Чао, чао, горички...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Авг 22, 2006 9:33 am

[quote="kotka12"]

@TOYAGA $ Ноемврийски

Я да не обсъждате експертно лекарско мнение относно терапията по повод Penis Minimus Dolorosa:D на пациента Октанчо:)
:beer::beer::beer:
[/quote]
:D:beer:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот Гост » Сря Авг 23, 2006 11:46 am

[quote="bikerider"]

Абе байно, ти някога живял ли си сред природа?[/quote]
Живея на 20 метра от гората.И така от 15 години...:)

[quote]Някога ходил ли си на лов за храна, кожи и прочие?[/quote]
Не.Но имам желание.

[quote]Някога спал ли си в пещера с една животинска кожа?[/quote]
Не.Но имам желание.:)

[quote]Някога секъл ли си дърва за огрев???[/quote]
Аха.

[quote]Някога налагало ли ти се е да се прехранваш 100% в природата?[/quote]
Не.

[quote]Я помисли малко преди да бълваш параноидните си тъпотии...[/quote]
Убре дебре!:D

[quote]защо аз да съм ционист? ...защо аз да съм масон?...[b]да съм говорил за нов световен ред?[/b][/quote]
Да.Непрекъснато възхваляваш новия световен ред и как света се "променял".

[quote]Къде те пипне човек, къде издишаш... болна история... ти си за лудница, моето момче... дори не разбираш думичките дето ги употребяваш...[/quote]
Добре амиго, щом казваш!
:rofl:
ПС:Продължавай да делиш хората от природата, цикли си на едно място и чакай прогреса.Успех!:crazy:
Гост

Мнениеот bikerider » Сря Авг 23, 2006 12:44 pm

Ами като имаш желание, хайде ПЪРВО пробвай и тогава бъди толкова уверен. Прекарай два месеца из пущинаците и тогава говори.

Глупав си и ще си останеш глупав - непрекъснато се люшкаш между добро и зло, между истина и лъжа, между възхваляване и пълно отрицание... аман от тъпия ти монизъм!

мип-мип... :)

Edit:
[quote]
цикли си на едно място
[/quote]

добре са ти промили мозъка... :rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Сря Авг 23, 2006 1:04 pm

[quote="bikerider"]

Прекарай два месеца из пущинаците и тогава говори.[/quote]
И да го направя, това няма да промени факта, че ЧОВЕКА И ПРИРОДАТА СА ЕДНО ЦЯЛО.Ти това не можеш да разбереш.Аз не съм човек на крайностите и точно на мен най-малко можеш да ми говориш глупостите си.Айде със здраве и дано се оправиш.
Гост

Мнениеот bikerider » Сря Авг 23, 2006 2:04 pm

Свободно! Поправи се...

Edit: и иди го обясни това на хората от Смолянско, които ще имат работа... обясни им, че ЧОВЕКА Е ЕДНО С ПРИРОДАТА и как трябва да не се строи комплекса... :crazy:

[quote]
Аз не съм човек на крайностите
[/quote]

Мда, освен това си и безочлив гьонсурат...
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Пет Авг 25, 2006 9:50 am

[quote="bikerider"]

и иди го обясни това на хората от Смолянско, които ще имат работа... обясни им, че ЧОВЕКА Е ЕДНО С ПРИРОДАТА и как трябва да не се строи комплекса... [/quote]
Да, бих им го обяснил.Вече казах, за да се направи нещо добро не е нужно то да стане с цената на нещо зло.Това , че временно ще имат някаква работа и ще ги експлоатират отново не променя и няма да промени факта, че ЧОВЕКА И ПРИРОДАТА СА ЕДНО ЦЯЛО!

[quote]Мда, освен това си и безочлив гьонсурат...[/quote]
а ти си с блокиран мозък!
:lol:
Гост

Мнениеот did » Пет Авг 25, 2006 10:12 am

[quote="Nlghtwolf"]

зрън дрън... ЧОВЕКА И ПРИРОДАТА СА ЕДНО ЦЯЛО!
[/quote]

Да, има и такива хора, които са едно цяло с природата, даже повечето родопчани са такива, но ти не си от тази порода.

