от axelmax » Сря Сеп 20, 2006 9:14 am
[quote="Manos"]
Здравейте! Разглеждах доста и се спрях на три колела. Днес ходих да ги видя и сега съм на кръстопът защото не знам кое да избера. Първият модел е Sprint Apolon - оборудването му е стандартно, като разликите са че вилката е RST Gilla T6 и се разбрах с продавача да смени задния дерейльор с Deore. Цената на това колело е 400лв. Другите два модела са на DRAG, като първият от тях е Ontario Team Edition, а втория е ZX5. Разликите им са няколко - дисковата спирачка на Ontario-то е Tektro, докато тази на ZX5-a e Shimano BR-M495, Ontario-то е със заден дерейльор Altus, докато ZX5-а е с Alivio. Другите неща при Ontario-то са Acera а при ZX5-а Alivio. Другото може би по-съществено е, че чашките при ZX5-а са полуинтегрирани, което, както продавача ми обясни, било по-добре тъй като се предпазвали по-добре. Но едно нещо което ми направи впечатление при ZX5-a е, че командите и лостчетата за спирачките са отделни. Продавача каза, че така било по-добре тъй като ако се счупи нещо няма да се налага да се сменят целите команди. Незнам за това, но определено изглежда по-добре като са комбинирани. И накрая най-важното нещо - цената на ZX5 е 618лв, а тази на Ontario Team Edition е 489лв. Надявам се да отделите малко време и да ми помогнете да избера. Благодаря предварително на всички отзовали се:angel2:
[/quote]
имаш ПМ с една оферта
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"