Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 26, 2006 4:19 pm

Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот screamBoy » Чет Юли 27, 2006 12:06 am

[size=167]Пъкленото покушение срещу народния генерал[/size]

Една копродукция на Дженерал енд дженерал къмпани, Мултак мултидженерал мултиплекшън асосиейшън и Файрмен Мейнстрийм Джи енд Би травопасъл къмпани. Филмът е строго забранен за манекенки, влюбчиви журналистки, блондинки, умствено възпрепятствани, деца под и над 14 години, почитателки на Паулу Коелю, фенки на Бойко Борисов и мис Българии. Широки народни маси се допускат само с придружител.

[i]Филмът започва със зловеща музика. Най-добре песента на Слави Трифонов и Софи Маринова, която не се класира за Евровизията.[/i]

Над София се спуска черна нощ. В непрогледния мрак проблясват само светлините на няколко телевизора, настроени на канал СКАТ, който вещае нова национална катастрофа, геноцид над изстрадалия български народ, световен еврейски заговор, американска окупация, цигански погроми, турски кланета и национализация по боливийски.

[i]Камерата показва мазето на една софийска улица, където няколко души подло заговорничат.[/i]

Приглушените им гласове, зловещият полумрак, движението на сенките по стените, процедените през зъби слова, мрачните фигури, както и писаниците на Валерия Велева, показват, че улицата е “Кърниградска”, че мазето се намира в централата на ДСБ и че мрачните фигури са хората на Костов.

Изведнъж най-мрачната от мрачните фигури поглежда часовника си и казва:

[i]Най-мрачната от мрачните фигури[/i]: Много лошо. Вече е десет часът, а не съм извършил нито едно пъклено деяние. Няма ли как да окаляме някой добър, честен, румен, висок, силен, синеок, чист, миловиден, неподкупен, начетенен, образован, любвеобвилен и прекрасен човек. За предпочитане родолюбец.

По злокобните очертания на фигурата, по несдържаната й омраза, по стаената й злоба, както и по разни писания на разни хорица се разбира, че мрачната фигура принадлежи на Костов.

[i]Друга една не чак дотам мрачна фигура предлага[/i]: Хайде да окаляме Симеон Сакскобургготски.

По добронамереността на обръщението, по непосредствеността на дискурса и по свежестта на изказа се разбира, че тази не дотам мрачна фигура е Димитър Абаджиев. Колегите му се присмиват приятелски, а мрачният Костов казва.

[i]Мрачният Костов (като въздиша зловещо)[/i]: Ех... Много ми се ще да окалям Сакскобургготски. Да му кажа, че е един.... (цензурирано от Костов) и в неговата лайняна.... (цензурирано от Костов) може само да (....цензурирано.…, цензурирано..…, цензурирано... от Костов, Костов, Костов). Само че принц Емануил Савойски вече го каза. Аз пък нямам благороден произход и не мога да говоря такива работи.

[i]Друга мрачна фигура[/i]: Тогава да окаляме агентите на Държавна сигурност. Те са добри, мили, умни, синеоки, възпитани, образовани, почтени, красиви, духовно извисени, нравствено приповдигнати, а освен това са големи патриоти и родолюбци.

По несдържания сарказъм, по хапливата ирония, по злостните подмятания, по изцъклените очи и по ниския ръст личи, че тази друга мрачна фигура може да бъде само Атанас Атанасов. Костов размишлява известно време върху думите му и накрая възразява.

[i]Костов (с несдържана злоба)[/i]: Хубаво е да излея зле прикритата си омраза върху служителите на Държавна сигурност. Но те за мен са дребни риби. Трябва ми нещо по-голямо.

[i]Атанас Атанасов (със стаена злоба)[/i]: Бихме могли да окаляме Георги Първанов. Той хем е президент, хем е агент на Държавна сигурност. Само че (въздишайки с едва прикрита ненавист) него вече окаляхме.

[i]Костов (с обикновена омраза)[/i]: Мислете, мислете. Вече стана 11 часът, а все още нито едно злодеяние не сме измислили. А искам този път да извършим нещо адски пъклено. Нещо свързано с отнемане на физическата цялост. Нещо достойно за неиздържаната ми злоба и зле прикритото ми отвращение.

[i]Димитър Абаджиев[/i]: Сетих се. Познавам един наистина добър, честен, неподкупен, лъчезарен, румен, висок, силен, синеок, макар и не съвсем, но иначе спретнат, мил, любвеобвилен и прекрасен човек, който обича кучета, журналистки, манекенки, деца, а също така Маджо, Мурджо, Маргините, Пашата, Агата, Читака и сто и две годишната си приятелка.

[i]Костов и Атанасов (леко недоверчиво, със стаена злоба и едва прикрита омраза)[/i]: И кой е тоя човек?

Димитър Абаджиев произнася едно име. Изведнъж отвсякъде се чуват викове, вопли, стенания, писъци и ревове, плюс охкания, ахкания, ухкания, ехкания, ихкания и едно сподавено хъкамъкане. Оказва се, че заговорът е бил подслушван от всички софийски репортери и репортерки, които бежешком отиват да осведомят съвкупното българско природонаселение за грозящата го опасност.

[i]Камерата показва Бойко Борисов, който става още по тъмно, за да изпълни своя дълг. Докато си подхвърля осем гири от едната ръка на другата, той прави 980465 коремни възлизания, 33333333 коремни преси, 4444000099 лицеви опори, 3 кълба напред и едно назад, след което си избръсва брадата, бузите, главата, гърдите, гърба, раменете и всичко, до което могат да стигнат ръцете му.[/i]

После Бойко Борисов поглежда списъка със задачите си за деня и чете: 1. Да се явя в сутрешните предавания на НТ, БТВ, НТВ, НР, ТВ7, К3, ТДН, ДТЩ, КГБ 2, ГРУ24, ЦРУ 7 и радио “Веселина”, за да кажа, че не може за половин година да поправя това, което Костов е развалил за 15 години. 2. Да пия бира с шведския посланик. 3. Да дам пресконференция, на която да кажа, че партиите ми пречат да изчистя боклука на София. Да не забравя да кажа, че Костов е лош. Да прибавя, че не мога да поправя за половин година това, което Костов е развалил за 15 години. Или по-добре за 18. Да кажа, че е бил дописник на “Работническо дело”. Да прибавя, че жена му е била партийна секретарка. 4. Да запълня тържествено една дупка. 5. Да ида в някоя детска градина и да галя дечица. 6. Да ида в някой дом за сираци и да галя сираци. 7. Да ида в старчески дом и да галя старци. 8. Да ида при сто и две годишната си приятелка и да галя сто и две годишната си приятелка. 9. Да се явя във вечерните предавания на НТ, БТВ, НТВ, НР, ТВ7, К3, ТДН, ДТЩ, КГБ 2, ГРУ24, ЦРУ 7 и да кажа, че партиите ми пречат да запълня дупките. Да кажа, че Костов е Гаргантюа и Пантагрюел. Да кажа и за жена му. Да прибавя, че не мога да поправя за половин година това, което той е развалил за 18 години. Тоест по-добре за 20 години. 10. Да направя 9990000999999 лицеви опори. 11. Да звънна на Цветелина и да й кажа да ми даде още 22222000000 хиляди...

[i]Точно да прочете колко точно хиляди да поиска от Цветелина и в дома му разтревожено нахлуват репортерки, фенки, манекенки, мис Българии, Баджо, Мурджо, Пашата, полицаи, пожарникари, обикновени труженици, както и останалото българско природонаселение. Всички те го предупреждават за надвисналата опасност и се заклеват, че ще го бранят самоотвержено от попълзновенията на Костов.[/i]

[i]“Знаех си аз, че Костов ще посегне на физическата ми цялост”[/i], казва Бойко Борисов и показва плахо носа си навън. След него показва плахо единия си бицепс, после другия си бицепс, после единия си трицепс, после другия си трицепс, после делтовидните си мускули и след като показва така всичките си достойнства и преимущества, излиза смело навън.

От лявата му страна застават Баджо, Маджо, Мурджо и единият Маргин, от дясната - Пашата, Агата и другият Маргин, отпреде му застават куп манекенки, готови да го защитават с голи гърди, отдолу му застават изтъкнати журналистки, отгоре му се качва Цветелина Бориславова, отзад му застава съвкупното българско природонаселение, сто и две годишната му приятелка го държи за ръката, а наоколо му сноват репортери и репортерки, готови да рапортуват и за най-малкото наличие на съмнителни костовисти.