Тези хора по правило вярват преди всичко на себе си - на собствената си глава и собствените си две ръце, щото в природата лидерите не помагат. Те са земни хора и не правят неща, от които няма ясен смисъл. Те предпочитат да следват някой див заек, отколкото някой див фюрер. Теми като "как се реже и пуши пура" ВЪОБЩЕ не ги вълнуват. Те си имат много основателна причина да не се вълнуват от глупости - имат си работа, която природата постоянно им създава. Тези хора ще се радват ако видят, че новият комплекс им помага да живеят по-добре, даже може и да изпушат по една пура там, да пият по една ракия. Те обаче могат да се възпротивят много по-адекватно срещу такъв проект от писането във форум за планинско колоездене, ако решат, че има смисъл да се прави.

Ти си точно на другия полюс.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Авг 25, 2006 10:22 am

[quote="did"]

[quote="Nlghtwolf"]

[/quote]

Те предпочитат да следват някой див заек, отколкото някой див фюрер. [/quote]
:thumb::thumb::thumb::beer:
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот kotka12 » Пет Авг 25, 2006 10:25 am

ХАХАХХАА
о нееееееееееееееееееее
did отново е право в десятката:)
Ама как си го овладял тоя словесен вариант на ляв прав с дясно кроше в брадичката:bigeyes:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Гост » Пет Авг 25, 2006 10:40 am

[quote="did"]

[quote="Nlghtwolf"]

[/quote]

Да, има и такива хора, които са едно цяло с природата, даже повечето родопчани са такива, но ти не си от тази порода.

Тези хора по правило вярват преди всичко на себе си - на собствената си глава и собствените си две ръце, щото в природата лидерите не помагат. Те са земни хора и не правят неща, от които няма ясен смисъл. Те предпочитат да следват някой див заек, отколкото някой див фюрер. Теми като "как се реже и пуши пура" ВЪОБЩЕ не ги вълнуват. Те си имат много основателна причина да не се вълнуват от глупости - имат си работа, която природата постоянно им създава. Тези хора ще се радват ако видят, че новият комплекс им помага да живеят по-добре, даже може и да изпушат по една пура там, да пият по една ракия. Те обаче могат да се възпротивят много по-адекватно срещу такъв проект от писането във форум за планинско колоездене, ако решат, че има смисъл да се прави.[/quote]
Е, и? Това оправдава съсипването на природата? Разделя човека от природата? Щели да се "възпротивят"??!! Момче, върни се поне мислено в България, тук НЕ Е Германия. Никой няма да се възпротиви, тези хора са бедни, полугладни и наплашени. Никой няма да се възпротиви, просто ще се примирят и ще се подведат на обещанията за работа и по-добър живот. Времето ще мине, ще видят, че са излъгани, но гората тогава НЯМА кой да я върне! Разбра ли, дървена главо?

[quote]Ти си точно на другия полюс.[/quote]
Кой по-точно?
Гост

Мнениеот Гост » Пет Авг 25, 2006 10:44 am

[quote="NovemberCharlie"]

[quote="did"]

[quote="Nlghtwolf"]

[/quote]

[/quote]
Кво се смееш бе д***л? Оня казал няква простотия и дай да се видим и аз колко съм прост, нали? Същия този "фюрер", ако това словоблудство има предвид Волен Сидеров, ще осигури на тези хора по-добър живот!Ти трябва да си прекалено т*п, за да не виждаш кой ги краде най-много и се облагодетелства на техен гръб-това е ДПС начело с циганина Доган.
Гост

Мнениеот did » Пет Авг 25, 2006 10:45 am

[quote="Nlghtwolf"]

Е, и? Това оправдава съсипването на природата? Разделя човека от природата? Щели да се "възпротивят"??!! Момче, върни се поне мислено в България, тук НЕ Е Германия. Никой няма да се възпротиви, тези хора са бедни, полугладни и наплашени. Никой няма да се възпротиви, просто ще се примирят и ще се подведат на обещанията за работа и по-добър живот. Времето ще мине, ще видят, че са излъгани, но гората тогава НЯМА кой да я върне! Разбра ли, дървена главо?
[/quote]

Явно и понятие си нямаш какви хора живеят в Родопите, щом си решил, че някой може да ги поведе като лидер на някаква борба, каквато и да е каузата. Те нито са полугладни (даже по-здравословно от нас се хранят), нито пък са наплашени. Те са горди хора, на които ако наприказваш подобни глупости, ще ядеш шамари.

