[quote="Velio"]
[quote="bluskanie"]
[quote="Velio"]
Няма да има много катерене с колелото, но де да знам. 185 см съм висок и тежа 72 кила. Ако има някой с подобни размери и кара тая рамка, ще се радвам да каже с какъв размер е и как се чувства
[/quote]
Аз съм горе долу с твоите размери, малко по-висок и имах 17 инчовата НТ2. Само дето не я използвах за въртене и ми беше ВИСОКА

Мисля, че 17 ще ти е екстра за целите ти. От друга страна щом казваш, че САМО ще въртиш на равно... 19 няма да ти е висока... Въпрос на избор, но по-удобна си е 17. Повече свобода дава някак...
[/quote]
Май пак ще се вкарам в дилемата
Аз обичам да се спускам, но проблема е, че тука няма къде. Иначе където видя нанадолу със сигурност ще пускам колелото да върви колкото може. В крайна сметка - ако взема по-големия размер ще ми е по-добре при въртене наравно и нагоре, но надолу няма да е толкова удобно? И обратно - ако взема по-малкия ще е по-добре надолу?
[/quote]
Бе щом те влече да се спускаш... 17 е за теб. Ще ти е по-удобна и за малки скокчета, които са неизбежни при нанадолно
А, ако се колебаеш много... иди в някой магазин и яхни някоя 17-ка сглобена... после яхни и една 19-ка... и реши