[quote="Admin"]
@bikerider
Не, бе, човек, не го приемай толкова лично (макар че и аз не се изразих достатъчно ясно).
Имах предвид обаче горе-долу следното - преди време се разискваше в други теми, че Веломания предлага OEM продукти, че продават нещата на много ниски цени, че това не е правилно и т.н. Не съм взимал отношение тогава, няма да взема и сега, защото аз моята логика я изложих - не ми е работа и не ми е нужно да критикувам търговците за ценообразуването им - както вас и аз сравнявам информация и купувам откъдето ми е най-изгодно. Единствено ми стана странно, че сега, когато в този конкретен случай цените на Веломания са такива каквито са в Европа (всъщност мисля, че пак са по-ниски, но това няма чак такова значение), т.е. не са OEM-ски, не са подбиващи пазара и т.н., те пак излизат криви, че са им високи цените. Пак казвам, не че точно ти си го казвал преди или сега, ами просто от репликата ти за процентите така ми дойде на устата (не е лично към теб). И не, че искам толкова да защитавам Веломания (и това не ми е работа), ама някак си сеполучава, че те все са виновни, което си е малко омагьосан кръг.
Иначе как ще имам против да изнасяте информация, опазил ме Господ!
Както и да е, предлагам да не задълбаваме повече, че това си е извън темата. Ако съм засегнал някого, извинявам се, изобщо не съм целял това.
[/quote]
Нее, изобщо не съм целял задълбаване - за мен нещата са прости - в България има два търговеца-монополисти: БАС и Веломания.
Докато са монополисти и използват положението за да дерат кожи, винаги ще са виновни за мен. Примери дал Господ. Това е
Иначе изобщо не съм приел лично нищо което си писал, иначе поста ми щеше да е пълен със физиономийки като тази

:8D: