Помощ !!! ПОМОГНЕТЕЕЕЕЕЕ !!!!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот PtD » Вто Апр 06, 2004 12:44 am

[quote="MOD"]

@Newone и @PtD - определено е дошло време да напишете нещо по сериозно по въпроса за диетите, хранителния режим и всичко останало ...[:p]:D
[/quote]

Беее, аз не съм теоретически подкован, явявайки се прост инженер :D Желаех само да споделя скромния си опит [:p]

Относно диетите аз най-малко мога да кажа нещо, 'щото всеки ден се тъпча като прасе с огромни количества храна, включително "лоши" въглехидрати (разбирайте МНОГО шоколад, хехе), ям след 10 вечерта (най-често след 11 вечерта) и то пак огромни количества - изобщо диетата за мен е terra incognita, други компетентни лица трябва да се изкажат по въпроса :)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот pilio » Вто Апр 06, 2004 1:30 am

и още нещо. май трябва да се внимава с хапчета за отслабване, каквили ментета няма в аптеките. аз направих неприатната опитност с едни и вместо да отслабна дигнах оште 5 кила :(!:. да не говориме че и апетита ми го подсилиха още повече. навсякъде лъжа и измама какво да се прави, сам съм си виновен
pilio

Рейтинг: 1200

Мнениеот screamBoy » Вто Апр 06, 2004 1:58 am

а, за грубите методи с иглотерапия се получава, но не ща така, искам по по-естествен начин, аз да съм двигателя на промяната
и можеби най-лесното: липосукция.
ма тия неща са баси шита
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот bikerider » Вто Апр 06, 2004 9:41 am

[quote="Newone"]
Не сте прави, има и по-хубаво от една студена бира след каране-две студени бири и сестрите им:D:D:D
[/quote]

определено има :D:D:D:D:8D::8D::8D::8D:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Апр 06, 2004 9:42 am

[quote="pilio"]

и още нещо. май трябва да се внимава с хапчета за отслабване, каквили ментета няма в аптеките. аз направих неприатната опитност с едни и вместо да отслабна дигнах оште 5 кила :(!:. да не говориме че и апетита ми го подсилиха още повече. навсякъде лъжа и измама какво да се прави, сам съм си виновен
[/quote]

мда, съдейки по nick-а, ти определено трябва да се внимава с хапчета... :D:D:D:8D::8D::8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот pilio » Вто Апр 06, 2004 10:36 am

[quote="bikerider"]

[quote="pilio"]

[/quote]

мда, съдейки по nick-а, ти определено трябва да се внимава с хапчета... :D:D:D:8D::8D::8D:
[/quote]

хм, не сдянвам какво общо има ника с хапчетата ама щом колегата така е рекъл ;)
pilio

Мнениеот pilio » Вто Апр 06, 2004 10:37 am

[quote="screamBoy"]

а, за грубите методи с иглотерапия се получава, но не ща така, искам по по-естествен начин, аз да съм двигателя на промяната
ма тия неща са баси шита
[/quote]

липокакво?
pilio

Мнениеот Newone » Вто Апр 06, 2004 12:44 pm

@pilio
pill на английски значи хапче и звучи като ника ти.Липосукцията е метод за оперативно отстраняване на мазни тъкани, много добри са в Хигия Пазарджик:xx(::xx(:;)
Всички, които познавам и са се подлагали на акупунктура, са си върнали теглото след изваждане на иглите.
И накрая за хапчетата- 90% са абсолютна боза, а останалите, които не са, трябва да се предпишат от лекар.Но някой, който иска може и да влезе в Guinness като първият байкър с липосукция или на хапчета за отслабване:8D::D
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот pilio » Вто Апр 06, 2004 11:41 pm

аа разбирам баикрайдер...хитро :) не го бях гледал от тая гледна точка. трябва да си сменя реотана. това с отстраниаването на сланините не знаех че така се зове. иначе процедурата сигурно струва колкото едно средно-хубаво ново колело. не е за моят джоб в момента.
pilio

Мнениеот bikerider » Сря Апр 07, 2004 9:23 am

[quote="pilio"]

аа разбирам баикрайдер...хитро :) не го бях гледал от тая гледна точка. трябва да си сменя реотана. това с отстраниаването на сланините не знаех че така се зове. иначе процедурата сигурно струва колкото едно средно-хубаво ново колело. не е за моят джоб в момента.

