Atari написа:Ако някой не ги е намерил - на долният линк има руски военни топографски карти на България, които са (по вътрешна информация, непроверена) фотокопия на българските топографски карти 1:50 000, но с преведени условни знаци.
Топографски карти
Тегленето е малко куцо, но тук съм качил и разграфката, така че по-лесно да се ориентирате какво ви трябва. Доста по подробни са от американските. Особено по отношение на релефа.
Atari написа:Хм, София не е ли в квадрант К-34-59-2, а другата част в К-34-47-4...
Yavkata написа:Браво! Пътищата наистина са мнооооого, мноооого променени, но пък котите са си актуални, така , че човек може да си извади денивелацийките и да се подготви психически за това което го чака
mulltex написа:А аз да питам един смартфон може ли да отвори нормално тези карти, които са в gif формат?
Може ли някой да пробва, че се чудя дали да си копувам такова телефонче и да го ползвам и за тази цел
mrav4o написа:Абе преятели мой съвет е да си дръпнете от нетаGoogle Earth.Много е точна тая карта и е много добра.
mulltex написа:А аз да питам един смартфон може ли да отвори нормално тези карти, които са в gif формат?
PtD написа:mrav4o написа:Абе преятели мой съвет е да си дръпнете от нетаGoogle Earth.Много е точна тая карта и е много добра.
А дали не ти убягва леката подробност, че за да я ползваш, трябва да имаш интернет, а?
Сашо написа:PtD написа:mrav4o написа:Абе преятели мой съвет е да си дръпнете от нетаGoogle Earth.Много е точна тая карта и е много добра.
А дали не ти убягва леката подробност, че за да я ползваш, трябва да имаш интернет, а?
Картите от Google Earth могат да се изтеглят и разглеждат офлайн със SAS.Планета http://sasgis.ru/, след което и да се запишат като png или каквото ви трябва.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта