Люлин планина

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Admin » Вто Апр 20, 2004 10:57 am

Da, pri stadion Slavia.
MOD, zna4i 6te triabva da trugne6 o6te malko po-rano ;)q za da si tam do 9:10, 4e da vidim kak 6te se natovarim. Ako ne se ka4im na reisa, pone 6te katerim nagore po hlad. :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот MOD » Вто Апр 20, 2004 11:08 am

Щом трябва ....;):D
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот screamBoy » Вто Апр 20, 2004 1:52 pm

е и да не забравите че БТК има услугата 'събуждане по телефона', НО е крайно некултурно когато операторката цели 10мин се тормози да звъни да й се отговаря с поздрави на майка, леля и хубави братовчедки !
има ли някой/някоя с добро сърце и здрави нерви да ме събуди посреднощ (към 7) за да мога поне да си отворя очите до 8 ???
ако и утре се разбие да вали като вчера и днес (лелеее, направо подгизнах на 2 пъти, първия път в трамвая някъф дъртак с оранжево елече плюеше наляво-надясно докато шпрехаше по мобифона, а втория път няква заблудена 75 годишна девица си поливаше цветята на перваза към 20:45 часа) та ако и утре вали така значи може да се видим и да се уговорим да си направим масово събуждане, нещо като утринното задължение на дневалния но не точно същото :)))
ей че съм злобееен, направо ме е срам ! но е от високото съдържание на оцветител Е420 в торбичките под очите ми, не е сериозно :D
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Cveti » Вто Апр 20, 2004 3:01 pm

[quote] Ako ne se ka4im na reisa, pone 6te katerim nagore po hlad. :)
[/quote]

Ми то,имайки предвид времето напоследък,едва ли има опасност някой да получи слънчев удар...
May the force be with you.
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот kagami » Вто Апр 20, 2004 3:19 pm

Нали става дума за четвъртък, а не за утре (сряда)? Хайде моля ви някой да ми остави телефон за свръзка, защото смятам да ви досадя и да се включа към групата, но ще дойда от Банкя (стига да успея да се измъкна от работа). Затова искам да мога да ви се обадя и да ви питам къде сте и т.н.
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Мнениеот Cveti » Вто Апр 20, 2004 3:31 pm

Номера на моя гсм ти го пратих на мейла.Става въпрос за четвъртък,да,за безкрайно ранния час 9:15:xx(:
Cveti

Мнениеот kagami » Вто Апр 20, 2004 3:46 pm

Много благодаря :) Аз пък ти пратих смс с моя телефон.

Успях да се измъкна и от работа за четвъртък :D Аз ще ви срещна някъде около Люлин планина. Ще се постарая да разбера къде спира автобусът и къде са тези прочути Бонсови поляни. Много съм чувала за тях, може и да съм ходила там. За часа - ще съм на поляните към 9:50ч примерно.

Хайде до скоро :)
ПС. И да не ми се смеете на колелото че няма амортисьори ;)
Аватар
kagami

Мнениеот Cveti » Вто Апр 20, 2004 8:44 pm

Модераторите,не мислите ли,че вече е крайно време да затворите тоя форум:?:Каква стана тя сега-GOA ще бяга от училище в сряда,kagami от работа в четвъртък...ми какво ще стане с тая държава бе,хора?!Какъв пример се дава на тука?А какво да кажем за останалите членове на форума,които по принцип не могат да се измъкват от работа (като мен[img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/q/bawling.gif[/img])и четат тия изявления с кървящи сърца?Ние не сме ли хора,бе!
Cveti

Мнениеот kagami » Вто Апр 20, 2004 9:11 pm

Cveti, ти не си ли в отпуск? [:p]
Аватар
kagami

Мнениеот Windstream » Вто Апр 20, 2004 9:24 pm

[quote="Cveti"]

Модераторите,не мислите ли,че вече е крайно време да затворите тоя форум:?:Каква стана тя сега-GOA ще бяга от училище в сряда,kagami от работа в четвъртък...[/quote]

Хе хе, а не ти ли е минавало през ума че и ние може да сме същите кръшкачи? ;):D[:p]
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот screamBoy » Вто Апр 20, 2004 10:25 pm

някои пък карат на химия :(
и после що напълнявам и що не мога да се обръсна дори с моторната резачка ...
kagami ама като не е в отпуск да я чуеш хич не е весела :))
Аватар
screamBoy

Мнениеот kagami » Вто Апр 20, 2004 10:32 pm

Хахаха ще я видим тази работа ;)
Аватар
kagami

Мнениеот Admin » Сря Апр 21, 2004 9:01 am

[quote="Cveti"]

Модераторите,не мислите ли,че вече е крайно време да затворите тоя форум:?:Каква стана тя сега-GOA ще бяга от училище в сряда,kagami от работа в четвъртък...ми какво ще стане с тая държава бе,хора?!Какъв пример се дава на тука?А какво да кажем за останалите членове на форума,които по принцип не могат да се измъкват от работа (като мен[img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/q/bawling.gif[/img])и четат тия изявления с кървящи сърца?Ние не сме ли хора,бе!
[/quote]

Дава се следния пример: [size=167][b]бягайте от работа/училище и карайте![/b][/size] :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Cu0 » Сря Апр 21, 2004 11:37 am

хи алл
отдавна не бях минавал из мтббг-то, та сега засякох тази тема точно навреме - съвпада с моето намерение да покарам съботно-неделно из Люлин планина, така де ... ще помагате с прясна информация :)

admin, към теб имам въпросче още сега: картата, за която говориш от Картографията в Павлово ли я взе, ще я похвалиш ли с нещо конкретно по отношение на точност и съдържание или има и по-добри :)

а и как се води: "карта на люлин планина" или нещо по завъртяно
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот MOD » Сря Апр 21, 2004 7:57 pm

Моля, моля .. никой никъде не е казал : Бягайте от работа / училище :D:D:D:D

Някой са в АБСОЛЮТНО заслужена почивка ...;):D:D:D

MOD

Мнениеот Cveti » Сря Апр 21, 2004 8:48 pm

[quote="kagami"]

Cveti, ти не си ли в отпуск? [:p]
[/quote]

Въпросът е принципен!Откъде-накъде някои ше бягате от работа,пък други не??:}):
Cveti

Мнениеот Cveti » Сря Апр 21, 2004 8:57 pm

Е,момичета и момчета,със сигурност утре ще минете без мене...след днешното каране коляното ми ясно даде да се разбере,че ако аз издевателствам над него,и то ще издевателства над мен.Явно още не е достатъчно готово за всекидневен тормоз.
Жалко-но аз ще изхитрея;ще изчакам да разучите пътищата и после ще отида наготово:),събота или неделя може би.
Мод,идеята ти за събота е готина-аз с удоволствие бих покарала по този маршрут примерно в петък...но мразя да ходя на Витоша в събота и неделя.Замислял ли си се какво ще представлява обиколната в ранен съботен час?От хора няма да може да се мине,карането до Железница ще отнеме сума ти време и нерви.
Cveti

Мнениеот Admin » Сря Апр 21, 2004 9:26 pm

Егати! Таман реших, че за първи път ще карам в планина с цели две дами, което си е цяло събитие и не мислех, че ще се случи в близките пет години.;) Е явно правилно съм мислел! :(:D
Цвети, дано да се оправиш по-бързо, не искам дасъм на твое място. :V:
Аватар
Admin

Мнениеот Admin » Сря Апр 21, 2004 9:29 pm

CuO, картата е на Картография. Аз по принцип ги купувам картите от панаара на книгата, поне по една на година. :D Тази е една сравнително малка карта, зелена, мисля, че пише само Люлин на нея. Утре ще имам по-ясно представа доколко е точна и ще те информирам.
А ако се загубим, ще те чакаме в събота-неделя да направиш спасителна експедиция. ;)
Аватар
Admin

Мнениеот MOD » Сря Апр 21, 2004 9:39 pm

@Cveti - много жалко ...
А за Обиколната в ранен съботен час мога да си представя ... но четвъртък след карането трябва да мина през офиса за през ноща да свърша малко работа и по тази причина вероятно петъка ще го проспя ...

Ако размислиш за събота кажи ;):D:D

MOD

Мнениеот screamBoy » Чет Апр 22, 2004 6:16 am

lele trqbwashe pyrwo tuk da procheta i posle da prashtam SMS za dobroutro !
Cweti da zemesh da pratish na kagami nomera na MOD che da imame kontakt ili neshto takowa
Аватар
screamBoy

Мнениеот MOD » Чет Апр 22, 2004 6:56 am

[quote="screamBoy"]

Cweti da zemesh da pratish na kagami nomera na MOD che da imame kontakt ili neshto takowa
[/quote]

Вече е сторено .. Снощи се чухме с @kagami ...

