The Pro Racer.

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот mih » Нед Авг 06, 2006 8:28 pm

даже е похвално, когато някоя кола достигне преклонна възраст, пък и набира сантиментална стойност... вече няма такива филми... гледам тука едни хамерикански "коли" (кофи??) на третата година ръждясват :confused:
модерна икономика, ко да прайм :dunno:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот F1-MAN » Нед Авг 06, 2006 9:32 pm

[quote="TOYAGA"]

Кофа. Поцинкована. 1 бр.
[/quote]

.....на колела:rofl:
[quote="Ozzie"]

[quote="TOYAGA"]

Кофа. Поцинкована. 1 бр.[/quote]
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Важното е да върши работа. Годините и стойността не са толкова важни.
[/quote]

Това е една от причините, поради които баща ми още я държи:)

А пък и разни дребни повреди се оправят на пътя, стига да разбираш, за разлика от почти новия Пасат на чичо ми, който пак си се разваля от време на време, само дето трябва да разглобиш половината предница, за да стигнеш до повредата и пак е малко вероятно да го оправиш и пътна помощ те одрусква. Това пък е една от причините, едит: заедно със скъпата поддръжка, поради която чичо ми скоро ще се раздели с новата кола:)

Иначе тъй като тя след време ще стане непродаваема сме й замислили разни "модификации"......:dgrin:
Аватар
F1-MAN

Рейтинг: 2000

Мнениеот hlebarka » Нед Авг 06, 2006 9:34 pm

[quote="mih"]

когато някоя кола достигне преклонна възраст, пък и набира сантиментална стойност... вече няма такива филми...
[/quote]

Има, 200 лева е билета.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот F1-MAN » Нед Авг 06, 2006 9:37 pm

[quote="hlebarka"]

[quote="mih"]

когато някоя кола достигне преклонна възраст, пък и набира сантиментална стойност... вече няма такива филми...
[/quote]

Има, 200 лева е билета.
[/quote]

:rofl::rofl::rofl:

Е да, ама ключовото тук е сантименталната стойност, с 200лв си взимаш само тенекии:)
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Admin » Нед Авг 06, 2006 9:48 pm

[quote="F1-MAN"]

Е да, ама ключовото тук е сантименталната стойност, с 200лв си взимаш само тенекии:)
[/quote]

Някои и към тенекии изпитват сантиментална стойност :D:D:D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Windstream » Пон Авг 07, 2006 12:18 am

[quote="mih"]

гледам тука едни хамерикански "коли" (кофи??) на третата година ръждясват :confused:
модерна икономика, ко да прайм :dunno:
[/quote]

Хм, в момента реално погледнато има само три коли които могат да минат за истински американски, но и те са пътници - динозавъра Lincoln Town Car изчезва през 2007 със закриването на завода в Wixom, Ford Crown Victoria и Mercury Grand Marquis имат още няколко годинки живот (заради ченгетата, собствениците на лимузини, и по-богатите старци) но около 2010 и те ще слязат от конвейрите. Ако искаш надеждна нова кола американско производство се ориентирай към един от тези три танка, или (дръж се да не паднеш) към някоя Тойота или Хонда. А да, и не забравяй да си вземеш камерата и да щракнеш изумената физиономия на представителя на stealership-a като му кажеш че всъщност искаш да купиш колата, а не да я lease-неш ;) Как да е де...

F1-MAN, страшно добре е станала рамката ти, много малко хора ще могат дори да различат че нещо кофти й се е случвало там. Вече остава и да те носи безпроблемно, че наистина не си много лек. А баща то съдейки по думите на Митака май е по-смел и от мен като стане въпрос за преправяне на неща, съответно печели уважението ми дори и без да го познавам лично :thumb:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот did » Пон Авг 07, 2006 8:26 pm

[quote="Windstream"]

А баща то съдейки по думите на Митака май е по-смел и от мен като стане въпрос за преправяне на неща, съответно печели уважението ми дори и без да го познавам лично :thumb:
[/quote]

Ти ако беше видял баща Му наживо как обясняваше туй-онуй, щеше не да го уважаваш, ами да му искаш адреса за консултации.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот jivkonik » Вто Авг 08, 2006 11:00 am

[quote="did"]

[quote="Windstream"]

А баща то съдейки по думите на Митака май е по-смел и от мен като стане въпрос за преправяне на неща, съответно печели уважението ми дори и без да го познавам лично :thumb:
[/quote]

Ти ако беше видял баща Му наживо как обясняваше туй-онуй, щеше не да го уважаваш, ами да му искаш адреса за консултации.

[/quote]

Хвала на такива родители!

:thumb:
Аватар
jivkonik

Предишна

Назад към Архив