Последен опит или край с карането ?!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Последен опит или край с карането ?!

Мнениеот Shady™ » Нед Юли 30, 2006 10:42 pm

От вече 4 години се занимавам с колела и т.н. Повечето от Вас знаят, че се интересувам от XFR/Drops и НИЩО ДРУГО, ама НИЩО. Проблема е следният: Няма къде да карам(един дроп( а за Gаp не е и имало) вече не ми остана...заринаха ги последните, другите се свлякоха, писна ми сам да си ги строя след 10ч на работа и 5ч сън...вече неиздържам и физически и психически...),няма с кой(само аз карам тоя стил и НИКОЙ ДРУГ ама НИКОЙ),няма и кой да ми помага(направих цял проект за FR парк дето даже не е за стилa ми на kaране, само и само да имa НЕЩО, НЯКЪДЕ, смисъл да се кара и НИЩО, ама нищо !!! Уредих камион, място, врузки, пръст, лопати и накрая какво стана - помолих за 2 дена от живота на някои хора а в замяна получих - аз съм на Витоша и няма да помагам, не ме кефи къде е паркаа, далече ми е( а Витоша все ендо пред входа ти/Ви деба...). Щях да поема разликата от разходите(общо 80лв (Които бяха около 50лв от джоба ми(другото от airbornone,marshall__,RAM_FR) и ПАК никой не дойде.
Пусках теми тук и във mIRC-а когато влизах да питам "по-напредналите/каращите" от мене за дропове.Питах хората които познавам от Варна, Бургас, Шумен, Русе, Благоевград, София, Пловдив - и какво получих - ебавки и смях, а от сериозните отговориу бяха - мии ако видя ще ти кажа. А по-остроумните ми казваха - "Ми то има ама ти не ги знаеш" Е кой ги знае бе ?! А ? Е сега питам КОЙ ПОДЯВОЛИТЕ ГИ ЗНАЕ ТЕЯ ШИБАНИ ДРОПОВЕ ?! Искам един ШИБАН ДРОП от около 3-4м и един от около 5.5-7м. САМО ПО ЕДИН ШИБАН ДРОП, ако може в РАЙОНА на София да е. САМО ПО ЕДИН бе.
Имаше УЖ някакви набриания за спонсориране на "млади таланти" от страна на BAS / Velomania - говорих / писах e-mails с надеждата че НЯКОЙ може да прояви интерес не в това да ми даде части или намаления а просто ВЪЗМОЖНОСТ да ходя на места с дропове/ помага да правим ЗАЕДНО дропове. Симо знае какъв trick list обещах да покрия ако ме спонсорират и си държа на думата и си знам възмжностите и щях да го изпълня и те и рекламата им щеше да е доволна от резултата и т.н., но даже един ШИБАТ отговор не получих от сорта на - "Shady / Влади ти си кретен и неставаш" Даже отговор неполучих а ПОМОЛИХ....
Ако до края на тази седмица НЯКОЙ не ме опъти към ПОНЕ 2(два) дропа в РАЙОНА на София с нужната височина(4м+ до МАХ 7( до тука ми спират възможностите...за момента) и да ставят за скачане или ми "подаде ръка" да ги нарпавим / дойде с мене, каже час, дата, среща и да го направим / отидем как си трябва - аз СЕ ОТКАЗАВАМ И ПРОДАВАМ КОЛЕЛОТО СИ(написал / подготвил съм обявата само едно на едно кликване разтояние е обявата...), още неделя вечер(не че му пука на някой де, ама все едно... аз да си кажа, поне да знаете за какъв хуй се появи тази тема). Просто реших да дам ПОСЛЕДЕН шанс на себе си и колелото ми "да сме заедно"...все пак 4 години се мъча с него и реших, че ЕВЕНТУАЛНО може да има решение на "въпроса" и да не прибързвам, а и ми е много трудно да натисна бутота "Post Replаy" като знам какво имa в този "replay" и какво ще стане след него. Сигурно съм сгрешил(че има НЯКАКЪВ шанс да НЕ го продам), НО все пак ПРОБВАМ.
Та продавам ли го / отказвам ли се или има място за каране(ако може в София, че нямам книжка и кола, па ако не е тука - някой с който да отивам / ме закара до там), има с кой да отида/вам там, има кой да ми помогне да го направим?
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот thekidtwist » Нед Юли 30, 2006 10:57 pm

Ти си пиян нали? :eek:
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот Shady™ » Нед Юли 30, 2006 11:01 pm

[quote="thekidtwist"]

[/quote]

