[quote="mite_pascoff"]
За сравнение конкретно между Роко и Фокс не мога да ти кажа, защото не съм карал втория но мога да сравня роко-то със МетАл-а на Маниту
Единственото предимство на Метел-а е наличието на (работеща) платформа пред липсата на таква при Роко-то - вижда се дори с просто око докато въртя как рамката се клати ... друг е въпроса колко това се усеща при каране, все още си правя големи преходи с много въртене без да съм забелязал някаква съществена разлика ...
за предимствата на Роко-то да спомена ли

- вози по-меко и мазно, обира много по-добре малките неравности, не се спича когато е студено или в началото на каране, по-пъргав и "жив" е (метел-а ми е леко муден), гълта (или по-точно засмуква) дропове и скокове като какичките на околовръстното шнура на някой тираджия

... с 2 думи -> Роко-то работи по-добре но няма платформа ... най-важното за мен е че успях да балансирам работата на предницата и задницата (66ръцъ + роко) и като цяло колелото се държи по-добре от преди ... не че Метел-а не работеше но се получаваше дисбаланс между предницата и задницата ...
аа, забравих да кажа, че освен рибаунд и прелоад (както е и при метел-а) роко-то има и настройка на компресията (хидравлична) и може да се променя налягането на въздушната камера, с което може да променяш доста работата на шока ... освен това и цената му не е висока и е сравнима с тази на dhx-a примерно
[/quote]
Ако не е тайна майна за кви кинти си гоФориме за рокото може и на лс да кажеш:beer: