Машини за изтезаване на малки деца

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Машини за изтезаване на малки деца

Мнениеот did » Пон Авг 14, 2006 11:17 am

На тва не знам кой му е наплитал летите джанти, ама са елиптични (ЕДИТ: по-скоро с изместен център) и се кара УЖАСНО. Никога не си наплитайте така летите джанти!

Изображение

<hr noshade size="1">

А на тва му са забравили средното, веригата, зъбците, свободния ход... За тва пък има "задна вилка"! За всички любители на задните вилки - след като покарах това, категорично мога да заявя, че предпочитам колело без задна вилка! Меката задница се суче!

Изображение

Изображение

Изображение

Ако ня някого му се карат такива FR-машини (аз поне реших, че са за FR, щото не може да им се вдига седалката), да заповяда в Хайделберг.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Гост » Пон Авг 14, 2006 11:33 am

Не знам какво да кажа...Възхитен съм просто! И без спирачки са подходящи за ФР.:lol:
Гост

Мнениеот ggh13 » Пон Авг 14, 2006 11:42 am

хахА Като ги гледам имам чувството, че някой вдетенен заварчик (садист) си е нямал работа :D
1983 Twisted Sister - Ride To Live, Live To Ride
Аватар
ggh13

Рейтинг: 1202

Мнениеот did » Пон Авг 14, 2006 11:45 am

[quote="Nlghtwolf"]

Не знам какво да кажа...Възхитен съм просто! И без спирачки са подходящи за ФР.:lol:
[/quote]

Кви ти спирачки... За момент да се отпуснеш и да спреш да въртиш и ... падаш. Всички стари навици по-скоро пречат, отколкото помагат. За това пък могат да се карат и заднешком.

Впрочем, уж са за деца, но докато стоях и гледах там с надеждата някое дете за подкара такова "нещо" и да снимам, нито едно не успя. Моята дъщеря също се отказа след 5 минути борба. Явно са направени не за деца, а за луди татковци.

А ако на тва с двете вилки му се сложат некви с по 200 мм ход, да му се вдигне гейометрията, кво ше стане... Дропиш смело и НЕМА какво да се счупи!

По принцип това може да се направи, щото е овърсайз и отпред, и отзад.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TOYAGA » Пон Авг 14, 2006 11:58 am

[img]http://bikedir.com/usr/did/mtbkrivo/p4.jpg[/img]

Явно не е лесно с тия два педала отзад... :D:D:D

Заведи щерката в Taunus Wunderland, ако не си я водил още. Наблизо ти е.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Гост » Пон Авг 14, 2006 12:01 pm

[quote="did"]

Впрочем, уж са за деца, но докато стоях и гледах там с надеждата някое дете за подкара такова "нещо" и да снимам, нито едно не успя. Моята дъщеря също се отказа след 5 минути борба. Явно са направени не за деца, а за луди татковци.[/quote]
хаха, какво искаш от некадърници? Докато не си счупи главата някое дете няма да се оправят.Всъщност по-добре да не става,че не му завиждам на собственика.:crazy2:

[quote]А ако на тва с двете вилки му се сложат некви с по 200 мм ход, да му се вдигне гейометрията, кво ше стане... Дропиш смело и НЕМА какво да се счупи! [/quote]
Аха, баш кат за Шейди Тъ Мъ ща стане!:lol:
Гост

Мнениеот did » Пон Авг 14, 2006 12:11 pm

[quote="TOYAGA"]

Заведи щерката в Taunus Wunderland, ако не си я водил още. Наблизо ти е.[/quote]

Бяхме вече там, както и на много други места. Утре сме в [url=http://holidaypark.de/indexset.html]hassloch[/url].
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Bodom » Пон Авг 14, 2006 1:21 pm

Лелее, кви трикове ще могат да се въртят с това с двете вилки....
А на това дето има по вид на колело за кво са му тия перки/крила/лопатки ?
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот MAN6 » Пон Авг 14, 2006 1:54 pm

аз пък съм си намислил да си оплета едни джанти с изместен център и да нqма ни вирига ни курвели- много е забавно :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот kotka12 » Пон Авг 14, 2006 1:54 pm

хахахахааааааааааааа
ама как ти ходят само:D
Вземи изкарай една "Паралелна" с тях
:beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот did » Пон Авг 14, 2006 2:32 pm

[quote="MAN6"]

аз пък съм си намислил да си оплета едни джанти с изместен център и да нqма ни вирига ни курвели- много е забавно :)
[/quote]

Майтапа настрана, наистина е много забавно, а и няма да е трудно да се наплете, ако ти се намират бол спици с различна дължина. Добре ще е обаче да е на 24 инчова капла, щото ако прекалиш с изместването на 26-ца може да не се върти през вилката.

@Bodom: Идея си нямам за какво са лопатките.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TOYAGA » Пон Авг 14, 2006 3:02 pm

[quote="did"]

Утре сме в [url=http://holidaypark.de/indexset.html]hassloch[/url].
[/quote]

Там не сме ходили. Приятно прекарване!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот MAN6 » Пон Авг 14, 2006 9:15 pm

[quote="did"]

[quote="MAN6"]

[/quote]

Майтапа настрана, наистина е много забавно, а и няма да е трудно да се наплете, ако ти се намират бол спици с различна дължина. Добре ще е обаче да е на 24 инчова капла, щото ако прекалиш с изместването на 26-ца може да не се върти през вилката.
[/quote]

ахъм, така е :) аз фъф фиена много се изкефих като го видях на живо. стори ми се интересно :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот did » Вто Авг 15, 2006 8:19 pm

[quote="MAN6"]

[quote="did"]

[quote="MAN6"]

[/quote]

[/quote]

ахъм, така е :) аз фъф фиена много се изкефих като го видях на живо. стори ми се интересно :)
[/quote]

С удовольствие бих си наплел едно такова предно колело, за да се калдупкам с него из квартала, ама с най-много 2-3 см изместване на центъра, за да може да се събира с малка гума във вилката. После може да го оставям като капан за крадци, да ги гледам как се опитват да подкарат небрежно отключено и оставено навън колело... И после как падат. Ама това ще стане, като се върна до гаража и евтините единични спици.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот MAN6 » Вто Авг 15, 2006 8:25 pm

:)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот sss » Вто Авг 15, 2006 9:33 pm

Погледнете и от добрата страна на нещата.По-малко чаркове- по-еФтина поддръжка:rofl::peace::beer:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот Alpina » Чет Авг 24, 2006 8:58 pm

[quote="did"]

А на тва му са забравили средното, веригата, зъбците, свободния ход... За тва пък има "задна вилка"! За всички любители на задните вилки - след като покарах това, категорично мога да заявя, че предпочитам колело без задна вилка! Меката задница се суче!
[/quote]

Други обаче се кефят на възможностите им

[img]http://free.hit.bg/alpinabg/2vilki1.jpg[/img]
[img]http://free.hit.bg/alpinabg/2vilki2.jpg[/img]

Rick Nolte (Eastside Freeride 2)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Назад към Други