Абсолютно НЕ ! Седя и чакам. След 1 седмица действам.
Аватар
Shady™

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Юли 30, 2006 11:03 pm

[quote="thekidtwist"]

[/quote]

Не,май просто е отчаян.:)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот thekidtwist » Нед Юли 30, 2006 11:05 pm

:drunk:.......:dark:.......:crazy2:.......:xx(:
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

Аватар
thekidtwist

Мнениеот Rancid » Нед Юли 30, 2006 11:06 pm

@Shady
Не се засягай,но мисля че след като никой не кара дроп/XFR(или твоя стил на каране) и не се интересува от дропове няма как да ти каже къде има подходящо за теб място.Дори и да е видял просто не му е направило впечатление.А пък и никой няма да прави няколко дена скок 5 метра само за да го скочиш и той да гледа отстрани след като не може да го използва.А колкото до отказването не мисля,че е добра идея.Аз карам сам и каквото ми предлага природата,но не се оплаквам:peace:.
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот Shady™ » Нед Юли 30, 2006 11:06 pm

Ми май МР е... близо до истината...Въпроса е че не е моментно това...птчаяние. След 7ца - псуакм обявата, а кога се продаде - това незнам. Но продам ли го - това беше. Друго колело няма да сглобя...Или poне не за XFR...
Аватар
Shady™

Мнениеот Shady™ » Нед Юли 30, 2006 11:13 pm

[quote="Rancid"]

@Shady
Не се засягай,но мисля че след като никой не кара дроп/XFR(или твоя стил на каране) и не се интересува от дропове няма как да ти каже къде има подходящо за теб място.Дори и да е видял просто не му е направило впечатление.А пък и никой няма да прави няколко дена скок 5 метра само за да го скочиш и той да гледа отстрани след като не може да го използва.А колкото до отказването не мисля,че е добра идея.Аз карам сам и каквото ми предлага природата,но не се оплаквам:peace:.
[/quote]

До известна степен си прав, но не напълно...Чесно казано, ако си го продам ( а в това съм 95% сигурен) ще си направя някво колело за street/urban/DJ(не че ще се заниамвам много много с тоя стил каране, а колкото да имам колело и...това е) или пък Х...Blades ми се отдават горе долу, пък и са евтини...Незнам какво ще правя без колело, но знам и че няма какво да правя с него. Така че и без и със него все едно и също...Поне за момента...
Последните ми "карания" са под правя линяи от нас до центра :crazy:... А вчера скачам на НДК с Х-сарите и правя некви глупости дето и колело Крос ще издържи...А да неговорим колко PRO са :rofl:... Позьорщината е пълна ! Само остава да ме снима някой и да давам линкове тука как ааа... "карам" :crazy:?!
Аватар
Shady™

Мнениеот Admin » Нед Юли 30, 2006 11:14 pm

Shady, тия работи не се правят така.
Нямаш причини да се сърдиш на никого.
Нямаш и причини да се отказваш от карането.
Това, че хората не ги влече твоя тип каране, е проблем за теб, но не и за тях. А и за теб не би трябвало да е такъв прлоблем, че да спираш да караш.
Това, което вероятно е нужно, е търпение. За да се съберат и други като теб. Тогава вероятно ще се появят и нужните дропове.
Не знам какво друго да ти препоръчам дотогава, освен да пробваш и други видове каране. Дроповете не са единственото хубаво нещо. За някои хора дори не са и най-трудното. Ако ти се кара, просто карай - без дропове, просто карай, на Витоша или където намериш за добре. Ако искаш да напредваш, да развиваш уменията си, карай още повече, експериментирай, тренирай. Аз лично съм убеден, че това ще ти даде и много повече опит, който ще ти е от полза в комбинация със смелостта, която имаш, когато се появят и въпросните дропове.
До някаква степен разбирам моментното ти отчаяние, но според мен то идва от това, което си написал в началото на поста си: "Повечето от Вас знаят, че се интересувам от XFR/Drops и НИЩО ДРУГО, ама НИЩО". Докато това е така, трудно ще намериш това, което търсиш.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот CrZ » Нед Юли 30, 2006 11:26 pm

ти и ше си пукнеш с това търсене на тия дропове ... земи иди и покарай малко в планината само ако ти се търси ше попаднеш на толкова мн дропове колкото в София за 100 години няма да видиш.... имаш цяла планина на 10 мин от града и викаш че няма дропове .... е сори бате ама тия дропове няма да те намерат те тебе.... иди и карай .... има хиляди места където може да се скача виж ако идеята ти е да имаш 10 метра дроп в задния двор тогава си продавай колелото ... идеята за парк с дропове и скокове в София си я избии от главата ...... баси за 1 ден каране толкова мн места може да откриеш в планината ... после хващаш една лопата и едно гребло разчистваш скачаш и не мрънкаш че няма къде да се кара ...
LIKE A WATER DOWN THE HILL
Аватар
CrZ