Вън на улицата витае нещо пъклено и зловещо. “Дали не е Костов?”, питат се всички и се умълчават. В напрегнатата тишина внезапно прокънтява оглушително пукане. Хората се разпищяват, разревават, разплакват, разридават и разприпадат. Единствено мъдрата сто и две годишна приятелка на Бойко Борисов запазва самообладание.

[i]“Не бойте се, деца. Няма нищо страшно. Пукна се зората“[/i], казва тя.

Тълпата въздиша с облекчение. Въздишката разклаща софийските боклуци, повдига ги нагоре, след което те пак се слягат примирено в краката на народния генерал.

Иво Беров, в. „Седем”
Аватар
screamBoy

Мнениеот screamBoy » Чет Юли 27, 2006 12:29 am

Американец говорит англичанину: - Странный вы, англичане, народ. Скучный какой-то и чопорный. Веселую компанию не поддержите, только о спорте и можете говорить. Это все от того, что в собственном соку варитесь. А у нас все по-другому. Вот, к примеру, я. Во мне и ирландская кровь, и итальянская, и немного мексиканской, и даже креольская есть. Ну, каково?
- Ну что я могу сказать? Очень спортивная ваша матушка.

К посетителю в ресторане подходит официант. Тот дает ему доллар со словами:
- Посоветуйте мне что-нибудь.
Официант кладет купюру в карман и, наклонясь к посетителю, говорит:
- Идите отсюда!

Иду по улице - погода замечательная, настроение просто отличное. Боже! Сделай так чтоб у всех вокруг было такое же хорошее настроение!!!
Поскальзываюсь, падаю в лужу. Все вокруг радуются, смеются, сволочи...!!!

Поспорили управляющие Нью-Йоркского и Московского Диснейлендов, чья комната страха страшнее. Зашел, значит, управляющий Московского в их комнату: скелеты всякие, привидения - в общем, ничего интересного.
Заходит теперь американец к нам, видит: длиннющий темный коридор, а в самом конце грузин на корточках сидит, в руке держит горящюю свечку. Грузин:
- Попа мыл?
- Мыл.
Грузин молча тушит свечку...

Приходит мужик к врачу:
- Доктор, у меня в заднице застряла газета..
Доктор:
-Правда?
- Нет, доктор, "Московский Комсомолец"....

- Китайское правительство решило не помещать больше фотографию в паспорт.
- Почему?
- А зачем?

Мужик спрашивает у официанта:
- Посоветуйте,пожалуйста,какое лучше выбрать вино.
Официант:
- Вы с дамой?
- Да.
- С той,которая только что прошла в туалет?
- Да.
- Возьмите водки.

Семейная жизнь превратилась в рутину? Хочется чего-то новенького?
Холодный душ при свечах освежит ваши отношения!
Спонсоры акции - Мосэнерго и Мосводоканал.

Купили два алкаша бутылку и прикидывают, где бы выпить. Один говорит:
- Пошли на детскую площадку, там культурно, скамеечки стоят...
Другой ему возражает:
- Да ты че, там же дети!
Тогда первый спрашивает:
- Что, будут громко смеяться и нагло дразнить?
А второй с досадой отвечает:
- Нет, будут тихо плакать и жалобно просить...

Вот КамАЗ - хорошая машина! Я купил - и не жалею. Никого...

Все знают анекдот:
"Только у нас в стране есть незаконные бандформирования".
Ха-Ха! У нас в стране еще и не то есть! Давеча показывают по телевизору:
Некие люди в камуфляже, в масках, с оружием наводят шухер в банке. На пол всех положили, какие-то документы волокут...
Диктор поясняет: "Изъятие проводила... неустановленная правоохранительная структура".

Один тренер создал футбольную команду которая всех обыгрывала, и бразильцев, и немцев...
Его спрашивают, как он это сделал?
Тренер отвечает:
- В нападение поставил чеченцев - от них трудно отбиться, в полузащиту грузин - с ними трудно договориться, в защиту азербайджанцев - пока не заплатишь не пройдешь, а в ворота армянина - даже если забьешь гол, не докажешь!
Аватар
screamBoy

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Юли 27, 2006 9:41 am

Говорят си двама приятели.
- Най-накрая дойде пролетта. Всичко е толкова красиво, всичко излиза от земята, всичко оживява ... - вдъхновено говори единият.
- Пепел ти на езика, бе! Миналата седмица погребахме тъщата.. - троснато го пресича вторият.
Аватар
NovemberCharlie

ПредишнаСледваща

Назад към Други