[/quote]

малка невинна ебавка за твоя сметка :)

иначе, честно аз мисля, че нито един "изкуствен" начин за отслабване (както Newone каза) не дава траен резултат. да не говорим за потенциалните странични ефекти.
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Сря Апр 07, 2004 9:34 am

[quote="screamBoy"]

[/quote]

Можеш да пробваш и лоботомия... Фронталната определено би дала резултат в твоя случай.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Newone » Сря Апр 07, 2004 9:51 am

[quote="TOYAGA"]

[quote="screamBoy"]

[/quote]

Можеш да пробваш и лоботомия... Фронталната определено би дала резултат в твоя случай.
[/quote]

Touche!:D:D:D
Извинявай, Screamboy!8)
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот bikerider » Сря Апр 07, 2004 10:01 am

[quote="TOYAGA"]
[/quote]

УАААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААА :D:D:D:D:8D::8D::8D::8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Сря Апр 07, 2004 10:04 am

[quote="Newone"]

@pilio
...много добри са в Хигия Пазарджик:xx(::xx(:;)
[/quote]

ама и моя реотан е един... Хигия KICKS ASS... :D:D:D:D:8D::8D::8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Сря Апр 07, 2004 10:06 am

[quote="Newone"]

Всички, които познавам и са се подлагали на акупунктура, са си върнали теглото след изваждане на иглите.
[/quote]

Амче много ясно, нали продължават да папкат като преди ;););)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот screamBoy » Чет Апр 08, 2004 10:52 am

пичове и TOYAGA, на мен ми трябва обратното на лоботомия, вече ми го извадиха почти целия
за иглотерапия има такава при която за 10-12 дни се губи осезанието 'вкус', каквото и да хапнеш е безвкусно; това помага на хората които се хранят не заради нуждата от храна а заради вкуса й

на всички препоръчители съм благодарен, успях да съставя работеща рецепта, до другата седмица първите кило-две ще са си отишли :)))))))))))))))))))))))
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот TOYAGA » Чет Апр 08, 2004 11:18 am

@ creamBoy

[quote]вече ми го извадиха почти целия...[/quote]

Мъка...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bikerider » Чет Апр 08, 2004 2:00 pm

[quote="TOYAGA"]

@ creamBoy

[quote]вече ми го извадиха почти целия...[/quote]

Мъка...
[/quote]

аз така и не разбрах какво точно са му извадили :D:D:D:D:D:8D::8D::8D::8D::8D::^::^::^::^::^::^:
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Чет Апр 08, 2004 2:13 pm

[quote]аз така и не разбрах какво точно са му извадили [/quote]

Ъхъ... и най-вече - откъде...:D:D:D
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bikerider » Чет Апр 08, 2004 5:33 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote]аз така и не разбрах какво точно са му извадили [/quote]

Ъхъ... и най-вече - откъде...:D:D:D
[/quote]

Оххх... мъка... :D:D:^::^::^::8D::8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Апр 08, 2004 5:42 pm

Каква мька бе хора,то нали вече нямам какво да го мьчи след лоботомиата?Мен да сте ме видели да се оплаквам;):D:D:D[:p]:D[:p]:D[:p]:D[:p]:D[:p]:D[:p]:D[:p]:D[:p].............:xx(:;):D

едит: Поздравче с BC/DC-For Those About To Ride!!!:8D:[:p][:p]
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот MOD » Чет Апр 08, 2004 7:04 pm

:offtopic:
Манияшки поздрав [:p]:D:D:D
[/offtopic]
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Majnata » Сря Апр 14, 2004 6:57 pm

Abe shte me opluiat ama da ti kazha moiat opit:
karane na balkanche bez skorosti ot onezi naj skypite na vremeto s oblegalki i kakvo li ne po nego che i dva bagazhnika i na teh samo plodove i zelenchuci - e i voda de pone 2 litra i taka vyrtish poo cel den ot edin do drug grad ili selo - a be pone da ima 10-15 kilometa i kat oogladneesh hapvaj si ot tovara kvo e ama ne stoj po mnogo i ne se lishavaj s dieti tva e vredno slozhi si po edno dve budcheta pileshki ili pyk neshto telezko ama za nego neznam.
I tva e vyrtish i nema da se izlagash e sigurno samo prez weekenda ama az taka edin mesec prekarvah ot selo i se vozeh de ama mnogo otdavan togava niamashe v bgto nikakvi MTB i svalih celi 10kg ama ne beshe tva celta a i da ne sednesh da se merish vseki den ej - a naj sigurno e vsek iden da karash i sled tova da si pochivash mnogo dobre.
Pirvata sedmica niama da karash s tovar samo voda i predi karane ako si ial da ima pone 2-3 chasa period sled iadeneto che shte ti e losho.
i tva e vyrtish i ne iadesh mazno nikakvo pecheno pile budcheta bialo meso vse stava ama svinskoto go zabravi i sled trenirovkite.
ajde i si vzemi bint i aptechka a i istrumenti che da ne zakysash .
A naj dobre e ako imash baba diado na selo i si vyrtish do tam shte e super stiga da ne im sedish na gosti a da vyrtish - taka kte niama da ti kopuvat shokoladcheta i vsekakvi zaharni det davat mnogo maznini.
A naj vazhnoto e sled a i predi trenirovkata a i po vreme na enia iabylki iazh po edna dve naprimer v teh ima vyglehidrata koito davat sila i energia a be ne se nasilvaj.
Majnata

