[quote="x6x"]
Синхрона в наливането/гасенето на парцуцата на 2-а снимка се постига с много труд и редовни тренировки.Набива се на очи последователноста на операцията пием/гасим,тук е в обратен ред -не е за всеки състезател

:beer:
[/quote]
Трябва да се уточни тук нещо, за да се разсеят някои натрапени обществени заблуди.
След много внимателен оптико-химичен анализ, представителна анкета и спешно интервю с хижарката Виолета (данните за нея ми дадоха от Bike) се установи, че и двете шишета съдържат "парцуца" [1]. Т.е. разредител няма!!!
----------------------------------------------------
[size=67][1.] Около използвания термин "парцуца" също има противоречиви коментари и даже не малко стаена обида. Направена бе справка с казанджията от небеизвестно село в Сунгурларско и трябва да потвърдя, че градусите на течността са около 48, т.е. мечта за всеки умерен ценител... Следователно "парцуца" е произволно и не на място употребено![/size]

:D