Bender починал !?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Bender починал !?

Мнениеот dbd » Пет Окт 06, 2006 1:08 pm

dbd

Рейтинг: 1238

Мнениеот bluskanie » Пет Окт 06, 2006 1:14 pm

Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Пет Окт 06, 2006 1:18 pm

Тъпичко чувство за хумор.

Не че Бендер някога е можел да кара, ама не го погребвайте толкова бързо.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Nazgull » Пет Окт 06, 2006 2:19 pm

[quote="did"]

Не че Бендер някога е можел да кара, ама ..
[/quote]

Не богохулствай!:nono:

:rofl:
дойчен комунистен мит трабантен

Последната промяна е направена от Nazgull на 29 Апр 2007 12:39; мнението е било променяно общо 17928 пъти
Аватар
Nazgull

Рейтинг: 1700

Мнениеот bluskanie » Пет Окт 06, 2006 2:22 pm

Ма как го разбрахте дали можел да кара, като никога не сте го виждали да кара...? Може да е "маста" по ХС трасетата...:D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Morpher » Пет Окт 06, 2006 4:26 pm

[url=http://www.mehmed.hasan.swellserver.com/news/top_stories/auto80.php]Уааа...и Мехмед Хасан починал... :([/url]
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот Shady™ » Пет Окт 06, 2006 6:56 pm

[quote="dbd"]

http://www.josh.bender.the.most.popular ... auto80.php
[/quote]

Т* е*а м*айката...

@did

Да бе неможе да кара... Ти си ааа (аре че правото на звездички ми свърши да не казвам...)...

Какво означава това по дяволите ? Че не е ПРО на десен/лЕв завой ? Или че неправи ДейВ Мира СтайлинГ на ДЖ ? Или че не минава софия кулата за 5мин ? Той си дропи пича, ама нещо му куца. Ти и 1% от дроповете няма да му метнеш... Критикувай си някой на твойто ниво... Като се метнех от 17м(+50см отгорена неговите)І и ги приземиш с БокСер и гуми 2.1 (че нали да е леко и про :rofl:) e тогава седни да говориш глупости... ДА липсва му техника ама не се отказва и не се плаши нали ? Не е путьо...

ПС: Ти па кво про си нямам думи... :bowdown: :clap:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот x6x » Пет Окт 06, 2006 7:32 pm

Shady,много насериозно взе изказването на did :)
Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Окт 06, 2006 7:46 pm

Shady,земи се спри,замисли се.Полезно е.
Почваш да ме дразниш неадекватните ти теорий.
И за да ти натриа носа,само ще ти споделя,че Бендер не е единствения човек мятал ~17 метра.Един швед,не със Супер Монстър,не с Райз Биг Фут,ами с простите ти "Про" "Рейс" три осмака.Лелееее колко е просто момчето,че кара и се мята повече от Бендер!Богохулство(Бендерохулство)!

Земи се скрий,ако нямаш нищо против.

П.п. вече се повтаряш.Всеки който не ти изнася,го изкарваш фукащо се "про"(ти въобще знаеш ли кво значи това,или просто те кефи?).
От колко време пишеш тук,колко пъти ти е писал дид и ти на него и пак,и пак ти му пишеш все едно...абе кво се хабя!Троши се.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот yahutu » Пет Окт 06, 2006 7:55 pm

shady е прав
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Окт 06, 2006 7:58 pm

[quote="yahutu"]

shady е прав
[/quote]

Епа я съм седнал,а пък Асен е легнал.И са ко прайм?
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот EmZo » Пет Окт 06, 2006 8:11 pm

Чкаме снимки на Дид, скачащ 17 метра и пеесе саниметра.

(иначе нема к'во да ми се прай на големия карач)

:)
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот Liohman » Пет Окт 06, 2006 8:28 pm

Бендер- некадърен психопат.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот Shady™ » Пет Окт 06, 2006 8:43 pm

[quote="Metal_Psycho"]

Shady,земи се спри,замисли се.Полезно е.
Почваш да ме дразниш неадекватните ти теорий.
И за да ти натриа носа,само ще ти споделя,че Бендер не е единствения човек мятал ~17 метра.Един швед,не със Супер Монстър,не с Райз Биг Фут,ами с простите ти "Про" "Рейс" три осмака.Лелееее колко е просто момчето,че кара и се мята повече от Бендер!Богохулство(Бендерохулство)!

Земи се скрий,ако нямаш нищо против.

