За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Епа по-грозно.... нещо ... НЕМА..
Как можаха да развалят демото до такава степен не ми става ясно.
Но се надявам, че все още като прототип - няма да го пуснат в същия му вид и на пазара. :blindfol:
Мисля,че това е едно интересно дизайнерско решение и,ако на някой му попадне да тества подобна машина едва ли ще остане недоволен,а и в крайна сметка не външният вид е важен за едно колело,а неговата функционалност,все пак!!!
Но,пък без основателна критика няма прогрес?!?:nono:
Е то направо си е е*ало тъщата от функционализъм тфа колело, нема що :D
[/quote]
А,някак си по-смислен пост, защо не пробваш???,
или от критика към кретенизъм е по удачно?
[color=beige]Neka neka da ima ... cross otkakto izkaraha svoi model kato kona stab s vilka kato shiver SC nishto chudno da izskochat i sys zadnica po-dobra ot na demo-to.
[/color]
Chuck Norris smells what the Rock is cooking... because the Rock is Chuck Norris' personal chef.
[color=beige][size=67]ram4icata si e X-TRA cveta verno moje i po "normalen" da bide no pak ne e ne6to 4ak puk tolkova za zaqdba...daite q na men 6te se jertvam i 6te q karam puk neka mi e gadno:eyebrow:[/size][/color]
you're livin' in the land of the free, free to control your life, free to control your mind, land of the free?
хм... аз се кефех на тия клатещи се планки пред шока в една друга тема и се чудех как ли са патентовали такова нещо... а то просто си било масово. Ама така става, като пише човек, без да е в час с подробностите...