от cichlidi » Сря Авг 02, 2006 11:03 am
Да аз също съм на 14 години, но и не ми трябва такъв клуб. Примерно ако не ти се кара сам примерно през ден-два взимаш някой приятел и отивате на Витоша събота и неделя. И примерно си задаваш някаква цел за денят. Примерно днес трябва да се спусна за еди колко си време. И докато не се спуснеш за толкова не се спираш. Това никой не може да те научи. Човека примерно който ще те учи не знае ти как се чувстваш на колелото колко си сигурен на него и такива работи. А примерно вторият ден си задаваш цел примерно да се спуснеш за същото време което си си задал вчера, но по-технично (да не блъскаш много-много колелото да скочиш тук там и такива работи). И така си измисляй на всяко спускане дадена задача която да я свършиш за този ден. И така ако си упорит ще видиш как ще ти се подобри карането. Аз от малко повече от половин година се занимавам сериозно с този спорт. В началото бях по-бъзлив, несигурен, но след като вече от няколко месеца си задавам и аз такива задачи за който ти обяснявах по-горе сам забелязвам подобрение в карането си. По добре приземявам, вече не съм толкова бъзлив, не блъскам колелото толкова много. Просто сам преценяваш какви са ти възможностите, а не да се правиш на мъж и да се забиеш в първото дърво.
Успех.
Поздрави Ники