П.п. вече се повтаряш.Всеки който не ти изнася,го изкарваш фукащо се "про"(ти въобще знаеш ли кво значи това,или просто те кефи?).
От колко време пишеш тук,колко пъти ти е писал дид и ти на него и пак,и пак ти му пишеш все едно...абе кво се хабя!Троши се.
[/quote]

:clap::crazy::eek3:

Абе скачай с работещ боксер с 30-40% саг и това е... То така се прави :rofl:. С твойте теории ти си скачай...Аз ще скачам как си трябва практически... Има ралика в нещата и настройките за DH and XFR... Aма ти не ги знаеш...още. Като ги разбереш - ще видиш че съм прав. Писнало ми е да споря с хора които само ГЛЕДАТ и развиват теории...Живот и здраве като дойде деня в който ПАК ще имаш МАШИНА - ще си я направиш яко РЕЙСИНГ и искам да метнеш някой ГОЛЯМ дроп над 3м ;) (около 7-8) и да ми акжеш как е било кацането...А псоле ще ти дам с моето и ще видим с кое е било по-приятно...Мога да си заложа колелото(пред целия форум го казвам) че с меото ще е по-меко кацането. Искаш ли ? Колело за колело за залог ? Навит ? Или не ти стиска...
Аватар
Shady™

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Окт 06, 2006 9:35 pm

Ти май не само затъпя здраво след като си разпиля мозъка пред мене,ами и си станал супер нагъл.:bigeyes:
Има хора с твърдаци,който твойте "7-8" метра ги ядЪт,заедно с парцалките.
Аз обаче не съм тръгнал да се доказвам пред някой,КАМО ЛИ ПРЕД КЕЛЕШ КАТО ТЕБЕ!!!
Избивай си комплексите другаде,не ни пречи.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот bounmaster » Пет Окт 06, 2006 9:37 pm

@ Shady,
не те познавам, но въпреки това съм загрижен за теб. Ами ако MP вземе, че ти се върже?? Фащаш се на залог, в които няма чисто физически начин да бъде проверено кои печели. Единствено се използва мнението на опонента ти, който пък от своя страна съм сигурен, че ще е убеден, че не ти а той е прав. Т.е. залагаш си колелото по един доста рискован за теб начин. От чисто колегиални чувства бих те посъветвал да премислш по добре облозите си особено относно колелото си;):beer::beer::peace:
bounmaster

Рейтинг: 1200

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Окт 06, 2006 9:43 pm

В какво подяволите се превърна форума?:bigeyes:
Какви са тия свободни електрони?
Аз ли нещо си въобразявам,или пък говоря на стена(пък може и стени)?

П.п. още малко ще ви потрая,после гумата ще играе.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот bikezilla » Пет Окт 06, 2006 9:46 pm

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

did, хвърлиха ти ръкавица, и то каква...:roll2:
Аватар
bikezilla

Мнениеот Ozzie » Пет Окт 06, 2006 9:51 pm

Мммммм дааааа, тежко е човек да има идоли...
Шейди, младежо бледен, ти просто не разбра тънкия хумор на did, но се върза... И не само се върза, ами и почна да се пениш. Сам се излагаш.
[b]P.S.[/b] Да е честито новото колело на Металния.:thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Shady™ » Пет Окт 06, 2006 10:01 pm

[quote="Metal_Psycho"]

Ти май не само затъпя здраво след като си разпиля мозъка пред мене,ами и си станал супер нагъл.:bigeyes:
Има хора с твърдаци,който твойте "7-8" метра ги ядЪт,заедно с парцалките.
Аз обаче не съм тръгнал да се доказвам пред някой,КАМО ЛИ ПРЕД КЕЛЕШ КАТО ТЕБЕ!!!
Избивай си комплексите другаде,не ни пречи.
[/quote]

Ми ти явни имаш комплекси... Аз да съм тръгнал НЯКОГА да ти наливам акъл за ТВОЕТО колело ? Аз карам и си правя колелото както НА МЕН МИ Е УДОБНО, а не за да го караш ТИ и да се кефиш. Ако ис мислиш че моеото е и твое и трябва да е както ти кажеш - няма да стане...
Така ми е удобно и така ще бъде!
BTW: Ти за какво доказване гоовриш ? Аз си карам и се кефя и се доказвам на себе си... Ама ти май караш и се доказваш за пред другите :crazy: Усещаш ли разликата ? Аз карам и ми е приятно, а ти искаш да карам и да ми е неприятно и некомфортно и нестабилно само и само да покривам общите "изисквания" и да се кефиш че аз съм с таквиа настройки и с такива части... Еми гледай някой друг.... НЕ МЕН !!! Аз карам където, както и с каквото ми е приятно. Това е като да ти казвам "- Що ходиш с с тоя крокодил(за момиче)" , ама тя в твоя стил сещаш ли се ?
Виж ако ен си забелязал аз не съм като другите и няма и да бъда. По тая логика - ти не си като мене значи ти си КЕЛЕШ. И мога да ти извадя хиляди доводи, вярни от моя гледна точка и грешни от твоя нали ? Ама такъв сум си аз... Ти да не ме гласиш да ти ставам гадже или да ми караш колелото ?! Гледай си в твоята паница !!!
Аз на колко хора тук във форума съм им казвал - "направи това така, купи си онова, е така трябва да бъде и т.н." Всеки човек кара това кеото иска и м уе удобно. Сега какво да направя че не харесвам и не са ми удобни неща много от нещата удобни и т.н. за повечето от вас а ? Да се метна от някъде ? Да се гръмна ? И защо ? Това съм АЗ !!! ХАресва ли ви или не - такъв съм се родил, с такива "уемния и усещания" пък ако щеш и разбирания. Псувай ме ако искаш, гооври зад гърба ми колко съм бил зе и т.н. - ама това съм аз, така ми харесва и ми е удобно и така и правя нещата... Какво да направя че ТИ не си като мене ? Карал съм леки колела, карал съм РАБОТЕЩИ колела, правил съм еднакви неща и с тях и с МОЕТО - и най удобно и приятно ми е било с моето ? Защо си мислиш че говоря на изуст ? Замисл исе малко преди да даваш крайни преценки и оценки... На някой хора каквото и колело да им дадеш - няма да направят дадено нещо, други пък с каквото и да е колео ще направят нещо, а друго просот са свикнали на еднои определени пропорции и т.н. и мгоат само с тях. Аз мога с тежко, ти не. Е това прави л ите по "велик" ? Или мене идиот ? Такъв съм/си се родил...

Слагам точка по въпроса...

@bounmaster - аз просто съм убеден във вряността на изказванията си. Във ВСЯКО упътване пише че разликата в SAG-a при DH and FR е около 10%(а за XFR може и малко повече)...Това е препоръчително, но не и като закон. Аз харесвам още някой дру процент по твърдо, друг още някой процент по-меко. Въпрос на усещане и стил на каране и терен. Неможе с едно колело с 20% SAG да яде и да слезнеш много по бързо от колело със 40% SAG. И при дропове колелото със 40% SAG да ти прави по труден bottom out (тост по-прогресивно да ти сгъне) от колкото колелото със 20% SAG... Има си зависимости...
Е замисли се защо при DJ вилките са с малък ход и то по твърдички, а не са да кажем някоя вилка със 130/170 ход и меки и т.н. - определени стилове, определени изсквания...

ПС: И незнам защо слушам идеи и менения за колелото ми от хора които НЕ КАРАТ в моя стил и т.н. Все едно да давам акъл за DH and Trail/ DJ колела дето хабер си нямам за какво става въпрос, но трябва да съм капацитет. От всички хора туква в тоя форум единствено преиамма забележки и т.н. от @marshall__ (който е МАЙ едийствения скочил над 4м тука и знае за каквко става въпрос) а с него сме говорили (даже и до преди 20мин) за този сорт тема и кажи речи стигнахме до извода от по-горе...
Като скочиш нещо над 5м а най-добре ще е 6-7-8м - е тогава ще седнеме да си говориме на ново. Но до тогава това са некви заучени фрази от твоя страна...
Аватар
Shady™

Мнениеот Persenk » Пет Окт 06, 2006 10:07 pm

[quote="Shady™"]

аз не съм като другите и няма и да бъда.

[/quote]

Аз не съм екстремист и никога няма да бъда.
Аз не съм шовинист и никога няма да бъда.
Аз не съм терорист и никога няма да бъда.
Аз съм просто човек.
Аз съм просто човек!

Рефрен:
Обичам синьото небе, обичам земята.
Обичам твоето лице, обичам светлината.
Обичам вашите ръце-зовящи свободата!
И мразя всеки, който ми пречи да бъда Човек!
everything is fine
Аватар
Persenk

Рейтинг: 1765

Мнениеот Shady™ » Пет Окт 06, 2006 10:12 pm

[quote="Persenk"]

[quote="Shady™"]

аз не съм като другите и няма и да бъда.

[/quote]

Аз не съм екстремист и никога няма да бъда.
Аз не съм шовинист и никога няма да бъда.
Аз не съм терорист и никога няма да бъда.
Аз съм просто човек.
Аз съм просто човек!

Рефрен:
Обичам синьото небе, обичам земята.
Обичам твоето лице, обичам светлината.
Обичам вашите ръце-зовящи свободата!
И мразя всеки, който ми пречи да бъда Човек!

