от elfa » Пон Окт 02, 2006 3:40 pm
[quote="did"]
След последните изяви на moskvi4 си мислех, че обгазяването на Сливен с тъпоцилсулфат е било инцидентно явление от полигона на Карандила и ветровете ще го разнесат бързо.
Явно обаче е по-вероятно вятърът в Сливен ще спре, отколкото moskvi4 да пусне смислена тема.
[/quote]
В последно време много от постовете ти ме забавляват много:D!Но тъй като съм от Сливен искам да се защита малко относно обгазяването:^:!Въпросното обгазяване е в Сливен, квартал Клуцохор...Това е 100% цитат на Uvex - "Ние тук, в Клуцохор, сме най-големите изроди":rofl:!Но всъщност той не е изрод(Uvex-a), но има необмислени постове;), просто си нямате на представа какви екземпляри ги има там...
В центъра(където живея:^:) нещата са по други, вятър не духа толкова, обгазяване няма, абе по-нормални сме си тук:D!
P.S.:И само още едно нещо, did, от поста ти си вадя едно, не 100%-во мнение, че мислиш, че тук духа много вятър, не е така, не духа толкова много:D!След няколко дена ще съм в София и ще видя как ви е канкуренцията с вятъра;)...