За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
моите лични впечатления са, че повечето хора които пишат бъгаво имат по-скоро нагласата "4е кжо ми пука, нали ме расбират" от колкото "низнам каде да про4ита как се пише правилно"
Идеята и сайта са супер!Мен лично много ме кефят и ми напомнят до някъде за бившото училище:evil:.
Браво:beer:!!!
[b]Edit:[/b]
[quote="Charger92BG"]
Аз си пиша грамотно:look:
[/quote]
то хубово пишеш грамотно...ама пунктуацията ти куца малко:D, всъщност не е така, не може да куца като воабще я няма:rofl::rofl::rofl:!!!
[size=67]Какви бъзици могат да стават в тази тема, за всяка грешка оценка...[/size]:D
говоримия език и неговото графично представяне не са мъртва, фиксирана, подчинена на някакъв гласуван закон материя
предричам на всеки невярващ в това понижено настроение, депресия, скъсен живот и всичките други ефекти от социалната глупост
говоримия език и неговото графично представяне не са мъртва, фиксирана, подчинена на някакъв гласуван закон материя
[/quote]
да, но без стандарти света отива към Вавилонски хаос...
странен човек си, ем си фен на световната религия, на обединеното човечество, ем протестираш срещу стандартите... малко си в противоречие, ама ти си знаеш как се оправяш...