MOD

Мнениеот Cu0 » Чет Апр 22, 2004 9:22 am

[quote="Admin"]

CuO, картата е на Картография. Аз по принцип ги купувам картите от панаара на книгата, поне по една на година. :D Тази е една сравнително малка карта, зелена, мисля, че пише само Люлин на нея. Утре ще имам по-ясно представа доколко е точна и ще те информирам.
А ако се загубим, ще те чакаме в събота-неделя да направиш спасителна експедиция. ;)
[/quote]

ооки .. ако до 19:00 не получа отговор .. няма да си купувам карта от Картографията :)
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот Cveti » Чет Апр 22, 2004 9:26 am

[quote="screamBoy"]

[/quote]

Screamboy,
някои са по-предвидливи от други...[:p]Първо,пратих на кагами телефона на Мод още вчера.Второ,изключих си телефона...
Cveti

Мнениеот MOD » Чет Апр 22, 2004 6:20 pm

Хареса ми .. Определено ми хареса ..

За съжаление автобусите 103 са почти микробуси и се наложи да се качим с колелата до Бонсови Поляни ( което определено мен ме измори :(, още преди да започне същинското каране )
След това посоката е една - напред и нагоре [:p]:D
Има кални участъци по северния склон, но не са нищо невиждано и страшно :D
След това идва и най-хубавото - поне според мен - много манияшко спускане по ( по моя скромна преценка ) прилично стръмен склон, имащ вид на просека ...( на който е желателно да се слагат протектори за всеки случай )

Отделно от всичко това по време на цялото прилючение бяхме съпроводени от невероятно красиви панорамни гледки, само заради които си струва да се мине оттам ...

За това каране не може да се каже, че мина без технически проблеми .. Аз и @Admin спукахме гуми на едно и също място ...освен това @Admin счупи задна ос на същото това място :(, което ни прибра до София с автобус ...

Между другото, аз пак спуках гума :( .. но бях много близо до Веломания и реших кардинално проблема, купувайки нова :D

MOD

Мнениеот Cveti » Чет Апр 22, 2004 8:53 pm

АААААААА....яко!(без това за счупената ос,разбира се!)Имате ли представа откъде сте минали?Админ трябва да има-някакви имена на местности,склонове и т.н.,и накъде сте отивали?
Cveti

Мнениеот Admin » Чет Апр 22, 2004 9:22 pm

Аз в това отношение съм доста немарлив :(!: - рядко помня имената на области и т.н., и ако на картата ги няма, забрави.
В момента нямам нет вкъщи, нито пък карта в Матрицата.
Абе яко беше, ама не го изпълнихме цялото, така че, Цвети, споко - следващия път с тебе! ;)
Аватар
Admin

Мнениеот screamBoy » Чет Апр 22, 2004 9:40 pm

първо по пътчето, после по баирчето, после покрай антенката, под поделенийцето, вдясно после по черния път, на поляната вдясно и после нядолу и наляво
зад тия 2 реда се крият около 4 часа катерене, разходка в лунните кратери и после връщане.
според мен този маршрут би носил съвсем заслуженото име 'на Луната за шишарки', или в нашия случай - за коприва :D
Аватар
screamBoy

Мнениеот Admin » Чет Апр 22, 2004 10:29 pm

CuO - картата е както останалите БГ карти. За маркираните пътеки в общи линии е точна. За щастие и маркировката все още съществува. Днес нямахме проблеми.
За подробностите не разчитай - казвам го от предишни карания в планината, а не от днешното. В смисъл, че малките пътечки е най-добре да си ги разучи човек сам. При тях картата е ориентир само за посоката.
Като цяло мисля, че картата си струва, защото Люлин е готина планина за ХС и си струва да се изследва.
:8D:
Аватар
Admin

Мнениеот screamBoy » Чет Апр 22, 2004 11:49 pm

а ? оли майнаа, ти уби всичко детско в мен :(
Аватар
screamBoy

ПредишнаСледваща

Назад към Архив