[/quote]

Ако съм те разбрал :bulb: правилно - добре казано....:beer:
А на кой е това ?
Аватар
Shady™

Мнениеот Liohman » Пет Окт 06, 2006 10:20 pm

[quote]А на кой е това ?[/quote]

Ех тез дропове, явно действат и на мозъка.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Окт 06, 2006 10:33 pm

[quote="Shady™"]
бла-бла-бла-бла.....бла-бла-бла-бла & бла.
[/quote]

И са кво?"Разбирачо".:rofl:

Чшш,всички който искат да си говорят със Шейди и да "спорят" с него на различни теми,да му звъннат за да може той лично да измери колко сте дробили най-много.Като долната граница е 4 метра!!!
Ако е 3.99 не се счита за успешен опит и нямате право да говорите за измисления от него "стил" "ХFR".
Тезо който се опитат въпреки "ЗАКОНИТЕ" да спорят със Шейди ще бъдат погълнати от безсвършваща глупост с тъмен,на моменти бездънен фон,а на места и луупващи се фрази,вседствие краш в системата(краш с главата в един ръб).

Мдам,такива неща явно са били възможни,какво да се прави.

Е,поне след нервите,ме изби на смях.:)
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот marshall__ » Пет Окт 06, 2006 10:38 pm

[img]http://store3.data.bg/shiver/forum/slap.gif[/img]
.. hahaha.. :lol::popcorn:
[color=beige][size=67]Бобоф, неа смисъл бацие.. съгласи се докато е време[/color][/size]
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот krasy » Пет Окт 06, 2006 10:38 pm

:clap::hbang2::headpho::rofl::rofl:
krasy

Рейтинг: 1250

Мнениеот Shady™ » Пет Окт 06, 2006 10:38 pm

[quote="Liohman"]

[quote]А на кой е това ?[/quote]

Ех тез дропове, явно действат и на мозъка.
[/quote]

:crazy: :beer: ;)
Това да не би да е "PROUDLY MADE IN BULGARIA" :D
Аватар
Shady™

Мнениеот Shady™ » Пет Окт 06, 2006 10:46 pm

[quote="Metal_Psycho"]

[quote="Shady™"]
бла-бла-бла-бла.....бла-бла-бла-бла & бла.
[/quote]

И са кво?"Разбирачо".:rofl:

Чшш,всички който искат да си говорят със Шейди и да "спорят" с него на различни теми,да му звъннат за да може той лично да измери колко сте дробили най-много.Като долната граница е 4 метра!!!
Ако е 3.99 не се счита за успешен опит и нямате право да говорите за измисления от него "стил" "ХFR".
Тезо който се опитат въпреки "ЗАКОНИТЕ" да спорят със Шейди ще бъдат погълнати от безсвършваща глупост с тъмен,на моменти бездънен фон,а на места и луупващи се фрази,вседствие краш в системата(краш с главата в един ръб).

Мдам,такива неща явно са били възможни,какво да се прави.

Е,поне след нервите,ме изби на смях.:)
[/quote]

Уффф ти май НЕМОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ !!!! Казах СКАЧАЛ НАД 4м а не че има долен праг или подбно... Значи 3м НЕ СА НИЩО, ама НИЩО, 4м какво са ? Малкo по-малко НИЩО. За да разбереш за какво става въпрос трябва да пробваш нещо ПО-ВИСОКО! Виж колко си НЕКОМПЕТЕНТЕН !!! Незнаш какво е усещането, натоварването и бог знае още какво незнаеш и тепърва ще научаваш...Ама не троши си главата бе... То си е за теб. Аз ти казвам неща от гледан точка на човек който се заниамва от доста време а ти от каква гледна точка гледаш Pro Rider? EXFR PRO Instructor? Old school XFR-er ? Освен да ръсиш глупст след глупост в ТЪМНИНАТА, друго неправиш. Разбирай го както щеш(кто метри, каране, опит или каквото се сетиш) - но НЕ СИ МИ НА НИВОТО. Говориш от акъла на 1 зяпач... Това е доста близко до идеята - "Видяла жабата че подковават коня и тя дигнала крак" Ти не си кон бе откажи се :rofl:
Аватар
Shady™

Мнениеот Gh0s7 » Пет Окт 06, 2006 10:46 pm

:lol2:
Аватар
Gh0s7

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Окт 06, 2006 10:54 pm

Ох,става все по-смешно.:)
Сега съм зяпач.Допреди малко бях "про".:D
А тез неща ще ги разправяш на лапетата от квартала ти,който ти се връзват.:)
Ако караше поне толкова колкото развиваш теорий,можеше и да си разбрал,че да се мяташ от високо като торба с цимент,не е всичко.:)
Но какво ли се занимавам.Явно от удара си ме забравил...или наскоро пак си си разбивал кратуната?

П.п. трябваше да послушаш Симо и да ПРОДАВАШ!!!
Аватар
Metal_Psycho

Следваща

Назад към Бла - Бла