Woodward Dream Cruise 2007

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Woodward Dream Cruise 2007

Мнениеот Windstream » Нед Авг 20, 2006 11:55 am

За който се интересува - ето тук съм качил днешните снимки, размера им е 1600х1200 така че стават и за тапети (ако намерите начин да накарате Кодак галерията да ви ги покаже в пълен размер де). Танка от последните две снимки в крайна сметка си остана с атмосферния 7.5-литров мотор и автоматичната трансмисия, въпреки това обаче още в първия час успях да си поприказвам любезно с ченгетата :D
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот Morpher » Нед Авг 20, 2006 12:13 pm

[url=http://images.kodakgallery.com/servlet/Images/photos2082/1/40/16/64/52/4/452641640109_0_BG.jpg?a=0]Тази[/url] ми напомня за един клип на ZZ Top :)
И останалите снимки са интересни де :)
[url=http://images.kodakgallery.com/servlet/Images/photos2082/1/40/16/34/25/3/325341640109_0_BG.jpg?a=0]Това също много ми допадна.[/url] Забелязъл съм, че тук, в България хората не дооценяват старите коли... Тук са на мода BMW, Mercedes, AUDI, но не и този тип реставрирани коли, които доставят много повече удоволствие само от гледане, камоли от каране! Паплачта просто няма нужната култура да оцени историята... Не само в сферата на колите...
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот airborneone » Нед Авг 20, 2006 12:16 pm

:thumb:cool
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот TOYAGA » Нед Авг 20, 2006 12:32 pm

Впечатлен съм! :agree:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот afterburner » Нед Авг 20, 2006 12:45 pm

Аватар
afterburner

Мнениеот bluskanie » Нед Авг 20, 2006 2:57 pm

:xx(:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот novice » Нед Авг 20, 2006 5:36 pm

[quote="Windstream"]

...размера им е 1600х1200 така че стават и за тапети (ако намерите начин да накарате Кодак галерията да ви ги покаже в пълен размер де). :D
[/quote]

Ами това и' е недостатъкът на тази галерия.Може да ги накараш, да ти ги покажат в пълен размер ако си платиш.Затова когато искам да покажа хубави снимки на някой и то в пълния им размер, ги ъп-вам тук => www.esnips.com Има опция за автоматичен ъплоуд, скоростта поне при мен не е по-лоша от тази с Кодак и получаваш 1GB място, като нямаш ограничение на броя на акаунтите.;)
Изображение
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Мнениеот Newone » Нед Авг 20, 2006 9:21 pm

[quote="Windstream"]

За който се интересува - [url=http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=zv2kd5d.4v9i6hil&Uy=-mhqolj&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0][u]ето тук[/u][/url] съм качил днешните снимки, размера им е 1600х1200 така че стават и за тапети (ако намерите начин да накарате Кодак галерията да ви ги покаже в пълен размер де). Танка от последните две снимки в крайна сметка си остана с атмосферния 7.5-литров мотор и автоматичната трансмисия, въпреки това обаче още в първия час успях да си поприказвам любезно с ченгетата :D
[/quote]

:bowdown::bowdown:
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Рейтинг: 2000

Мнениеот Windstream » Пон Авг 21, 2006 8:46 am

[quote="Morpher"]

Забелязъл съм, че тук, в България хората не дооценяват старите коли... Тук са на мода BMW, Mercedes, AUDI, но не и този тип реставрирани коли, които доставят много повече удоволствие само от гледане, камоли от каране! Паплачта просто няма нужната култура да оцени историята... Не само в сферата на колите...
[/quote]

Всъщност с бащата точно това обсъждахме снощи, просто при вас консуматорската "култура" е прекалено силно развита вече, доста повече отколкото тук (макар че уж оттук е тръгнала цялата работа). Общо взето на събития като това няма абослютно никакво значение с какво МПС участваш, стига де не е нещо стандартно и току-що излязло от автосалона публиката е с теб - имаше един стар John Deer селскостопански трактор даже ("The Green Onion"), с цяло ремарке с хора, колко овации обираше не е истина просто. Дори моята не особено набиваща се на очи лимузина беше изненадващо полулярна, само един направи грешката да ми се изхили подигравателно: левия крак на спирачката, десния на газта, pedal to the metal, адски рев от ауспусите, задните колелата писват, пича отскача шашнато назад с вик "Holy Shit!" събаряйки стола си, половин минута burnout, в крайна сметка оставих над 10 метра следи по асфалта и един огромен облак синкав дим във въздуха :D През цялото време тълпата ревеше от кеф, просто на тия хора хич не им дреме за ABS-и, traction control-и, и др. подобни глезотии с които новите коли са оборудвани - мощен мотор и/или добър външен вид в които си вложил собстветни сили е единственото необходимо условие да си "cool".

Другото което е интересно е че самото събитие е семейно, т.е. нещо като излет е - майки и бащи, баби и дядовци, лапетиите и те, всичко скача в МПС-то и половин ден нагоре-надолу по Woodward Avenue. Който няма възможност да cruise-ва пък разпъва столовете по тротоара, зарежда хладилните чанти с вода и безалкохолно, пали гриловете и надува музиката - даже доста от тия с гриловете пържат повече меса отколкото им трябват и раздават храна и напитки на cruise-ващите, безплатно разбира се. Изобщо атмосферата е нещо неописуемо, просто не мога да се сетя за друго събитие на което съм бил свидетел, което така да заличава границите между произход, вяра, и социална класа... от вашата реалност най-близко по еуфория се явява може би момента в който националния по футбол печели мач от световното, ама пак не е същото. Абе трябва да се види на място, аз мога и три страници да изпиша и пак няма да е точно.

Novice, мерси за съвета - пробвах в esnips, обаче сайта им е нереално бавен. Май в крайна сметка ще ги кача в SuperMotors.net акаунта си, нищо става доста по-бавно от Кодак галериите.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Назад към Други