Любима PC игра...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот I need money » Вто Авг 08, 2006 10:48 pm

"Alien vs predator 2kata","Alien vs predator primal hunt" suuper qka,Fifa 02 world cup,fifa 2003,2004,2005,2006 world cup,NFS underground 1 me kefila do sega nai mnogo.Pri neq draga be6e nai qk.DOOM 3,battelfield vsi4kite versiii,Silen hill-golqma izrotiq,FEAR-e mnogo ama mnogo bolna igra,blood rain 1vata i 2rata 4ast sa suuuper,Max PAyne 2kata,Half-life 2,abe nai mnogo si padam so strashni4ki igri.
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот URNEST » Вто Авг 08, 2006 11:29 pm

Diablo 2 LOD. естествено в batle.net
Prince of Persia всички части, но любима ми е WARRIOR WITHIN най-великата игра.:hbang2:
Аватар
URNEST

Рейтинг: 2000

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Авг 08, 2006 11:35 pm

Тъй,тъй.Забравих Neverwinter Nights.Въпреки,че беше повечко "тест" и "опипване на почвата",пак биваше.Експовете съм ги разцъквал,доволни бяха,нооо...експанжъни са все пак.
Чакам сега двойката.Залагам големи надежди с нея нещата да седят друго ядче.

Чакам също така от намсикога Dragon Age.А вярвам не съм единствен.Jade Empire също мисля няма смисъл да споменавам.

Бях пропуснал също така Max Payne 1&2.
Unreal Tournament НО САМО първата.Всичко след това е една голяма,гнусна боза.Не съм фен на Нереалната поредица,но само първия Турнамент прави изключение за мене.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Lubo » Сря Авг 09, 2006 9:27 am

Истината е [b]MAGIC: THE GATHERING[/b] online варианта е: Magic Work Station (безплатен) Magic Online (платен).

Иначе Heroes of Might & Magic, CS, Call of Duty, Diablo II, но тези игри са на МНОГО заден план в сравнение с MTG.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот Alien » Сря Авг 09, 2006 9:53 am

[quote="Metal_Psycho"]

Чакам сега двойката.Залагам големи надежди с нея нещата да седят друго ядче.[/quote]

Дам, двойката ще е нещо нереално. Филмчетата изглеждат страхотни!

За Хало - дам, такъв Мултиплейър НЯМА в никой екшън. Дори Куейк 2 не може да се сравнява. Пълна лудница, страхотна забава. Всичко, което може да иска човек. Разбира се, на българския геймър ходи му показвай, че има и по-различни игри от ЦС и Диалбо 2... Затова няма сървъри. Аз дълго време играх в чуждестранни, ама си лагваше понякога и дразнеше. Играе ми се Хейлоооооо. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Crimson » Сря Авг 09, 2006 11:14 am

[quote="Metal_Psycho"]

Тъй,тъй.Забравих Neverwinter Nights.Въпреки,че беше повечко "тест" и "опипване на почвата",пак биваше.Експовете съм ги разцъквал,доволни бяха,нооо...експанжъни са все пак.
Чакам сега двойката.Залагам големи надежди с нея нещата да седят друго ядче.

Чакам също така от намсикога Dragon Age.А вярвам не съм единствен.Jade Empire също мисля няма смисъл да споменавам.

Бях пропуснал също така Max Payne 1&2.
Unreal Tournament НО САМО първата.Всичко след това е една голяма,гнусна боза.Не съм фен на Нереалната поредица,но само първия Турнамент прави изключение за мене.
[/quote]

Аааааааааа, MASS EFFECT :D
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Гост » Сря Авг 09, 2006 11:37 am

[quote="Lubo"]

Истината е [b]MAGIC: THE GATHERING[/b][/quote]
Да, обаче не онлайн ами наживо.:)

ПС:Между другото, ако някой играе меджик, продавам си картите/около 200/ от по-старите едишъни/бели и черни/.

