Болно коляно

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Newone » Вто Апр 13, 2004 10:03 am

@admin
Напълно те подкрепям за автоматите.По Viasat Explorer дават няколко пъти кадри от Трансалп Челиндж и ми се е набило в главата как един състезател се строполи в еин поток.Е, аз не смятам, че съм по-добър от него8) и най-вероятно някое такова падане ще ми се случи пред камион, автобус или от някоя пропаст:xx(::xx(:По-добре да го даваме по-спокойно, все пак някои елементи от екипировката са прдимно със състезателна насока:8D:
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Вто Апр 13, 2004 9:36 pm

То си е до човек. Аз отлично съзнавам предимствата на автоматите, особено за ХС - не само за състезателно, а и за любителско каране. Ако имах отделни колела за спускане и за ХС, второто щеше да е с автомати. Ама сега, тъй като си имам едно, а през лятото все пак повече се спускам, и особено като се знам какъв забележителен стил на падане имам, не ме блазни мисълта да си връзвам краката. :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Majnata » Сря Апр 14, 2004 5:17 pm

Problema e v istostovaneto na krakata taka che stoj si v kyshti pone dve sedmici az taka se opravih ama tova oznachava ot legloto pred televizora -na kanapeto i posle obratno - naj dylga razhodka e do hladilnika ili toaletnata.
Lekarite i kakvi li ne lekarstva ne pomagat no hrani pomagat
nabliagaj na pileshko i teleshko bez maznini i bez da e pecheno ili pyrzheno a vareno i zadylzhitelno sys salata bogata.
proteinite pomagat syshto az polzvah biogame 82% a syshto i 84% poveche procenti vrediat.
A i piat se proteinite tri pyti na den no pri teb po dva pyti e po dobre.
Sled kato minat dve sedmici ne pij proteini plz.
Majnata

Рейтинг: 1200

Мнениеот ivan7 » Сря Апр 14, 2004 9:34 pm

Zdravejte

1.Njakok ot vas dali polzwa specialni ortopedi4ni nakolenki koito sa prednazna4eni da pazjat stavata ot pretovarwane; ne ot onezi koito prosto pazjat ot travma pri padane...

2.Kolenete - dobre- 6te seopravjame; az oba4e kato na4inae6t sym
pritesnen mnogo 4e ne moga da svikna sys sedalkata - da ne govorim
za mnogo4asov pohod - molja za syweti
ivan7

Мнениеот Admin » Сря Апр 14, 2004 9:50 pm

[quote="ivan7"]

Zdravejte

1.Njakok ot vas dali polzwa specialni ortopedi4ni nakolenki koito sa prednazna4eni da pazjat stavata ot pretovarwane; ne ot onezi koito prosto pazjat ot travma pri padane...

[/quote]

За седалката първо потърси с търсачката - ще намериш не една и две теми. Пък после, ако има нужда, питай в друга тема, че тук ако трябва да го разискваме това, ще се отклоним доста.
Не съм виждал някой да кара с такива "наколенки", мисля, че не е добра идея. Иначе аз ползвам такава ортопедична скоба за китката, но само надолу и само понякога. Нагоре само ми запарва китката и още по-бързо ще ми докара ревматизъм. Предполагам, че това би се отнасяло и до коляното, с тази разлика, че то винаги се движи.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот ivan7 » Сря Апр 14, 2004 10:05 pm

Ami na men gi prepory4a sporten lekar; verojatno sa efektivni, a dokoloko udobni - dano da se nameri njakoj wyw forum-a da spodeli ako ima takyw opit..
ivan7

Мнениеот mus » Сря Апр 14, 2004 11:15 pm

[quote="ivan7"]

Zdravejte

[/quote]

Такива наколенки се слагат в краен случай,защото отслабват ставите:(Няколко месеца носех такава и после коляното ми се свиваше когато си поиска:D
mus

Предишна

Назад към Архив