Събота - 10.04.2К4 и Понеделник - 12.04.2К4

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот MOD » Пет Апр 09, 2004 3:46 pm

Добре ...
Този понеделник ще се хванем да почистим улея
Значи както каза Админ, добре е срещата да е на Окръжна болница
Аз ще взема една тесла с мен ...

Предлагам в 11:00 - 11:15 да се срещнем на Окръжна Болница ( @ScreamBoy - надявам се времето да ти е достатъчно, за да стигнеш )

И наистина е по-разумно да сме без колела
Сега ще я изчистим, а другата събота ще я пробваме как е :)
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Admin » Пет Апр 09, 2004 5:25 pm

Чудно! Значи в понеделник ще почистим и трите пътеки - новооткритата, плюс другите две.
Ще трябват метли, по възможност по-големи. Тия импровизираните ще са по-неудобни. Лошото е, че аз нямам голяма метла, ама ако видя утре-другиден някъде, ще купя.
Иначе аз ще взема един достатъчно голям трион за падналите дървета и една ножица за кроене, с която ще видя сметката на всички трънки и бодливки по пътя си. Щом и вие ще вземете тесли или брадвички, значи и мечка да срещнем, ще се справим. :D
Срещата е много добра като час - който идва, да идва до 11:20, защото автобус №3 тръгва в толкова часа от гарата в кв.Гео Милев, което значи, че 5 минути по-късно ще е на Окръжна болница.
И си вземете сандвичи и вода. ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Cveti » Пет Апр 09, 2004 5:41 pm

Екстра!Ако не каране,то поне в чистенето мога да се включа без да си досъсипвам кръстната връзка.:D:D
May the force be with you.
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот screamBoy » Пет Апр 09, 2004 10:27 pm

това ли ти каза лекаря ? тя нали се води някакв тип сухожилие/хрущял ? ако е така може да ти помогне глюко-чудото, а ???
айде ще се видим, със 72 пътя ми е макс 25мин значи ще имам време и за банички :)))
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Lubo » Съб Апр 10, 2004 7:32 am

I az 6te doida v ponedelnik. Iskam da pitam dali 6te trugva nqkoi ot Okrujna da se razbera s nego za6toto ne vi poznavam o6te i ne mi se iska da se vurtq i da se oglejdam, kato v obrano loze :))))
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот Cveti » Съб Апр 10, 2004 8:07 am

[quote="screamBoy"]

това ли ти каза лекаря ? тя нали се води някакв тип сухожилие/хрущял ? ако е така може да ти помогне глюко-чудото, а ???
айде ще се видим, със 72 пътя ми е макс 25мин значи ще имам време и за банички :)))
[/quote]

Мда.Частично разкъсана кръстна връзка-глюкозаминът е просто задължителен,и терапия с един апарат,койот той нарече лазер...Втрива се няккакъв лек и после 10тина минтуки ти светят в крака-:))Трябва да призная обаче,че облекчение има дори след първата процедура.Освен това 3 пъти на ден трябва да си втривам друг лек в карака и да го масажирам с лед.
Cveti

Мнениеот Cveti » Съб Апр 10, 2004 8:09 am

Последно,срещата е в 11:00 часа на Окръжна болница,нали?
Cveti

Мнениеот MOD » Съб Апр 10, 2004 8:33 am

Да, 11:00 аз ще съм на Окръжна , но иначе срещата е от 11:00 до 11:15 ( или по-скоро докато не се качим на автобуса ;)[:p]:D:D)

За тези, с който не се познаваме - предлагам да се чакаме на изхода от подлеза, но този , които е по-близо до Младост ( където обикновенно има доста по-малко хора )

MOD

Мнениеот Lubo » Съб Апр 10, 2004 3:18 pm

[quote="MOD"]
За тези, с който не се познаваме - предлагам да се чакаме на изхода от подлеза, но този , които е по-близо до Младост ( където обикновенно има доста по-малко хора )
[/quote]

T.E. na spirkata na reisovete za Mldost 2,3 i t.n. NO ot stranata ot koqto se izlia s lice kut 4-ti kilometur?
Аватар
Lubo

Мнениеот Avid » Съб Апр 10, 2004 4:45 pm

Драгалеския лифт работи ли утре - неделя?
Човек е изобретателен. Когато не може да се освободи от някой недостатък, започва да го култивира съзнателно. И със самия факт, че е вече искан, недостатъкът му добива и за него, и за другите вид на качество.
Avid

Мнениеот MOD » Съб Апр 10, 2004 6:36 pm

[quote="Lubo"]

[quote="MOD"]
[/quote]

T.E. na spirkata na reisovete za Mldost 2,3 i t.n. NO ot stranata ot koqto se izlia s lice kut 4-ti kilometur?
[/quote]

Да, това е спирката .. но имах предвид точно другия изход ( просто според мен има по-малко хора там )
В крайна сметка ще се намерим .. няма проблеми ...

MOD

Мнениеот Admin » Съб Апр 10, 2004 7:39 pm

Ще говорим на висок глас за колела, та да се ориентират тези, с които още не се познаваме. :D Аз даже бих си сложил за 5 минути каската на главата ;), ама не ми се разкарва цял ден само заради това. Но ще помисля за нещо друго.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Cveti » Съб Апр 10, 2004 8:50 pm

Мен ще ме познаете лесно.Ако видите жена с тесла,която куца през подлеза,да знаете,че съм аз.:D;)
Cveti

Мнениеот screamBoy » Съб Апр 10, 2004 10:16 pm

охненемоганеооххизвинявайтеаманеустискааах
ако видите момиче със щръкнали коси да е хванало един зареден кондензатор 'Tesla' 5000mkF и с отвеяна усмивка да го разрежда във всеки втори приближил се до нея - това със сигурност е Цвети !
ще я познаете по лилавия отблясък на волтовата дъга в очите й...
и по това че се прави на куцаща за да предизвика съжалението на жертвата :)))

Христос Воскресе !!!
Аватар
screamBoy

Мнениеот Lubo » Нед Апр 11, 2004 8:07 am

Vo Istin Voskrese
Do utre v 11 na Okrujna.
Аватар
Lubo

Мнениеот Admin » Нед Апр 11, 2004 9:55 pm

Значи за утре - аз ще съм с оранжево-сива раница Tashev, на която отстрани ще е затъкнат един трион. Оглеждайте се за такъв тип...:D
Аватар
Admin

Мнениеот screamBoy » Нед Апр 11, 2004 11:24 pm

аз със забележимо синьо велосипедно яке TCM, личи си отдалече, тъмнозелена Ташевка 25, тъмносин свободен панталон и тъмносини маратонки
и най-вероятно ще гравитирам около Admin, MOD и Cveti
Аватар
screamBoy

Мнениеот Harka » Пон Апр 12, 2004 9:03 pm

Какво стана днес?Почистихте ли пътеките?
Аватар
Harka

Мнениеот screamBoy » Пон Апр 12, 2004 9:15 pm

Що-годе
по ред на пристигането: Lubo, аз, tuba, Cveti, Admin, GOA, MOD
едната пътека е около 4км спускане, много лек и приятен наклон, в момента е като бебешка пързалка - игла да пуснеш в началото можеш да я гледаш как се търкаля до края
на разклона за манастира се тръгва не в дясно между оградите а в ляво, след около 50м са знаците защото главния път се губи а пътеката започва в дясно, има 2 клона на земята и хайлонова увивка на един храст, а също и самата пътека си личи че е използвана. Влизайки по нея вече няма 2 мнения накъде се кара и така до края - Дяволския мост
другата е пак от същото начало (разклона) но направо, тя, разбира се, е по-интригуваща, най-малкото защото оставихме слоя от 2педи листа и махнахме само големите дървета и клони.
Остана 1 единствено дърво да препречва пътеката (може да се мине без да се слиза) но то е защото над час ни валя дъжд и накрая (към 5ч) взе да ни омръзва
иначе терена е перфектен, преди да завали всичко беше сухо и сега както поне там няма никви трънки и пошибалки това ще се кара до Май-Юни (докато не изсъхне Витоша)
после друснахме по една пица с бира повечето и така, в най-скоро време очаквайте зова на бойната тръба да разтъпчем конете из онова място :D
Аватар
screamBoy

Мнениеот MOD » Пон Апр 12, 2004 9:22 pm

Да.
Разбира се, че ги почистихме ... без главната пътека от Манастира
За една група добре екипирана ( 2 триона, 2 брадви и половина ( моята брадва я броя за половина - мнооогооо тъпа милата , ей :D:D), 2 лозарски ножици, метли ...) и с достатъчно количество ентусиазъм .. какво би могло друго да се очаква ?:?: ;):D:D:D
Махнахме всички ( без 2 ) паднали дървета, окастрихме гадните трънки и шипки .. разкарахме от няколко места шумата ...

Пътеката, която не намерихме последния път е мнооогоооо яка .. направо е манияшка - почти няма камъни по нея, доста е скоростна на моменти .. и в момента е в добро състояние :D

Освен всичко друго , днес ни и валя .. ама който го е страх от мечки да не ходи в гората .. са казали старите българи ...
Като цяло прекарахме много приятно, а и свършихме много полезна работа ...

.. и разбира се завършихме на бира в Младост 1 :D:D:D:D

MOD

Мнениеот Avid » Чет Апр 15, 2004 1:06 pm

Та не разбрах как се стига до тази пътека?
Човек е изобретателен. Когато не може да се освободи от някой недостатък, започва да го култивира съзнателно. И със самия факт, че е вече искан, недостатъкът му добива и за него, и за другите вид на качество.
Avid

Мнениеот Admin » Чет Апр 15, 2004 8:14 pm

[quote="Avid"]

Та не разбрах как се стига до тази пътека?
[/quote]

Тайна! Ако дойдеш с мен в събота, ще видиш! ;):D
Иначе, аз като я мина, ще я опиша и като маршрут, то е ясно.
Аватар
Admin

Мнениеот Harka » Чет Апр 15, 2004 8:38 pm

Нямам търпение и аз да я пробвам.Предполагам, че до другата седмица отново ще съм на линия, за да караме (Admin-e?:):D).Раната ми почти зарастна-остана само в косата един участък и китката ми, която още ме боли като стисна нещо.
Аватар
Harka

Мнениеот MOD » Чет Апр 15, 2004 10:44 pm

тази събота къде и в колко ще се видим ?
Разбира се, при условие, че времето е добро ( имам предвид да не вали )

MOD

Мнениеот Admin » Пет Апр 16, 2004 8:14 am

Извинявам се на всички, които евентуално съм подвел, но утре (събота) няма да мога да карам.:( За съжаление и другиден също. То майче и времето ще е гадно, ама ще ви стискам палци да е хубаво! ;)
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Архив