ПС2:Който е играл NWN до момента, в който трябваше да се върнеш в миналото, може ли да се мине без пач? Защото ми се губеше някакъв предмет си спомням и забих до там.
Гост

Мнениеот Rogue » Сря Авг 09, 2006 11:56 am

Fallout 1&2, Ultima Underwold 1&2, System Shock, SW: Republic Commando, TES IV: Oblivion, Guild Wars... и много много други, ако се напъна да се сещам, списъка ще стане прекалено дълъг.
The impossible is often the untried...
Rogue

Рейтинг: 1200

Мнениеот Lubo » Сря Авг 09, 2006 2:49 pm

[quote="Werewolf1"]

[quote="Lubo"]

Истината е [b]MAGIC: THE GATHERING[/b][/quote]
Да, обаче не онлайн ами наживо.:)
[/quote]

100% на живо е много яко, но когато имаш малко свободно време (като мен) и играеш на 1-2мах турнира в месеца и пред РС-то си е далавера.
Аватар
Lubo

Мнениеот I need money » Сря Авг 09, 2006 10:30 pm

Ehh kak zabravih Wolfenstein i Serious Sam 1 i 2,TOny hawk pro skater 1 e boza no 2,3,4 underground 2 basi maniqta......
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот UVEX » Чет Авг 10, 2006 7:25 am

да ами тоя новия Tony Hawk незнам как се казва , дайе може да си избираш с какво да караш. - със скейт или с КОЛЕЛО :^:
For every day you don`t train there is somebody who trains to become better than you...
Аватар
UVEX

Рейтинг: 965

Мнениеот CYBER » Чет Авг 10, 2006 8:20 am

Quest и RPG rulez...Magic ме кефи и мене,ма се кефа пове4е на картите:hbang2:
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот Lubo » Чет Авг 10, 2006 9:29 am

Аеб кой играе MAgic от тук? Имам пред вид с истинските карти и да посещава състезанията в клубовете. Може и да сме се засичали :)
Аватар
Lubo

Мнениеот Admin » Чет Авг 10, 2006 9:34 am

Хмм, да взема и аз да се включа ;)Първо с уточнението, че за последно играх сериозно преди няколко месеца, напролет, което е достатъчно показателно що за геймър съм :D
В по-старо време, когато обичах да пуцам за разтоварване от време на време, най-много часове имам с Quake 2, The Castle Of Wolfenstein (финалната битка ми отне около 2 дни, чисто около 8-10 часа и беше почти толкова трудна, колкото с нашия *wolf), Max Payne 1 и 2 и Call Of Duty.
Най-любимите ми игри обаче са Colin McRae 2 (най-играната от мен до момента) и Colin McRae 4. Петицата също изглежда обещаващо, ама няма време...
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот F1-MAN » Чет Авг 10, 2006 10:34 am

NFS:Porshe2000, ColinMcRae, първият Unreal Tournament, както и Max Payne. Това са игрите, който съм играл най-много, особено първата. Splinter Cell също доста ми хареса Мое и да е излезнало нещо, дето по ще ми хареса, ама посленото, което играх беше NFS:Most Wanted.......зимната ваканция.......тъй че не съм много актуален, нито от към информация за новите игри, нито като PC конфигурация.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот UVEX » Чет Авг 10, 2006 12:30 pm

първата част на THE MATRIX също беше доста забавна особено ходенето ( по-точно бягането ) по стените. Но много искам да излезе някоя интерестна и завлядяваща игра с коли и затова чакам NFS Carbon... , която излиза през... ноември мисля.. :beer:
For every day you don`t train there is somebody who trains to become better than you...
Аватар
UVEX

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 10, 2006 7:18 pm

Като се заговори за Splinter Cell(принципно и тя ми беше приятна,но някак няма грабващ ефект),се сетих за наскоро излезналата Hitman - BLood Money.
Всичките (четири) Hitman-Ъ съм играл с голямо удоволствие.
Кървавите Пари,въпреки,че беше доста клиширана,вдъхна малко живец.Предната част беше закучила малко и четворката оправи нещата за моя радост.
47 кърти и руши всичко.

ColinMcRae 2 беше Е единствената от поредицата която ми допадаше.Нито една от следващите части не ме задържа...за жалост.

NFS Porsche 2000 ме задържа най-дълго от всичките НФС-и.Имам добри спомени от двойката,която играех на Едномегабайтна видео карта.:)Това поне по спомени,беше НФС-а в който усещането за скороста беше "реално" :)

Иначе,NFS U1,U2 & MW също бяха забавни,но закратко.Сега ще видим какво ще ни представи Карбона(не ти Стефане).:)
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Rogue » Чет Авг 10, 2006 9:00 pm

@Metal_Psycho,
общо взето вкусовете ни за игри са доста сходни, но за Оblivion не съм съгласен. Играта е с много дълбок сюжет, безумно голям свят за експлорване, на добра видео карта спокойно можеш да спреш да играеш и да се любуваш на света наоколо, започни куеста на Dark Brotherhood например, или вампирясай :D За Condemned ще те послушам, ще си го запусна да ръждяса малко меча и да почине коня в Обливиън. Иначе и ХитманЪ рулз биг тайм и Макс ту дъ пейн, както и всички куестове на ЛукасАртс.

Да не забравя игрите, Vampire: The Masquerade / Blood Lines, Freelancer, Homeworld. WORMS :)

Някой изобщо от съфорумниците, играл ли е Ultima Underworld или Аrx Fatalis? :peace:
The impossible is often the untried...
Rogue

Мнениеот UVEX » Пет Авг 11, 2006 9:59 pm

:beer: има една нова игра за колела , MATT HODDMAN'S BMX.. Много по-реалистична от Dave Mira Freestyle.... теглете от дата от торенти :^:
Аватар
UVEX

Мнениеот bluskanie » Нед Авг 13, 2006 6:11 pm

Super Mario много ясно

A MAFIA си е класика
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Morpher » Нед Авг 13, 2006 10:43 pm

ОООоооо...Бутнахте ми болната тема :)
Ще отбележа игрите, които са ми направили добро впечатление в хронологичен ред :) (или поне ще опитам да е такъв :) )

1. Quake 2
Според мен НАЙ-ДОБРАТА first-person shooter игра на всички времена...без друг коментар...излишно е :)

2. Age of Empires: The Rise of Rome
Много добра стратегия. Бих казал, че и цялата поредица е на високо ниво. Върви и на слаби компютри.

3. Doom 1/2
Другия first-person shooter, който винаги ще си остане в съзнанието ми :)...коментара отново е излишен ;)

4. Age of Wonders
Turn-based RPG, алтернатива на Heroes. лично на мен повече ми харесва :) Отново не иска бърз компютър. OST ми допадна много, макар да наподобява MIDI. Недостатък е, че при бързите процесори върви на забързан кадър, но това се преживява :)

5. Delta Force
Играта не е нещо невероятно, но е запълнила много от времето ми. Много е добра за мрежи в часовете по информатика :banana:

6. Starcraft
Най-добрата стратегия, която може да се намери :)
8 години и още си стои горе, на върха :)

7. Diablo 2 LoD
Много добро RPG! Допада ми, но в този клас си имам друг фафорит, с който се запознах маааалко по-късно и е на 7-мо място

8. [b]F[color=yellow]a[/color]l[color=yellow]l[/color]o[color=yellow]u[/color]t[/b] 2
(видях, че има фенове тук :)...чакам и GECKO да се включи :) )
Това е любимата ми игра :)
Невероятно RPG. Старо, но затова пък Gameplay-а компенсира....МНОГОКРАТНО!!!
Пустините на покрай New Reno и аз...там...със Power Armor Mk2...с Bozar... и милиони Уанамингота....
На запознатите им стана ясно :beer:

9. NFS(5,6,7,8,9)
Добра серия :)
И за Single, и за Multiplayer :)
С EmZo сме изиграли бая мрежи, докато беше тук :)

10. Half-life & add-ons/mos
Всички го знаят :)

11. Elastomania
Магическа игрица неядяща ресурси, но същевременно даваща наслада :)

Има и много други, но просто ми се доспа ;)

Ще добавя само класиките в така-наречените телевизионни игри - Mario, Contra и The Spot! Тогава, когато всеки имаше Terminator, Nintendo или Sega, това ми бяха фаворитите :)
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот Гост » Пон Авг 14, 2006 10:47 am

@Rogue
Играл ли си Мороуинд?

Ако някой иска да добие поне минимална представа за това как изглежда светът в Обливиън-Сиродил:

http://morrowind.com/downloads/media_movies.htm
Гост

Мнениеот mikSsS » Вто Авг 15, 2006 10:37 pm

StarCraft BroodWar :bigeyes: Не се смейте ;) Може да е яко дарта ама се още си ходя на WCG-ta
mikSsS

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Авг 15, 2006 11:20 pm

[quote="mikSsS"]

StarCraft BroodWar :bigeyes: Не се смейте ;) Може да е яко дарта ама се още си ходя на WCG-ta
[/quote]

Хм?Тук някой са споменали игри който ги има преди ти да проходиш,защо въобще смяташ,че някой би се смял?
Най-вече заради игра,която се е отвърдила като класика в жанра си?
Тва е смешно.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Kozio » Сря Авг 16, 2006 10:31 am

eto o6te edna "ovehtiala klasika" - Leagacy of Kain - Defiance!!! qko kultova jitka :bouncy:
a ina4e sa qko cykam Quake3 pod qki metalni zvuci:hbang2:
you're livin' in the land of the free, free to control your life, free to control your mind, land of the free?
Аватар
Kozio

Предишна

Назад към Други