Мнениеот Dilqnka » Нед Юни 05, 2005 7:58 pm

Значи, аз съм на 11 год. и не мога да постя нито да пия хапчета или да се подлагам на диети. Искам да ви кажа накратко:::
Не стига че имам грозно лице а имам гъз(дебел), имам дебели баджаци (бедра) и отгоре на всичко грозен корем.Искам да знам дали можете да ми помогнете. Мога ли да отслабна. Плсссссссссссссссссссс!
Dilqnka

Мнениеот Cveti » Нед Юни 05, 2005 8:40 pm

Ще ти мине като станеш на 15.
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Юни 05, 2005 10:57 pm

[quote="Dilqnka"]

Значи, аз съм на 11 год. и не мога да постя нито да пия хапчета или да се подлагам на диети. Искам да ви кажа накратко:::
Не стига че имам грозно лице а имам гъз(дебел), имам дебели баджаци (бедра) и отгоре на всичко грозен корем.Искам да знам дали можете да ми помогнете. Мога ли да отслабна. Плсссссссссссссссссссс!
[/quote]

:bigeyes::rofl:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот ити » Вто Юни 07, 2005 11:38 am

[size=67]Според слухове, изказани от източници без езици на разпространители, с големи мускули и похапнал, screamBoy, от следващата година ще е вече още по-добра партия.
Личното ми мнение е че досегашния модел е слаб и хилав, сегашния е здравеняк и 3-тия вече (2006) ще бъде както трябва в баланса тегло-мускулна маса-възможности.
Изразявам мнение с ясното съзнание че: не съм специалистка в тази област; имам пристрастия; ти искаш такова тегло и тяло от вече повече от година, потрай darling, ще ти се отплати чакането!

Също така според слухове, изказани от източници без езици на разпространители,[/size]

с тия хубави очи – дълбоки и синьо-зелени като морето
и това големо сърце, широко като небето,
с този глас, нежен, привличащ като планинското “ехо”
и тая твоя тиха усмивка, като вятъра, отнасяща те далеко
с душата ти, прозрачна и чиста като на Рила езерцето
най-красивите мацки винаги теб ще харесват, отвличат
дори да пуснеш шкембе-кръгло, масивно като земно кълбето
и на тебе ще искат те да приличат.

И танцуват по поле цъфтящо,
там под слънцето горещо,
тананикайки любящо
името ти тъй пламтящо...
куело ке чи интереса е ланима ди ки суона ма но ла куалита дел инструменто
ити

Мнениеот GOА1 » Вто Юни 07, 2005 11:58 am

Тук не мога да се въздаржа и да не пусна една опулена физиономия :eek2:.
GOА1

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юни 07, 2005 12:16 pm

[quote="Newone"]

@pilio
pill на английски значи хапче и звучи като ника ти.Липосукцията е метод за оперативно отстраняване на мазни тъкани, много добри са в Хигия Пазарджик:xx(::xx(:;)
И накрая за хапчетата- 90% са абсолютна боза, а останалите, които не са, трябва да се предпишат от лекар.Но някой, който иска може и да влезе в Guinness като първият байкър с липосукция или на хапчета за отслабване:8D::D
[/quote]

Само дето някой път и мрат пациентите след липосукция.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Вто Юни 07, 2005 12:37 pm

[quote="Dilqnka"]

[/quote]

:bigeyes::bigeyes::bigeyes::bigeyes:
:rofl::rofl::rofl::emlaugh::emlaugh::emlaugh:
:roll2::roll2::roll2::roll2:
Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща

Назад към Архив