Ми ти явни имаш комплекси... Аз да съм тръгнал НЯКОГА да ти наливам акъл за ТВОЕТО пиене? Аз пия и си пълня чашата както НА МЕН МИ Е УДОБНО, а не за да го пиеш ТИ и да се кефиш. Ако ис мислиш че моеото е и твое и трябва да е както ти кажеш - няма да стане...
Така ми е удобно и така ще бъде!
BTW: Ти за какво доказване гоовриш ? Аз си пия и се кефя и се доказвам на себе си... Ама ти май пиеш и се доказваш за пред другите

Усещаш ли разликата ? Аз пия и ми е приятно, а ти искаш да пия и да ми е неприятно и некомфортно и нестабилно само и само да покривам общите "изисквания" и да се кефиш че аз съм с таквиа разстройки и с такива чаши... Еми гледай някой друг.... НЕ МЕН !!! Аз пия където, както и с когото ми е приятно. Това е като да ти казвам "- Що ходиш с с тоя крокодил(за момиче)" , ама тя в твоя стил сещаш ли се ?
Виж ако ен си забелязал аз не съм като другите и няма и да бъда. По тая логика - ти не си като мене значи ти си КЕЛЕШ. И мога да ти извадя хиляди доводи, вярни от моя гледна точка и грешни от твоя нали ? Ама такъв сум си аз... Ти да не ме гласиш да ти ставам гадже или да ми пиеш от чашата ?! Гледай си в твоята чаша !!!
Аз на колко хора тук във форума съм им казвал - "пий така, пий онова, е така трябва да се пие и т.н." Всеки човек пие кеото иска и м уе удобно. Сега какво да направя че не харесвам и не са ми удобни неща много от нещата удобни и т.н. за повечето от вас а ? Да се метна от някъде ? Да се гръмна ? И защо ? Това съм АЗ !!! ХАресва ли ви или не - такъв съм се родил, с такива "уемния и усещания" пък ако щеш и разбирания. Псувай ме ако искаш, гооври зад гърба ми колко съм бил зе и т.н. - ама това съм аз, така ми харесва и ми е удобно и така и правя нещата... Какво да направя че ТИ не си като мене ? пил съм леки питиета, пил съм тежки, правил съм еднакви неща и с тях и с МОЕТО - и най удобно и приятно ми е било с моето ? Защо си мислиш че говоря на изуст ? Замисл исе малко преди да даваш крайни преценки и оценки... На някой хора каквото и пиене да им дадеш - няма да направят дадено нещо, други пък с каквото и да е пиене ще направят нещо, а друго просот са свикнали на еднои определени пропорции и т.н. и мгоат само с тях. Аз мога с тежко, ти не. Е това прави л ите по "велик" ? Или мене идиот ? Такъв съм/си се родил...
Слагам точка по въпроса...
@4getcredo - аз просто съм убеден във вряността на изказванията си. Във ВСЯКО упътване пише че разликата в нивото при ракия and бира е около 10%(а за XFR може и малко повече)...Това е препоръчително, но не и като закон. Аз харесвам още някой дру процент по твърдо, друг още някой процент по-меко. Въпрос на усещане и стил на пиене и терен. Неможе с едно питие салата да се яде и да слезнеш много по бързо от пиене със повече салата. И при дропове пиенето с повече салата да ти прави по труден bottom out (тост по-прогресивно да ти падне... пердето) от колкото пиенето със по-малко салата... Има си зависимости...
Е замисли се защо при DJ-те питиетата са с по-ниско ниво и то по твърдички, а не са да кажем някоя бира със вино 1л и меки и т.н. - определени стилове, определени изсквания...
ПС: И незнам защо слушам идеи и менения за пиенето ми от хора които НЕ пият в моя стил и т.н. Все едно да давам акъл за DH and Trail/ DJ пиене дето хабер си нямам за какво става въпрос, но трябва да съм капацитет. От всички хора туква в тоя форум единствено преиамма забележки и т.н. от @marshall__ (който е МАЙ едийствения пил над 4 дни тука и знае за каквко става въпрос) а с него сме говорили (даже и до преди 20мин) за този сорт тема и кажи речи стигнахме до извода от по-горе...
Като пиеш нещо над 5дни а най-добре ще е 6-7-8 дни - е тогава ще седнеме да си говориме на ново. Но до тогава това са некви заучени фрази от твоя страна...