Поредния избор на байк...Драг ЗХ5 или Спринт Делта

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Поредния избор на байк...Драг ЗХ5 или Спринт Делта

Мнениеот mar1n3r0 » Сря Авг 30, 2006 11:39 am

Привет, нов съм във форума но чета с интерес темите които се разискват.Ще ви помоля да ми помогнете с избора на колело като се колебая между новите модели на Драг ЗХ5 и Спринт Делта.
Това за което ще се използва байка е предимно Фрийраид.Очаквам мнения като вариант е и Рам НТ 1, макар и да не съм им голям почитател :) все пак ще се радвам и ако някой ми разясни технологията на този SRAM 3.0 и какво по-точно представлява това съотношение 1:1 което пищат на сайта им.
Благодаря предварително :)
mar1n3r0

Рейтинг: 1200

Мнениеот bluskanie » Сря Авг 30, 2006 11:46 am

Кога ли някой учЕн ще ни разясни, какво точно е това Freeride, за да ползваме тая думичка само по предназначение...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Авг 30, 2006 1:23 pm

[quote="mar1n3r0"]

Привет, нов съм във форума но чета с интерес темите които се разискват.Ще ви помоля да ми помогнете с избора на колело като се колебая между новите модели на Драг ЗХ5 и Спринт Делта.
Това за което ще се използва байка е предимно Фрийраид.Очаквам мнения като вариант е и Рам НТ 1, макар и да не съм им голям почитател :) все пак ще се радвам и ако някой ми разясни технологията на този SRAM 3.0 и какво по-точно представлява това съотношение 1:1 което пищат на сайта им.
Благодаря предварително :)
[/quote]
От всичко изброено само РАМ-а и то по-скъпия вариант НТ ІІ става за по-агресивно каране, но не и за Фрирайд. Другите са САМО са ХС.До колкото на мен ми е известно 1:1 означава, че мърдаш палеца 1 мм и дерайльора мърда 1 мм. Може би Симо ще ти даде повече подробности.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот mar1n3r0 » Сря Авг 30, 2006 7:41 pm

Извинявам се за невежеството ми, за ХС ставаше въпрос не за Фрирайд.И все пак с какво моделите на РАМ превъзхождат тези от същия клас на Драг и на Спринт,интересно ми е тъй като изчетах доста теми и забелязах изразен афинитет към Рамовете който все още не мога да си обясня, предполагам заради повърхностните ми знания на този етап.Ще се радвам да ми препроъчате обосновано модел измежду трите които посочих в поста си.:beer:
mar1n3r0

Мнениеот bluskanie » Чет Авг 31, 2006 1:42 pm

[quote="mar1n3r0"]

Извинявам се за невежеството ми, за ХС ставаше въпрос не за Фрирайд.И все пак с какво моделите на РАМ превъзхождат тези от същия клас на Драг и на Спринт,интересно ми е тъй като изчетах доста теми и забелязах изразен афинитет към Рамовете който все още не мога да си обясня, предполагам заради повърхностните ми знания на този етап.Ще се радвам да ми препроъчате обосновано модел измежду трите които посочих в поста си.:beer:
[/quote]

Бе божа работа... мен лично никой не може да ме убеди, че вложените части на един РАМ с цена 700лв, са по-качествени от вложените в един Драг от 700лв. Друг е въпросът, че Рам е единствената българска марка, която бих ползвал. Това внушение идва можеби от факта, че най-евтиния модел на РАМ струва 630лв и е сравнително прилично ХС возило. За евтините драгове няма да говоря... Въпрос на личен избор и суета ;)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот mar1n3r0 » Чет Авг 31, 2006 4:47 pm

Така... последен въпрос, голяма ли е разликата между вилките Suntour XCM-LO 100mm и Judy SL Travel 100mm става въпрос за ХС каране и ако има разлики то в какво се състоят те за да мога да си направя преценка :spin:
mar1n3r0

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