[quote="Crimson"]
[quote="F1-MAN"]
[quote="klmn"]
[quote="F1-MAN"]
[quote="Teodor40"]
[quote="RAM-FR"]
ЧАЛГАРИТЕ ВЪН !!!!
[/quote]
Нека не бъдем толкова критични

най-малкото защото рано или късно всички прослушваме поне малко
[/quote]
А така. За мен това са предрасъдъци, опити да за добиване на интелЕгентен вид, щото ония дето слушали чалга били тъпи. Ама заради това ли трябва да се отричат всичките песни, свързани с този стил? Защото в чалгата има много видове песни. Има разни красиви балади, примерно Ангел в нощта на Емилия, разни песни като Не вярвам на Деси Слава и т.н. ..
[/quote]
чудно ми е дали курветата Изпълняващи подобни "песни",биха имали същия успех ако не изглеждаха така..

:popcorn:
[/quote]
Ми Азис не ме кефи особено как изглежда, ма си пее убаво човекът
Пък Глория и Камелия пак са се слушали преди 7-8 години, когато не са изглеждали като сега.
Да не говорим че Лили Иванова отдавна е задминала всичките чалга изпълнителки по пластични операции.
Интересно ми е каква част от хората, дето казват че текстовете в чалгата били тъпи разбират хубаво какво се пее в чужди песни, които слушат и им харесват. И какво означава, че един текст е стар, да не би Wind of Change да е актуална? Минали са 16-тина години от събитието, поради което е писана и въпреки това ще се помни завинаги.
did, може, може да бъде чута дори от изпълнителки като Камелия, която изпя НА ЖИВО много хубави песни, като Йовано Йованке например
[/quote]
Мдам, прав си!!! В текстовете има много виц и идея карат ме да се чуствам като след 34376745 епизод от дързост и красота.
[/quote]
Е айде като си такъв упорит кажи българска музика по-качествена от "чалгата"? Ъпсурт ли? Техните текстове са мнооогооо "смислени" наистина! Факт е, че все повече хора възприемат чалгата и вече те не са само от прослойката на шофиорите трябва да ти говори нещо. Да има много "чалга" бози но смея да твърдя, че хитовете по чуждестранните телевизии са с много по-тъпи и еднообразни текстове!
F1-MAN

добре го обясни а тези дето не слушат чалга се аргоментирах перфектно с по една псувня понеже са много над това

или няма какво да кажат вече...