[quote="gnao"]
Привет, имам въпрос: каква се очаква да бъде ползата от тази анкета? Какъв ефект би имала, и къде?
Друг е въпросът, че както е формулирана, е все едно да се анкетират мечки дали обичат мед

Ами ако съм твърдо "за" велоалеите в София, но виждам недостатъци в инициативата на сдружението? Кой отговор е моят?
[/quote]
100% си прав за всичко, gnao. Просто като преглеждах форума - нов съм - и гледах какво се е казало по темата, ми се стори смешно да питам маунтин-байкъри дали искат велоалеи. Не пропагандирам за "За Земята" , просто те са подели тази инициатива от преди две години и е гот, че някой прави нещо, но пък и активните карачи можем да сме малко по-активни. Въпросът е тотално манипулативно формулиран, не съм се опитвал да го крия. Но се радвам, че някой реагира толкова точно. Резултати от такава анкета няма как да представя никъде,а за съжаление до парламента и със сериозна анкета надали ще го докараме. Така че благодаря за отговора ти и питам - би ли се включил в подобни инициативи? Фондация ЕкоОбщност събира подписка в подкрепа на проекта на "За Земята", например, за който подробности наистина не знам, но днес се каня да ги питам.