[quote]
[quote]Ти си точно на другия полюс.[/quote]
Кой по-точно?[/quote]

северния
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Пет Авг 25, 2006 10:46 am

[quote="kotka12"]

ХАХАХХАА
о нееееееееееееееееееее
did отново е право в десятката:)
Ама как си го овладял тоя словесен вариант на ляв прав с дясно кроше в брадичката:bigeyes:
[/quote]
Овладял е "публичната излагация" според мен.:rofl:
Гост

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Авг 25, 2006 11:21 am

[quote="Nlghtwolf"]

[quote="did"]

[quote="Nlghtwolf"]

[/quote]

[/quote]
Кво се смееш бе д***л? Оня казал няква простотия и дай да се видим и аз колко съм прост, нали? Същия този "фюрер", ако това словоблудство има предвид Волен Сидеров, ще осигури на тези хора по-добър живот!Ти трябва да си прекалено т*п, за да не виждаш кой ги краде най-много и се облагодетелства на техен гръб-това е ДПС начело с циганина Доган.
[/quote]
Мип-мип:rofl:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Гост » Пет Авг 25, 2006 11:24 am

[quote="Nlghtwolf"]

[quote="did"]

[quote="Nlghtwolf"]

[/quote]

[/quote]
[/quote]
[/quote]
Няма какво да кажеш нали? Като ти се губят думите заигравка с емотиконите изглежда единствения вариант.
Гост

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Авг 25, 2006 11:29 am

[quote="Nlghtwolf"]

[quote="Nlghtwolf"]

[quote="did"]

[quote="Nlghtwolf"]

[/quote]

[/quote]
[/quote]
[/quote]
Няма какво да кажеш нали? Като ти се губят думите заигравка с емотиконите изглежда единствения вариант.
[/quote]
Не единствен, но достатъчен:D
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Гост » Пет Авг 25, 2006 11:31 am

[quote="Nlghtwolf"]

[quote="Nlghtwolf"]

[quote="did"]

[quote="Nlghtwolf"]

[/quote]

[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Не единствен, но достатъчен:D
[/quote]
Не и за мен.При мене не минават.
Гост

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Авг 25, 2006 11:33 am

[quote="Nlghtwolf"]
[/quote]
Дреме ми какво ти минава в подчерпния вакуум.
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Гост » Пет Авг 25, 2006 11:34 am

[quote="Nlghtwolf"]
[/quote]
Дреме ми какво ти минава в подчерпния вакуум.
[/quote]
Само ти казвам.Да не се излагаш.
Гост

Мнениеот kotka12 » Пет Авг 25, 2006 1:56 pm

[quote="Nlghtwolf"]
Същия този "фюрер", ако това словоблудство има предвид Волен Сидеров, ще осигури на тези хора по-добър живот[/quote]

и КАК аджеба ще стане това?????
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Lubo » Пет Авг 25, 2006 2:04 pm

Много рядко могат да се срещнат по-промити мозъци от Вълчо...... но природата колкото и перфектна да е прави грешки.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот bikerider » Пет Авг 25, 2006 2:31 pm

@Дитц:
Спасителю, иди да им го кажеш това на родопчани, ама не ми тегли локуми тука какъв си мъж и как искаш да им го кажеш. Иди им го кажи, направи митинг и почни да викаш по микрофона.
Дотогава ни спести дитирамбите си, щото си въздух под налягане и нищо повече...
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Чет Мар 15, 2007 5:51 pm

Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот PtD » Чет Мар 15, 2007 7:33 pm

Сакън, право дърво да не остане! :(!: M**herfu**ers!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот TOYAGA » Чет Мар 15, 2007 7:48 pm

И тва е мноо готино...

... няма никаква опасност за населението и околната среда от Цалапица и община Родопи, ако бъдат приети 200 хиляди тона боклук от София

:rofl: :rofl: :rofl:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот PtD » Чет Мар 15, 2007 10:38 pm

Преди протестиращите да освободят пътя, зам.-директорът на областната дирекция на полицията Валери Банинкин се опита да ги разпръсне. Той обясни на хората, че за да блокират пътя, трябва разрешение по закон, който в момента те нарушават, а наказанието за инициаторите е до една година затвор.

Сигурно е нямало таксита, в противен случай всичко щеше да е законно :popcorn:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Предишна

Назад към Други