Рейтинг: 1998

Мнениеот Rogue » Нед Юли 30, 2006 11:26 pm

Приятелю,
я се стегни! Легни да спиш, утре ще мислиш по друг начин. Не се отказвай.
The impossible is often the untried...
Rogue

Рейтинг: 1200

Мнениеот Shady™ » Нед Юли 30, 2006 11:28 pm

@Админ - Teя хора докато се появят, пък докато се появят местата за каране- колелото ще бъде модел на 5-10 години...Предпочитам сега да го продам доакто е ново и като дойде ДЕНЯТ ще си купя ново, а до тогава...кой знае какво ще правя...
Казваш да карам някъде и нещо... Какво ще да е това каране ? DH ГРАМ не ме привлича, предпочитам да не карам колело ако това ми е другата възможност. По скоро ще се ориентирам временно и то не на сериозно към DJ/urbn/street докато дойде така дълго очаквания ден когато ще мога да карам моя стил.
И ако причините от по-горе не са достатъчни да се откажа от колелото ми в момента и ЕВЕНТУАЛНО да си нарпавя за друг стил - незнам коя ще е тая друга причина...
Иначе НИКОЙ не ми е виновен че некара моя стил и никой не м ие длъжен да ми помага за нещо. Ако наистина НИКОЙ не ми помага - то колелото ми и стилът ми на каране са за боклука - тоест - продавам го това колело и се свършва... Аз нямам пари да наемам бригади от работници и да им плаща по 20лв на ден да ми чукат North Shore-ове или копаят dropo-ве... Ако поне имах пари - и МЯСТО с необходимите условия където да ги направя - нямаше да се стигне до тука...

Това е. Чисто и просто...

@Rancid - Сигурно след седмица ще ти пиша пм...
Аватар
Shady™

Мнениеот Shady™ » Нед Юли 30, 2006 11:33 pm

[quote="CrZ"]

ти и ше си пукнеш с това търсене на тия дропове ... земи иди и покарай малко в планината само ако ти се търси ше попаднеш на толкова мн дропове колкото в София за 100 години няма да видиш.... имаш цяла планина на 10 мин от града и викаш че няма дропове .... е сори бате ама тия дропове няма да те намерат те тебе.... иди и карай .... има хиляди места където може да се скача виж ако идеята ти е да имаш 10 метра дроп в задния двор тогава си продавай колелото ... идеята за парк с дропове и скокове в София си я избии от главата ...... баси за 1 ден каране толкова мн места може да откриеш в планината ... после хващаш една лопата и едно гребло разчистваш скачаш и не мрънкаш че няма къде да се кара ...
[/quote]

ОК ето ти караш нали ? Не седиш и не мрънкаш, ходиш нагоре надолу из Витоша и околностите и ми казваш има места - ми ок айде да покараме заедно!? Искаш ли? Само ми кажи кога ще караме и ще си взема лопата и квото трябва да си разчистя мястото на кацане или излитане и готово. Ама аз от де да знам къде на Витоша са тея места. Явно ТИ знаеш, нали ?! Отиваме на Витоша(мога Четвъртък и Неделя, дано ти е удобно) и ми ги показваш тея места(минаваме покрай тях па аз ще си дойда някой ден сам да не те бавя и т.н. и ще си се оправям сам) и ги научавам къде са и не мрънкам и си ходя на Витоша и това е. Ама ми ги покажи а не ми казвай - ти ще си ги намерищ. Аз незнам как се стига до Витоша пък за места с дропове да знам къде има. Ще отидем ли заедно или аз ще си гледам на кафе за да знам къде да отида и кво има там... То и аз знам че на територията на БГ има залежи на НЕФТ и други полезни и безполезни и изкопаеми ама само знам че ги има. Ако и ти толкова знаеш че има дропове - ясна е работата - НИЩИ НИКЪДЕ няма...
Аватар
Shady™

Мнениеот TOYAGA » Нед Юли 30, 2006 11:39 pm

Уааааааа! :bawling: Мамооо, искааааам дрооооб! Мамооооо, никой не ще да си играе с менеееее!:bawling::bawling::bawling: Мамооооо, уаааааааа! :bawling:

Loser!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот thekidtwist » Нед Юли 30, 2006 11:40 pm

Защо просто не отидеш и не видиш сам къде са тия места.Що някой трябва да те води.Не си малък.Витоша е планина и като всяка така има пътеки...не скривалища и бункери.Харесваш си някоя и тръгваш по нея.В момента се сещам за поне 3 места по улея където ще ти хареса предполагам,обаче само като се замисля как се стига до там ми се повръща.

Аватар
thekidtwist

Мнениеот Shady™ » Нед Юли 30, 2006 11:42 pm

[quote="TOYAGA"]

Уааааааа! :bawling: Мамооо, искааааам дрооооб! Мамооооо, никой не ще да си играе с менеееее!:bawling::bawling::bawling: Мамооооо, уаааааааа! :bawling:

Loser!
[/quote]

Ходи на пикник бе...Уффф все едно какво се занимавам с <s>хора</s> като теб ... ?!
ПС: Нужен ти е ПСИХИАТЪР !!! Ти си душевно болен чесно...
Аватар
Shady™

Мнениеот CrZ » Нед Юли 30, 2006 11:42 pm

пусни си ICQto
LIKE A WATER DOWN THE HILL
Аватар
CrZ

Рейтинг: 1998

Мнениеот screamBoy » Нед Юли 30, 2006 11:44 pm

от воле се сещам само за 1 място, в южния тръгваш не по асфалта дето май му викат Монца (още горе) а в ляво към президентска болница ли е кво е, кара се сигурно 200м над тая поляна дето прилича на гробище и накрая пред портала където свършва мантинелата имаше едно място с 20см парапет и възможност за 3+ с мн.добра попивка, попивката свършва в няква вода след около 30метра сиреч ако още го има това място с тези условия може да се спре ... може и да не беше точно там началото на тая 'улица' щото не карам много из града и парковете не са ми познати, но си спомням че е едно такова поне 200м асфалтирано равно с лек ляв завой и свършва на някъв портал, и е по-високо от парка и почти накрая е това дето му слагаш 1 дъска и летиш ... спомени от като си вярвах че ще се науча да карам т.е. 2002-ра ... може сега въобще да няма такова място :( провери все пак
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Shady™ » Нед Юли 30, 2006 11:45 pm

[quote="thekidtwist"]

Защо просто не отидеш и не видиш сам къде са тия места.Що някой трябва да те води.Не си малък.Витоша е планина и като всяка така има пътеки...не скривалища и бункери.Харесваш си някоя и тръгваш по нея.В момента се сещам за поне 3 места по улея където ще ти хареса предполагам,обаче само като се замисля как се стига до там ми се повръща.
[/quote]

Брато в края на всяка седмица всички отивате да карате ГОРЕ... Ми айде и аз да дойда с ВАС и да покараме ЗАЕДНО и как си караме надолу-нагоре - някой ми казва - е виж там е едното място...бла бла бла.... а това е другото и готово. Или какво не ме иската в обществото Ви или изведнъж спряхте ВСИЧКИ да карате и няма кой да се РАЗКАРА до Витоша...
Аватар
Shady™

Мнениеот TOYAGA » Нед Юли 30, 2006 11:45 pm

[quote="Shady™"]

Уааааааа! :bawling: [/quote]

Looooser... :D
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Shady™ » Нед Юли 30, 2006 11:47 pm

[quote="TOYAGA"]
Уааааааа! :bawling: I am Looooser...
[/quote]

Да така е ! :beer: най-накрая да се разбереме :)
Аватар
Shady™

Мнениеот screamBoy » Нед Юли 30, 2006 11:47 pm

абе Дървеняу тая вечер няма кой да те напои май, тцъ-тцъ тия манафи що са се покрили така деа :D
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот TOYAGA » Нед Юли 30, 2006 11:49 pm

[quote="Shady™"]

[quote="TOYAGA"]
Уааааааа! :bawling:...
[/quote]

Да така е ! :beer: най-накрая да се разбереме :)
[/quote]

:D:D:D Иди мама да те изчишка и си легай!
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Admin » Нед Юли 30, 2006 11:54 pm

[quote="Shady™"]

Брато в края на всяка седмица всички отивате да карате ГОРЕ... Ми айде и аз да дойда с ВАС и да покараме ЗАЕДНО и как си караме надолу-нагоре - някой ми казва - е виж там е едното място...бла бла бла.... а това е другото и готово. Или какво не ме иската в обществото Ви или изведнъж спряхте ВСИЧКИ да карате и няма кой да се РАЗКАРА до Витоша...
[/quote]

