Хора, понеже темата е за тазгодишното Онтарио ТЕ искам да отнеса едно запитване към притежателите на този продукт. А именно:
един приятел кара известно време вече такова колело и има проблем, които за мен е необясним

. По доста зловещ и същевременно необясним начин веригата минавайки по предните венци и непосредствено след тяк като се запъти към задния дерайльор се качва нагоре в посока предния дерайльор и се заклещва там горе и не може да върти педалите абсолютно наникаде, но което е по важното обратния път между рамката и венците е невъзможен!:unhappy: Това се случва при превключване на скоростите, но държа да отбележа! При нормално превключване, а не по вандалския начин: напъваш и щракаш.
Обикновено се налага да се махат венците и да се връща веригата на пътя, по който си върви нормално. Това беше много трудно до момента, в който той си купи златен зъб на веригата и откача нея, а не венците. Обективно погледнато проблема е решен, защото поправянето на хода на веригата е лесно, но все пак не е нормално тя да се качва там и ми е чудно дали някой от друг с такова колело, не е имал подобен проблем и евентуално как го е решил.
аз пиша Post-a понежена него няма да му се занимава да пише пък и малко песимист си пада и смята, че проблема е неразрешим, а аз смятам, че би трябвало да има решение.
Предварително благодаря!