Ами айде! какво те спира? В мероприятия често има теми за карания, посочен е час за среща на Хладилника и/или на Драгалевци, Алеко и т.н.
Но дори нищо да не е обявено в Мероприятия (щото често никой не си играе да пише там за всяко обикновено каране на Витоша), просто отиваш на Драгалевски лифт, питаш разните хора там дали някой би те взел да карате заедно, особено ако има някой към Златни мостове или към Бистрица, карате, оглеждаш се за подходящи места и т.н.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот mih » Пон Юли 31, 2006 12:12 am

ааа-хаа-хахахаааа, охоохоохооххх...
:rofl:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 12:18 am

@KOLEC - Искам ти да ми го до държиш ...
@Админ - Да кажем че ще правя следващия месец само това. CrZ ме нави и ще се занимавам със огледи по Витоша...Ако може и Вие се оглеждайте по тея Пралелни Вселени и Витоша и т.н. ... И ми кажете.Айде че и на мене ми се кара... Ако за 1 месец лутане по Витоша ненамеря или някой неоткрие такова място - наистина си продавам колелото защото няма смъсл просто да имам такова колело и да го крам за DJ/AM ...
Аватар
Shady™

Мнениеот marshall__ » Пон Юли 31, 2006 1:29 am

[img]http://store3.data.bg/shiver/forum/slap.gif[/img]
Охх..

[size=67]Интерпретация(?):[/size]
[size=67][i]"- Мамо не мога да открия хладилника!
- В кухнята е.
- До края на седмицата ще се самоубеся!
- В кухнята е!!
- Ааа, ми хайде да се оговорим да ме заведеш. Ама не само да ме заведеш - виж го с мойте очи... !"[/size][/i]

Добре, майтапа на страна, ай кат сфършиш работа <s>утре</s> днеска ми звънни, че като говорихме предния път и ми каза, че ще си продаваш колелото помислих, че ми разказваш какво си сънувал вчера.. :uhh:
Направо не вярвам на ушите си! :drool:
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот bikerider » Пон Юли 31, 2006 9:20 am

@Shady: момко, като си се хванал с голям залък за теб или мълчиш и се пОтиш и си гониш мечтите и търпиш, или се отказваш от София и се хващаш САМ да си намериш местенца по ТВОЙ вкус (че да няма после мрънкане) или хленчиш пред форума и си просиш да ти кажат, че си loser (щото отстрани точно така изглежда, разбери ме правилно!).

Проблема ти е, че искаш нещо, но не можеш сам (според теб), съответно искаш някой наготово да ти изкопае дроБ, да те заведе за ръчичка горе да ти покаже места за скачане. При такава нагласа ВИНАГИ ще си недоволен, ВИНАГИ ще има някой дето да те е прецакал... точно щото чакаш наготово.

Ако наистина си толкова отчаян колкото казваш, ей ти моите пет стотинки - като искаш да ти е кеф, разчитай единствено на себе си и бъди благодарен за всяка помощ, която ще получиш. Това че не си получил досега такава се дължи именно на нагласата ти да искаш наготово. Качи се горе, покарай малко нормално (без дропове), разцъкай насам-натам и ще намериш доста добри места. Когато покажеш, че си готов, помощта сама ще дойде. А ти разчиташ на помощ. Еми значи си се хванал с нещо, което не е лъжица за твоята уста. Или?

Иначе ситуацията е точно както marshall я описва, което пък води до извода на TOYAGA. Ако искаш да оставиш друго впечатление - дай по-сериозно. А и Симо ти каза нещо преди време - покарай малко повече преди да сипеш критики, че никой не ти помага. Света не се върти около теб и дроБовете ти :idea::peace:

Пиша ти това, а вътрешно се стискам да не се разсмея, защото според мен едва ли начина да си разрешиш "проблемите" (да ти имам проблемите, чес[b]т[/b]на дума!) е да цивриш пред форума, че никой не искал да ти помогне. СтЕгни се малко и спести тоя сапун на форума! :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот sss » Пон Юли 31, 2006 10:27 am

На един баир до Стара Загора има една скала,която е висока около 10-12м(на око),гладка е и е под много голям ъгъл.В горната си част има място за засилка, а долу свършва на равно мяско и много лесно може да се направи попивка.Дори самата скала може да се използва като попивка и само трябва да се насипе малко пръст в долната част, за да се увеличи ъгълът между нея и земята.Ако те интересува ще гледам тези дни да направя снимки.:beer:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот TOYAGA » Пон Юли 31, 2006 10:42 am

@ screamBoy

Гъзенцето ли те сърби? :D Ми помоли RaveUnit да ти помогне с на т'слата дръжката... :D:D:D
Аватар
TOYAGA

Следваща

Назад към Бла - Бла